- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #1238 üzenetére
Megyek majd egy kört ezzel, ezt nagyon jó ötletnek tartom. Ráadásul lehet valamennyire 3D hatást is kölcsönözni a hátlapnak a rétegkülönbségek miatt, meg a festéssel. Lehet feltaláltál egy új dizájn módszert, megyek gyorsan levédetni..
Nyomdában majd adnak ötletet a tartós lefóliázásra.
moltam:
Én csak töltésnél néztem eddig, ugye ott is több szín látható. Igazából én nem cseverészek, meg egyszerűbb felhívni és elmondani, mint üzengetni, legalábbis nekem. Úgyhogy nem is szoktam ilyennel foglalkozni. Mail rengeteg szokott jönni napközben, meg hívás. SMS meg egyéb értesítés nagyon kevés.Másoknak persze biztos jó, Viber, Messenger...stb. stb. Főleg ha állítható is azzal a programmal, az nagyon hasznos lehet.
dragonfx:
Ami nem üveg hátlapos, ott nem sok értelme van a fóliának. Azokat szokták matricázni. Nem ilyen olcsó ragasztós matricára gondolok, mert azokat nem lehet normálisan eltávolítani, meg sok a meleget sem szereti.Amikor még az elején elkezdtek terjedni a netbook -ok és jöttek ki a matricák rá ezerrel, a 90% -a inkább a nem minősíthető kategóriába esett. Elkezd lejönni, akkor csak úgy tudod normálisan leszedszni/cserélni, hogy megsérted a felületét. Másszóval az első matrica után már nem lesz önálló felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest