- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
borist #19375 üzenetére
Szia!
Bál@ kolléga és én is feltettük a vodás B610-re, és azt hiszem a nevében is mondhatom, hogy nincs semmi gubanc a B511-el.
Engem annyi zavar egy kicsit, hogy néha felbukkan egy üzenet "remote service has stopped" de csak annyit veszek észre ilyenkor, hogy filmnézés közben a hangerő lemegy. Egyébként rendben van. -
sisqoboy2
tag
válasz
borist #16550 üzenetére
jogos. valamelyik nexus kamera appot probáltam anno b125 vagy b111el és annál nem akadozott a felvétel. de most b132ön probálma mindegyiknél darabos a felvétel. igazábol a frame szerintem kevesebb mint 25 és ezért látjuk szaggatottnak. érdekes... felettébb érdekes...
hmm, mégse azt mondja az mx player hogy a frame rate 29.91... franc se érti...
-
sisqoboy2
tag
válasz
borist #16544 üzenetére
termeszetesen ez is huawei szoftver hiba. töltsd le a google camera appját, az nem csak folyamatosan fokuszál videozás közben, hanem akadásmentes full hdt nyomat.
Na skacok, megjött az én kis Klick extra gombom. hamarosan élménybeszámolo és teszt. 90%os elégedettséget ért el nálam de már most pár ora után elnyerte az ajánlott minősítést.
termék info link: [link]marilllyo: én is kezdem azt hinni hogy a sok sok ujraflesselése a szoftvernek okozza a wifi dobálást. nálam uj alaplappal nem jelentkezik de nem is flesseltem csak egyszer a rendszert...
-
vg
addikt
válasz
borist #14468 üzenetére
Szerintem a szakadást nem úgy kell érteni, hogy használat közben elszáll. Itt arról van szó, ha leteszed a telefont, akkor a képernyő elsötétedése után pár perc múlva kikapcsol a wifi, bármit is állítasz be. Azaz nem látod, hogy jött email, üzenet ilyesmi, noha mobil net esetében ilyen probléma nincs(legalábbis nálam). Nem?
-
-
kecskebégető
aktív tag
Nem mert nincs!MHL képes usb a készülékben
(#8179) kecskebégető
Annyi a kiegészítés hozzá ,hogy a minimum oprendszer windows 7 hozzá.Lehet megy XP alatt is nekem soha nem sikerűlt még .Persze lehet én vagyok béna.De amelyik gépen van wifi és win7 megfelelően bekonfigolt hálozati és app beállításokkal mennie kell.#8176) freemanone
Azha élrtem tehát vegyem mge akár a halálcsillagot de akkor sem garantált(#8177) gabancs
Semmit azóta,hogy azt mondták ,hogy ez nem igaz.De belett linkelve nekik az xda azóta méyl és síri csend. -
törölt tag
-
TomWexX
addikt
Ezt nem lehet ki-bekapcsolni, beérkező eseménynél, legyen az nem fogadott hívás, sms, fb üzenet, email, stb. villognia kell a lednek. Ha neked nem villog, akkor az nem oké. Lehet hogy custom rom-on nem működik,erre már volt példa de ha a gyári romot használod, akkor telepítsd újra vagy nyomj egy full wipe-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest