- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
Most ez tényleg komoly, hogy egyesek már cseretelfonnak se nézik ezt a telót??? Azt a qr. Én 2013 augusztus óta nyúzom, még mindig megvan, nem raktam teli semmi kétes, fölösleges appal még mindig teszi a dolgát. Azért nem cseréltem még le, mert ezt a vékonyságot és formát nem tudják überelni. A szappantartók nem fognak meg.
Ez a teló: 4,7 kijelző 8 mpx hátul 5 elöl.
Iphone 6: 4,7 kijelző 8 hátul 1,2 elöl. Igen 2015-ben.
Akkor most mivan?
-
-
torrrent
aktív tag
válasz
gacsoi #24455 üzenetére
Azt hiszem ebből nincs vita. Ismerős tegnap letette az asztalra az alma ötösét. Mellé tettem a "kis" P6-ot tesztként
. Vicces volt a reakció amit emberekben kiváltotott. No comment, hogy ki melyiket akarta megnézni, hogy mivan?? Pedig két éves telefon és nem Ambrózfalván lakom.
-
torrrent
aktív tag
Na, most már egész héten nagyon jól visszaállt az akku idő. Valószínüleg megint a chrome, google szolgáltatás és társai frissítések a háttérbe úgy, hogy észrem se veszed bacit kapta el. Most újra 2-3 napokat elmegy egy töltéssel, nem mondta fel az akksi.
-
torrrent
aktív tag
válasz
marilllyo #24383 üzenetére
Köszi! Nos várok egy pár napot aztán ha nem sikerül megoldani akkor ráveszem magam: full reset. Ha utána is merül akkor szervíz. Lehet én lihegtem túl, többet használtam mostanában kiderül. Egyszerűen nincs alternatívája, hogy mire cserélném ezt a gépet, mert mindben megállja a helyét mai napig. Túl sokat nézegettem a Samu G6 edget??? Picit
vele, de milyen telfonok jönnek jövőre inkább kivárok.
-
torrrent
aktív tag
Na nekem is előjött az akksi gyengülési probléma. Elég hamar merül 100-40% ra persze azért nem viharosan, de utána nagyon gyorsan 7-9%. Igaz a telót 2013 augusztusban vásároltam, de sosem nyüstöltem halálra, átlag használtban van. Sosem volt rommolva, semmi belebuherálás csak egyszer egy hivatalos frissítés, de már régebben. Kevés programot raktam fel és nem szoktam azokat sűrün cserélgetni. Szeritetek kezd az akksi bekrepálni, nektek mi oldotta meg a problémát. Én voltam anno aki 3-4 napos készenléteket produkáltam a telóval, screenshotokat raktam be ide a forumba, most meg jó ha bír egy napot ugyanazzal a használattal.
-
torrrent
aktív tag
Volt egyszer kétszer, de egy újraindítás mindig megoldotta illetve a wifit olyan csatornára állítottam amit senki nem használ a környéken azóta nincs ilyen gond.
Kantortomi: Nekem mindig is csinálta bármilyen op verzió volt rajta. Belövöm 90% környékére és visszaesik 75-re vagy aznap, vagy másnap, de általában akkor ha nagyon meríti valami az akksit. Sajnos megoldást még egy év nyolc hónpja nem találtam, de már nem is zavar, mert amúgy hibátlanul teszi a dolgát
.
-
torrrent
aktív tag
Úgy látszik ez a telefon vékonyságának a hibája. Nekem a tetején volt egy fehér csík, aztán vártam és az odalán is úgy adtam be. Nagyon hamar megcsinálták és azóta lekopogom nem jött elő. Igaz vettem egy nagyon starapabíró tokot. Szerintem arról lehet szó, hogy annyira vékony a teló, hogy csavarodik zsebben, táskában bárhol amivel érintkezik és ezt a "feszültséget" a kijelző nem bírja.
Attól félek miután most augusztusban lejár a garancia ha előjön ez a dolog akkor nem kicsit lesz fizetős a dolog.
-
torrrent
aktív tag
-
torrrent
aktív tag
Már egy jó ideje fent van a KitKat, gondoltam ma kipróbálom megy-e a layar nevű app. Nektek se megy nekem már tavaly előtt szeptemberben amikor megvettem sem ment. Eddig minden telómon működött csak ezen nem. Kipróbálná valaki elég hasznos kis app.
-
torrrent
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22701 üzenetére
Elvileg ők is küldik tovább a Huaweinek szervizelni mint a T. És ott megadják a módját szerencsére komolyan veszik.
-
torrrent
aktív tag
válasz
left177 #22695 üzenetére
Nekem is megjárta már a szervízt bár más miatt (képernyő hiba). Kicsit én is ódzkodtam, de nagyon kellemes csalódás ért. Egy hét alatt végeztek vele és szintén a fél teló cserélve lett. Úgyhogy ne féljetek beadta bármilyen hiba miatt is. És ha külön jegyzőkönyveztetitek, hogy milyen szoftver volt rajta és azon nem kérsz változtatást akkor nem is fognak.
-
torrrent
aktív tag
Tény: Én mindent jegyzőkönyveztetve adtam le a telót T servizbe, teló állapot szoftvert hagyják rajta ami éppen rajta van, függetlenül lett vásárolva stb. Mindent összevetve ha valaki leadja a szervízbe T-nél ezeket vegye figyelembe, hogy ha nem teszi meg akkor lehet egy "agymosott függő" telót kap vissza. Nekem szuper +tapasztalatom volt. 1 hét alatt megcsinálták és mindent úgy kaptam vissza ahogy leadtam azon kivül, hogy kicseréltek mindent ami elromlott.
-
torrrent
aktív tag
" nem akadályoz a telefon rendeltetésszerű használatában."
Sőt mielőtt beadtam én attól féltem, hogy még rámfogják, hogy külső sérelem érte a telfont, leejtés stb ezért nem javítható.
Totál korrekt volt az egész folyamat és egy hét alatt kész..
Ha minden így működne akkor elég sok teher esne le az ember válláról. -
torrrent
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a teló a T szervízből ami a következő hibával lett beadva: a bal szélén és a felső hangszóró alatt vékony fehér csík látható ami főleg napfényben illetve ha fény esik rá akkor látszott igazán. Valaki írta akinél szintén előjött ez a hiba, hogy olyan mintha a kijelző ragasztása kezdene elválni az üvegtől. Telibe alált, mert a szervízbe azt mondták, hogy ez történt.A következők lettek teljesen új alkatrészre cserélve: Érintő+Előlap+LCD+Hangszóró+Csengő+Antenna
Szervizes azt mondta, hogy annyira kompakt már a telefon, hogy csak így lehet cserélni ha egy ilyen hiba előfordul.
Nyugodtan adja be mindenki (azt hiszem 3-an jelezték) a tekót, mert pont egy hét alatt meglett és még egy buborékmentes fóliát is raktak rá. Független volt a teló és úgy is érkezett vissza, persze külön jegyzőkönyveltük az elején, hogy úgy adtam be.
Happy End.
-
torrrent
aktív tag
Rávettem magam és bevittem a telefont a T szervízbe (független darab). Jegyzőkönyv minden, hogy függetlenként adtam le a széleken látható csíkok miatt, mintha a kijelző elválna az üvegtől. Szervizs srác rendes volt aláírta, hogy igen minden így van szofthoz ne nyúljanak. Kb két hét és kész lesz. Jelentést adok, hogy mi történt nagyon kíváncsi vagyok.
-
torrrent
aktív tag
-
torrrent
aktív tag
válasz
zeon.hu #22035 üzenetére
Hát most nagyon nem tudom, hogy mit csináljak, mert jövő augusztusig van szerződésem/törlesztő. A P7-el barátkozok bár nekem már túl nagy 4,7 tökéletes. Igaz sokan írták itt ugyanezt aztán megvették a P7-et és azt mondták nem bánták meg sőt a legjobb döntés volt. A másik dilemmám még, hogy az én seriám független és félek ha szervízeltetem akkor függő lesz.
-
torrrent
aktív tag
Valaki írta, hogy a telefon tetején a kijelző pereménél belül egy kis csík van és nagyon zavarja, olyan mintha a kijelző ragasztása elengedne. Nekem a bal oldalán van egy 1,5 cm-es. Ma reggelre nekem is lett a tetején egy jól látható csík és a másik oldalon egy halványabb ha fény esik rá akkor meg végképp irritálló. Azt hiszem megy a szervízbe. Sajnos lehet azt mondják, hogy meghajlott a telefon azért vált el, de megpróbálom hátha. Nagyon szeretem a telót és nincs is alternatívája, hogy mit vennék helyette. Az érdekes egyébként az, hogy nagyon nagy strapabíró tokban hordom táskában nem zsebben és még soha nem esett le a teló még csak meg sem ütődött tavaly augusztus óta.
-
torrrent
aktív tag
válasz
forgonati #21751 üzenetére
Igen nekem is volt (van) ilyen problémám. Bal oldalán egyik nap arra lettem figyelmes, hogy ha egy bizonyos szögből nézve nagyon fényes helységben, vagy napon 1 cm kis csík látszik nem pixellel kapcsolatos, mert kintebb van a kijelző és a perem között. Most olyan 1,2-1,5 cm. Már egyáltalán nem zavar. Pont a garancia letelte után 1 hónappal jött ki, de nem hiszem, hogy szervízbe vittem volna emiatt. 3 hétig ott fogják aztán visszadják, hogy biztos ráültem, közben resetelik a rendszert stb. Nekem nem érte volna meg. De ha téged nagyon zavar akkor próbáld meg.
Szervizes ismerős azt mondta, hogy ez a vékonyság velejárója. Nem tudom az OppO 3,8 mm-es telóján milyen tünetek jönnek majd ki, de szerintem ez a P 6mm a lélektani határ ameddig egy telót vékonyítani lehet sőt. Nade valjuk be qrva szép
-
torrrent
aktív tag
válasz
Newlachka #21367 üzenetére
Szerintem ugyanaz amit írtál. Nem kijelző hiba, mert az tökéletes. Mintha a panel elvált volna picit. Abszolút nem zavar ha nagyon erős fény vetődik rá akkor látom csak és bizonyos szögből.Vékony mini csík kb 2 hete. Mindig táskában nagy tokban hordom soha nem esett le eddig a teló.
-
torrrent
aktív tag
Púposodás téma:
Tavaly vettem a telefont. Aug, amikor megjelent. Idén 2014 lejutotteam nyaralni a legközelebbi tengerpartra 3 év után. Végig navigált a P6 közben rásütött a nap minden ok oda vissza, vagy 40 C a kocsiban (nincs klíma) szivargyújtóról üzemelt. Semmi gond nem volt vele pedig néha amikor megfogtam mint egy forró tárcsafék. Azóta is ok nincs púposodás, bal oladlán erős fényben a kiejelző SZÉLÉN nem belül egy kis csíkot látok kb 2 cm és nem px hiba. Étel szállítóként nap mint nap használom Gps stb tökéletes.
torr
-
-
torrrent
aktív tag
válasz
jegenye77 #21217 üzenetére
Én nekem is lehet, hogy a p7 lesz a következő, csak az a baj, hogy nekem már nagy egy kicsit 4,7 a nyerő még pont kézre áll. Pont tegnap nézegette bizergáltam t-nél a hetet, hát nagyobb. Egy biztos 7mm felett nem adom nem lesz vastagabb telóm. Egyenlőre úgy érzem nincsen a piacon olyan telefon ami többet tudna amire nekem kell. Nem játszom rajta illetve ha fél évente egyszer paper plane 3 nyomkodom azt viszi. Minden másra tökéletes éles szép kijelző, gyors net, jó fényképező. Mai középkategóriás telók többségében még indig csak 1 GB ram van akkor mit is akarnék?
-
torrrent
aktív tag
válasz
gabancs #20801 üzenetére
" Arról nem is beszélve, hogy a szotverek tele vannak bugokkal. Na most évente jön az új zászlós hajó, nincs idő se az új csúcstelefonra, se a régi javítására."
Igaz
! Szinte inkább már félévente. Szerintük már egy újabb telefon modellt adnak ki mint szoftverrel szórakoznána. Én maradok P6-nál amig nincs valami áttörő alterntía. Speciel a pulzusmérés újlenyomat nem érdekel és nem feltétlen anyagiak miatt.
-
torrrent
aktív tag
válasz
ilyennincs #20604 üzenetére
Nekem kétszer csinálta 1 év alatt. Másfél napig produkálja aztán leáll, valami háttér frissítgetés.
-
torrrent
aktív tag
Ez a Samsung Galaxy alpha ami most fent van a bal sarokba nagyon a P6 irányába kacsintgat 6,7 mm vastag 4,7-es kijelző HD felbontással, fémkeretes ház.
Annyi a különbség, hogy ott befigyel egy fizikai gomb és 160.000 HuF-ról startól -
torrrent
aktív tag
válasz
Todbringend #19977 üzenetére
Ha ez lesz az első okostelód akkor az egyik legjobb választás most. Írtad, hogy játékok közül csak tetriseznél az elfut
a többi dolgot meg csinálja rendesen amit egy okostelónak kell. Ja és a piac legvékonyabb telefonja és marha gyönyörű, nekem már pont egy éve van meg és még mindig "csak úgy" kézbe veszem nyomkodni, mert nagy jó tapintása van. Ez az első okostelód akkor te még 2-4 évig is elleszel vele.
-
torrrent
aktív tag
-
torrrent
aktív tag
Ahogy kijött a KK én egyből felraktam pedig nem azok közé tartoztam akik annyira várták már hogy kikaparták a Huawei-es fejlesztők szemét. Factory resetet csináltam KK előtt is és után is. Tökéletesen működik: 1800 Km nyaralás alatt oda vissza lenavigált egyetlen hiba nélkül. Wifi tökéletes legalább olyan jól látja a szórást, mint a laptopom. Nem röccen, nem szaggat semmi pedig arra elég allergiás lennék, de nekem nem csinálja. Már első nap belaktam a rendszert és hibátlan. De ez csak egy beszámoló nem azt mondom, hogy mindekinél így lehet. Annyi, hogy hetente egyszer újraindítom a rendszert, mert végülis a számítógép sincs bekapcsolva örökre.
-
torrrent
aktív tag
válasz
NagyAnd_82 #17862 üzenetére
Megszűnt nincs ilyen. Nekem ezzel meg is oldódott a fényerő képernyő háború. Én hálát adok, de ha Neked gondot okoz vannak rá playe progik.
-
torrrent
aktív tag
válasz
monroe8609 #17810 üzenetére
"Itt a KK alatt a GPS tökéletes, ennek örülök! Plusz viszonylag szép is lett,de azért nem egy miui"
Ott a pont +1
Nekem tökéletes GPS, WIFI hibátlan és a rendszer is szép, nagyon hamar be lehet lakni. Tegnap raktam fel délután estére már minden úgy nézett ki rajta ahogyan szerettem volna. Amkor felraktam öt percig volt egy pici akadozás aztán egy pillanat alatt eltűnt és akadásmentesen gyors.
Azért ha tudsz majd valamit fenti bal oldal szolgáltató eltüntéséről akkor súgj, köszi.marilllyo: Nekem is minden, picit eleinte a billentyűzetet nehezen szabtam testre, de pár újraindítással sikerült. Jelenleg nem tudok mondani hibát, agy valamit ami zavarna.
-
torrrent
aktív tag
válasz
NagyAnd_82 #17807 üzenetére
Pár hete/hónapja porig lett mocskolva a HUAWEI, hogy milyen piszok mert nem adja ki időben a KK-t. Most meg megy a sírás ezerrel, hogy itt van. De én ilyenkor szoktam egy jó nagyot röhögni
Tudtam, hogy ez lesz -
torrrent
aktív tag
-
-
torrrent
aktív tag
Nekem ha a beállítások menüben vagyok már csak akkor jön elő, de egyre ritkábban produkálja a dolgot. Vagy csak én járok egyre ritkábban a beállításokban.
Mindenesetre egyre közelebb kerülünk a probléma megoldásához. Próbáld légyszi figyelni neked milyen környezetben hogyan jön elő, éppen mit csináltál stb. Úgy látszik nem random dolog lesz ez.
-
torrrent
aktív tag
Valakinek lett megoldás a bal felső sarokból kiszedni a szolgáltató nevét ami ugye eddig nem volt benne.
-
torrrent
aktív tag
Nekem is bejön a helymeghatározós szöveg, de olyankor mindig a google search is megnyílik egyszerre, mert rányomok valamire (még nem tudom mi) és olyankor nincs semmiféle helymeghatározás bekapcsolva, se wifi alapján se adótorony alapján se gps szóval mind kilőve és wifi kilőve mobilnet is. Ha megtudtam mire nyomok olyankor rá akkor írok.
Neked is bejön a google search olyankor. Ha nem próbálj bezárogatni progikat amik használnák a fenti helyzetekhez rendelt eszközöket.GPS: Nekem akkor lett pontos azaz ultra pontos amikor egyszerre be van kapcsolva a mobilnet (valaki írta, hogy erről szedi le előre a műholdak helyzetét így gyorsul fel legközelebb) és a helymeghatározás minden formája GPS, Wifi alapján stb.
-
torrrent
aktív tag
válasz
gabancs #17700 üzenetére
Nekem nem jött be, biztos tanulni kellene, hogy pontosan lehessen vele gépelni
és úgy talán egy picit gyorsabb is, de én teljesen lebutítottam a bevitelt még azt sem engedem, hogy felajánljon szavakat, kivettem, mert mire megnézem, hogy mit ajánl addigra le is gépelem amit akarok.
Daveh: Nekem pont a KK oldotta meg a fényerőt, mert az ellőző rendszerben az energia témák nagyon bejavartak és hála a jó magasságosságnak ebből kivették az egész energia sémát így már nem borul fel a dolog.
Milyenre állítottad az energiatakrékosságot? Nekem normálon van és nem dobálja a fényerőt. Intelligensen változtatgatja a fényerőt még úgy is, hogy ki van kapcsolva az automata. Úgyhogy én normálon használom így a menü se szaggat eg hajszálnyit sem. -
torrrent
aktív tag
Rootolva volt, Nekem valami más volt fent. De mielőtt a B132 felraktam eltávolítottam a root jogosultságot.
"Ha a telefon ROOT-olva van és menüből való frissítést tervezel, akkor mindenek előtt távolítsd el a ROOT jogot, mert a későbbiekben gond adódhat ebből."
Én arra gondoltam, hogy a belső memóban megmaradt egy két dolog. A legfrissebb fotókat meghagyta, a régieket kitörölte, hangfelvételekkel dettó, videóbol egy maradt meg a 12-ből. Ezért is csináltam előtte egy teljes lementést. -
torrrent
aktív tag
válasz
Villee #17600 üzenetére
Szerintem ne xarozz sokat ha már ennyire megszívtad mostanában vegyél egy rendes garanciálisat vagy szolgáltatónál, vagy nagyobb elektrónikus boltban pl: MM. De SEMMIKÉPPEN sem ezek után NEM Gsm boltban.
Zollkid 100: Én ha visszajött szervízből b132-őt tolnék rá, nekem bejött. Bár a GPS botladozott egy picit, de itt visszaolvasva néhány jó tippet helyre ráztam.
Köszönöm azoknak akik a GPS gondot kielemezték és összeszedték mert életre kellt
-
torrrent
aktív tag
válasz
jegenye77 #17383 üzenetére
Nekem egy Sony Ericsson ázott el egyszer a medencébe éjjeli fürdés volt az úszodába. A medence szélére raktam. Valaki hívott és rezgőn volt "belerezgett", vándorolt a medencébe amíg úsztam. Kb 3-4 percet tölthetett vízbe a hívás számítása alapján. Hajszárítozás és 2 nap pihentetés után bekapcsoltam. Tökéletesen működött 3 hónapig aztán egyszer csak nem kapcsolt be. Szervízes csóka: eláztattad gari ugrott.
-
torrrent
aktív tag
válasz
NagyAnd_82 #17104 üzenetére
Azt én se tudom kikapcsolni úgyhogy én is megköszönném ha leírná valaki már eléggé zavar. Tegnap ültem a buszon előttem egy nagyon jó seggű csajszi állt háttal nyári ruciban és emiatt nem tudtam lekapni.
-
torrrent
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #17098 üzenetére
Gyanúsan jó. Ha hajlandó szerződést kötni, hogy fizeti a törlesztőt illetve nem tíltják le a telefont 1,5 év múlva akkor jó igen.
Mondjuk elég furcsa, mert ha tudom, hogy szervízben van a telóm és az is felmerül, hogy egy újjat kapok vissza akkor nem "váltok" addig egy Nokiára amig ki nem derül mi a baja.
-
torrrent
aktív tag
Ennek a telefonnak lelke van.
-
torrrent
aktív tag
válasz
gabancs #16672 üzenetére
Nekem az S4, S4, S5, olyan műanyag szappantartós stílus, nem az én világom senkit nem akarok megsérteni biztos valakinek meg az tetszik. A P6 full eleganciát képviseli a külsejével. Az hogy meg Kínai? A Kínai az új Japán!
crue: Igen, igen elírtam én már a jövőben élek
. Mivel tavaly Augusztusban vettem 2015 Augusztusban jár le és addig biztos nem váltom le, de ha nincs alternatíva addig azaz valami érdemi újjítás akkor utána sem.
-
torrrent
aktív tag
Én is maradok az biztos 2016 Augusztusig. De nem csak a szerződés miatt (T független), de azért is mert imádom a telót, amire kell és használni akarom mindenre jó. Egyébként nekem tljesen mindegy a szerződés ha akarnám már előtte egy fél évvel lecserélhetném, de biztos hogy nem fogom. Amig vékonyságba, szebb kijelzőbe nem lesz más alternatíva addig marad. Valami hatalamas áttörés kellene ahhoz, hogy lecseréljem nem ilyen hülyeségek mint például az újlenyomat felismerés meg légköri nyomásérték mérés, alkohol szonda meg hasonló paraszt vakítás.
Egy teljesen elégedett P6
looserUser -
torrrent
aktív tag
Előző teló egy Lg optimus 3D-volt. 1 év 8 hónaot vártunk onnantól, hogy bejelentették 1 héten belül lesz rá ICS odáig, hogy kijött a hivatalos verzió. Addig a majd két évig kb 11 bejelentés volt, hogy na most tényleg jön már és nem túlzok, nem viccelek. Úgyhogy Lg se áll a helyzet magaslatán.
-
torrrent
aktív tag
válasz
baluka6 #15868 üzenetére
Nagyon jó az írás
! Erre azért reagálnék
"A nexus üveg elő-hátlapja igazán minőségi érzetet ad, a Huawei ezzel szemben a vékonysággal dominál, "
Hát a P6 sem panaszkodhat a szálcsiszolt full alu fekete hátlappal fém kerettel és üveg elejével a vékonyság mellett ez is teljesen minőségi érzetet ad szerintem. Nekem nem recseg nem ropog és gyönyörű. De a samus szappantartós megjegyzéssel is egyetértek.
-
torrrent
aktív tag
-
torrrent
aktív tag
válasz
#19708160 #15838 üzenetére
Nem okoskodni akarok,de én 2 hétig nyomogattam nézegettem M.M-ben és T nél is mire megvettem (Nem volt sürgető a dolog). Végül T nél megvettem egy független darabot kaptam tavaly szeptemberben. Eddigi legjobb telóm a sony ericsson w880 mellett. Az is penge volt annó.
-
torrrent
aktív tag
Köszi!
Közben én már nyomtam egyet, mert még sosem volt rajta mióta megvettem (tavaly szeptember). Hát nem ártott meg mert vagy a b132 vagy a factory reset de durva gyors lett és az akksi is jobb.
Valaki elmondaná, hogy mit is várunk a KitKattanástól? Mondjuk pontokba szedve. Most néztem végig egy videót you toubon a P7-ről amin az van és a speckó Huawei rendszer miatt semmi különbséget nem láttam. Már nyomogattam KitKatos teót is, de nem értem miért jobb. Ezt a telefont erre a rendszerre terveztek ami most van rajta, de ha kijön a frissítés akkor ám legyen. Valaki mondta h. az a félő akkor meg annak lesznek gyerek betegségei a mostani már legalább beállt egy szintre és legtöbbünknek semmi gondja vele az ég világon. Ha ki is jön én biztos, hogy megvárom amíg tesztelik páran, mert féle lesznek abban bakik.
-
torrrent
aktív tag
Köszi! Már hónapok óta nézem a hivatalos oldalt, hogy hol van a b132, mert írtátok, hogy az a hivatalos sehol nem találtam. De most miattad megnéztem, hogy online frissítésre mit dob ki a beállításoknál és csodák csodája a b111-et akarja 132 re. Most csinálom éppen. Kérdés azt írja angolul, hogy a frissítés végeztével egy factory reset kell eki hogy az új funkciók életbe lépjenek ezt minden esetben muszáj?
-
torrrent
aktív tag
válasz
djbelo #15640 üzenetére
"Szinkron nincs, net nincs, így könnyű"
Ez volt a lényeg akik meg irígykednek le..rom. NEM volt benne csalás, ezt megelöző screenshotot USB-ról nyomtam kb 2 percig töltötte laptopról közben nem volt töltés. De mindegy aki nem hiszi járjon utána úgyis csak népmesének hangzik. Egyébként nekem is 2 napot bír ha vissza teszem 80%-ra a fényerőt mobil netezek stb átlag felhasználás. Ez "csak egy teszt volt, hogy milyen ha egy 2003-as Nokiaként használom.
-
torrrent
aktív tag
válasz
djbelo #15473 üzenetére
Köszi szépen!
Kharchy: Köszi, meg a tippet is, az utolsó hozzáírásom akksi témábanolyan 7% környékén lesz és az általad írt módszerrel fogom elemailezni magamnak, nehogy csalás vádjával 9-10 napos tesztem elvessen.
Nagyon nehezen bírom, egyre rosszabb, rájöttem már az lején, hogy P6függő vagyok. Szabályosan verejtékezek és remgek, hogy nem nyomkodhatom, na meg a fényerő azok gyönyörű szinek is hiányoznak. Delíriumom van már mint egy alkesznak ezért ráfanyalodtam, hogy egy órára kölcsönkérjek egy ájfont a fémes keret miatt, hogy nyomkodjon, de csak rosszabb lett minden. -
torrrent
aktív tag
válasz
South Velen #15471 üzenetére
Az a screenshot miatt áttöltés volt kb 2 perc.
-
torrrent
aktív tag
válasz
gabancs #15464 üzenetére
Egyszerűen allergiám lett az akksi szapulás miatt és ihltetett adott az egy hetes üzemidő amit koellegánk mutatott.
