- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laverdadb #1080 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, akkor kiderül számodra, hogy G2 és P7 együtt futott nálam. Más LG -t is használtam. Optimlaizáció terén mi a problémád mondjuk a P7 -vel? Majd ha megküldöd jópár programmal, esetleg használsz szövegszerkesztőt, mail -t, meg mellette GPS -t is nettel együtt, akkor rájösz, hogy mennyire optimalizált.
Nálam nagyon aktívan futnak a telefonok és nem mindegy, hogy milyen a használhatósága. Ilyen gondok lennének a P7 -vel már rég nem lenne meg, mert nem vagyok egy türelmes típus. Sőt... Egy nap alatt szinte minden telefon lefut 0 % -ra, vagy közeli állapotra.
Mondom ezt úgy, hogy néhány évvel ezelőttig nagy LG és Samsung fan voltam. 90 -es évek elején/közepén még talán Motorola, illetve Ericsson volt a favorit.
P7 -en nálam egy deka akadás nincs, pedig az első frissítéssel futok még (B121). Azóta már került ki jobb javítás is B126, de akár a B133 -ról is beszélhetünk. Az első szériában még voltak gondok, de leginkább a frissítés előtt. P7 -en már javítottak nagyon sok bosszantó gyermekbetegséget.
Akksi terén is addig voltak gondok a P7 -nél, amíg be nem állt az akksi nála. Első időkben eszement módon evett, akkor gondolkoztam azon is, hogy talán nem igazán volt jó választás. Ahogy haladt előre az idő, üzemidő tekintetében szépen utolérte a G2 -t.
Talán annyi még ráírható a G2 -re, hogy emulátoros környezetben futtatott játékoknál jobb az fps és nem ingadozik úgy, mint P7 -nél.
HTC vitathatatlan, kiválóan optimalizál. Androidnál szerintem nem mindegy, hogy milyen készüléken használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest