- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Na és közben kiderült hogy mi változtatta meg nálam az ikonokat és a kinézetet.
Az Xposed keretrendszer volt a bűnös, most telepítettem és megint elállítodott minden. (Ez kell a greenify-hez) Nézek újabb verziót hátha, bár nem hiszem hogy az segít...
(#5292) gabancs: Ugyanolyan mint régen...
-
KisBundi
őstag
Srácok egy másik P6-ost tartok a kezemben és minden ugyan olyan!
Videók akadnak, akku merül, autofókusz video alatt nuku stb -
TomWexX
addikt
Na feltettem a B118-at és ezzel meg is szűnt az ikonváltás problémám.
Így már nálam is van értelme a témáknak.
-
gyalogbéka12
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene! A kamerával nem tudok HD és FULL HD videókat rögzíteni! Mi a teendő? Valakinek hasonló gond? Köszönettel
-
Zsocy155
őstag
Nekem a 8gb-os (c4) kártyán min. 5gb film van. A pár száz magától a 2 gigászi. Eddig minden filmet is akadásmentesen lejátszott. Volt köztük hd is. MX Player hibátlanul vitt mindent. Nincs ezzel semmi probléma!!! Én minden másnap sok filmet nézek a P6-on.
-
-
Newlachka
őstag
-
Inikoo
csendes tag
A videó lejátszás tényleg akadozik, konkrétan egy 1,08 gb-os AVI, 1óra 43 perc, belső memóriából lejátszva is. 20-50 másodpercenként a kép 2-3 másodpercre megakad, a hang az folyamatos. Laptopon ez nem jelentkezik. Más videóval nem teszteltem még a mobilt, nem is motivál, hogy a telefon minden hibáját megtaláljam. Vonaton néztem a filmet, akkor vettem észre ezt, amúgy így is élvezhető volt, de azért ha valakinek van ötlete hogyan lehet ezt orvosolni, vagy h miért van kérem ossza meg, szerintem kizárt, hogy a hardver nem elég erős hozzá, nem?
-
finesz
csendes tag
válasz
Newlachka #5267 üzenetére
Köszi hogy megnézted, mindegy ez a rom ami most van teljesen jó. Minek telepítgessek állandóan? Szerintem is jó telefon, fókusszal nincs baj, ennyit tud egy teló. Avik nekem simán futnak, még a feldarabolt mkv full hd is simán megy szoftveresen mxplayerrel. Sd-t felismeri, és ráadásul gyorsabban is másol mint a kártyaolvasó, mert ott kb 5 mb-al másol a telón keresztül meg 15-el.
-
gabancs
addikt
válasz
KisBundi #5266 üzenetére
Nos, én nem használom a videó felvevő részét. Kipróbáltam, végül is működött, de én telefonnak vettem, tehát magasról teszek rá.
Az AVI szaggat. Ezt is kipróbáltam, de arra jutottam, hogy túl lassú a kártyám. MP3-hoz tökéletes, így ezzel a résszel se foglalkoztam. Feleslgesen minek vegyek egy class10-es kártyát?
Nekem még sose dobta el az SD kártyát, és úgy tudok oda-vissza másolgatni, mintha a számítógépen egyik mappából a másikba dolgoznék. Tehát ez nem probléma.
Mi is volt még?
Ja auto fókusz videó módban. Mint írtam nem használom erre, így ebben nem tudok nyilatkozni. -
KisBundi
őstag
válasz
gabancs #5265 üzenetére
Kamerával azért vannak gondok..:/ SD-re nem tud rendesen menteni pedig már a 3. van benne! Autófókusz nem működik nekem videózásnál! Divx filmek szaggatnak rajta mint állat hardveres gyorsításnál. A gépről nem lehet SD-re másolni a telefonon keresztül, mert ledobja a telefon az SD-t aztán csak akkor csatolja vissza ha kiveszem majd vissza! És még rengetek ilyen apróság nálam..
B118 -
KisBundi
őstag
Hát eddig nem vmi hűű de jó ez a telefon!
Rengeteg baj van vele..
