Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz philoxenia #1238 üzenetére

Megyek majd egy kört ezzel, ezt nagyon jó ötletnek tartom. Ráadásul lehet valamennyire 3D hatást is kölcsönözni a hátlapnak a rétegkülönbségek miatt, meg a festéssel. Lehet feltaláltál egy új dizájn módszert, megyek gyorsan levédetni.. :DDD

Nyomdában majd adnak ötletet a tartós lefóliázásra.

moltam:
    Én csak töltésnél néztem eddig, ugye ott is több szín látható. Igazából én nem cseverészek, meg egyszerűbb felhívni és elmondani, mint üzengetni, legalábbis nekem. Úgyhogy nem is szoktam ilyennel foglalkozni. Mail rengeteg szokott jönni napközben, meg hívás. SMS meg egyéb értesítés nagyon kevés.

Másoknak persze biztos jó, Viber, Messenger...stb. stb. Főleg ha állítható is azzal a programmal, az nagyon hasznos lehet.

dragonfx:
    Ami nem üveg hátlapos, ott nem sok értelme van a fóliának. Azokat szokták matricázni. Nem ilyen olcsó ragasztós matricára gondolok, mert azokat nem lehet normálisan eltávolítani, meg sok a meleget sem szereti.

Amikor még az elején elkezdtek terjedni a netbook -ok és jöttek ki a matricák rá ezerrel, a 90% -a inkább a nem minősíthető kategóriába esett. Elkezd lejönni, akkor csak úgy tudod normálisan leszedszni/cserélni, hogy megsérted a felületét. Másszóval az első matrica után már nem lesz önálló felület.

Új hozzászólás Aktív témák