Arra használom még 4-5 napig amire készítették (töltés nélkül) csak nem nyomkodom agyon. Félre értés ne essék a teszt után a fényerőt vissza teszem 80% köré, és több netezés, hívás, fotózás lesz visszaállok a rehabról. Érdekelt mit bír egy 2000 mAh Li.pol akksi.
-
torrrent
aktív tag
15210-es írásom miatt írok. Kibírom az egy hetet mint kollégánk tette, de közzéteszem a részeredményt. Kérdések: Igen felvettem a telefont ha hívtak, minimális mobilnet megy, amúgy ha nincs rá szükség wifi 3g kikapcs, email szinkron van, fényerő 45%, KB 10 fénykép készült, pici zene. Sőt nem az egy hetet (több)
, ha minden jól megy 7% akksi körül abba hagyom.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Kharchy #15206 üzenetére
Ez tényleg szép
. Párszor én is tettem közre kellemes eredményeket akksi szempontból (3-4nap), de ez határozottan nagyobb. Ha nem haragszik senki most kezdek egy tesztet mi lehet a leghosszabb akksi idő. Fényrőt leveszem, hívásokat, netet minimalizálom stb. Nézzük mi lesz belőle. Most kezdem 2014.04.25. 23:28.
-
torrrent
aktív tag
válasz
gabancs #15197 üzenetére
Igen, valószínüleg ez is egy zsákutca lesz. Egyébként megtaláltam a cikket Csak összehasonlításképpen amikor bejött az optimus 3D azt hittem az a vonal lesz a vezető, lassan minden telóban lesz 3D kamerázási és lejátszási funkció elsők között meg is vettem. Aztán szép lassan láttam, hogy tévedtem, a 3D-s YouTube tartalmak is kezdtek visszesni stb. A jó 180 grammot nyomó telót el is adtam tavaly augusztusban és akkor jött a P6 ami az egyik legjobb telefon váltásom volt AVE.
-
torrrent
aktív tag
A jövő telefonjai elvileg megengedik, hogy te döntsd el bekapcsoláskor, hogy phone7-et droidot, vagy mit akarsz futtatni rajta. Azok is emulálják majd a rendszert. Egy telós magazinban olvastam, megpróbálom neten is megkeresni hátha fent van.
-
torrrent
aktív tag
Csak még utoljára
4 napig voltam kórházban láb korrekciós műtét 2 hete jöttem ki. Megnéztem a két pasi meg a kicsi első 8 évadját (A még charlies részeket). Hát nem mondom ha nincs ez a teló megőrülök bent. Olvasni imádok, de arra nem tudtam odafigyelni a szövegre, mert izgultam/fájt a lábam. Azért bevallom én se HD-be néztem azt hiszem 800X valami pixel. Bőven elég volt tiszta kép.
-
torrrent
aktív tag
válasz
gabancs #15046 üzenetére
Pontosan így van. Én mielőtt augusztusban tavaly megvettem nyomogattam mediában elég sokat aztán megvettem t-nél függetlenül. Tökéletesnek találtam akkor is, most is. Ha jön KitKat akkor jön, ha nem azt islexarom. Azért vettem meg, hogy úgy használjam amilyennek annó megismertem MM-ban.
-
torrrent
aktív tag
Atyaúristen akkor is P6 forever. Mi ez a lelkizés??
Nem baj, hogy nem lesz KitKat ez a teló bitangjó bármi is lesz már történelem.
-
torrrent
aktív tag
válasz
Májkülnájt #14838 üzenetére
Nem fogok hazudni 18230. De ilyen kinek nagyobb a ramja játékba nem érdemes belemenni. Egyébként az 1GB al nem sokra mész, ha megy az email kliens, 6 böngésző ablak meg van nyitva, zenét hallgatsz és még öt progi pörög a háttérben, mert nem akarod őket bezárni.
Azért egy screenshotot megnéznék a 24150 pontról, mert az elviekben gyorsabb, mint a Samu note 2. Fura nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!