-
-
Newlachka
őstag
válasz
gabancs #5257 üzenetére
nem
ha b114-et te letöltöd, és utána javítanak rajta, nem szeded le még 1x a b114-et ha az lesz fent..
ez logikus... ők meg nem fognak minden ajtón bekopogtatni,hogy jajj a b114-ben bulid.propban kijavítottunk egy sort,így jobb lesz töltsd már le
te azt sem tudhatod, mi az,hogy build.prop
sőőt... -
Newlachka
őstag
válasz
gabancs #5252 üzenetére
neked.
ez mind arról szól,hogy van support.
hibákat egyesek bejelentik, a bétában javítsák tesztelik. majd jön egy b119 vagy b120 ami mindent fog tartalmazni, és OTA-n fogja frissíteni azokat akik a b111-en vannak..
ez mind arról szól, hogy ha kiad egy nem hivatalos frissítést akkor mi vagyunk a "teszterek", de ha javít megint nem adhatja ki ugyanúgy b114-en mert nincs ami megkülönböztesse a változtatásokat...
reggel van még nagyon -
gabancs
addikt
Én továbbra sem értem a Huawei munkásságát. Ott a B114, a B116 a B118. Jelenleg még mindig a B111 a hivatalosan kiadott végleges ROM. Most akkor 3 féle beta rendszert fejleszt? Minek? Vagy akkor miért nem adta már ki a B114-et véglegesre? Minek fejleszti a 114-et, ha már a 118 is létezik? Teljes káosz!
-
Nimda
addikt
-
-
Nimda
addikt
a videó felvételekkel viszont már nem vagyok nagyon meg elégedve, nem igazán jön ki az, ha hd-ben veszek fel, még verőfényes napsütésben is kissé homályos, és szaggat, oldalazva szaggat
Nem szabad 1080p-ben felvenni, szigorúan csak 720p kikapcsolt stabilizátorral és lehetőleg a belső (nand chip) tárhelyre.Jóval gyorsabb mint egy sd kártya.Utólag ha szükséges, a felvételt át lehet másolni az sd-re.
a gps lassan talál jelet, de eléggé pontos ha megtalálja
A B118-ban javítva és gyorsan talál jelet.A tárhely viszont nem választható ki.
racerx nekem a megfelelő időben exponál.
-
gabancs
addikt
-
finesz
csendes tag
Sziasztok, én is írok egy kis tapasztalatot, hátha...
szóval, előzőekben írtam, hogy megszívtam az sd kártyával, ez már a múlté, hála az ebay-nek
felraktam a b111-est, és arra tettem rá a 116-os kiegészítőt, ami lehetővé teszi a választható tárhelyet, így nem a belső sd-re installálja a játékokat, és egyebeket, ez szuperül bevállt, a navi bárt is el lehet tüntetni ezzel az alkalmazással, de néhány hét alatt rájöttem, ez tök fölösleges, mert van amikor eltűnik, és a fekete sáv ott marad, vagy ha kiugrik is a képernyő a teljes felületre, akkor sem lesz aktív, az érintésre, ami a lényeg, hogy film lejátszásnál eltűnik magától, szóval ennyit a navibárról. a fotó része nagyon jó, persze kell hozzá némi napfény, de hát ez a digitális hátránya, a makró is nagyon szuper, a videó felvételekkel viszont már nem vagyok nagyon meg elégedve, nem igazán jön ki az, ha hd-ben veszek fel, még verőfényes napsütésben is kissé homályos, és szaggat, oldalazva szaggat. mindegy, ha családi mozit akarok akkor nem egy telóval fogom felvenni a lányom esküvőjét, írjátok sokan a térerő dobálást, nekem is el szokott menni a kis ikon a képernyő zárnál, de eddig még mindig kicsörgött ha hívtak, szóval lehet, hogy ez valami takarékos dolog, mert szerintem a működést nem befolyásolja. rengeteg appot és gémet ráraktam már de ami elindul, az simán, megy nem akadoznak a menük, szépen gördül a képernyő is, én nova launchert használok, elsőként azt tettem fel, nem érdekelnek az ui-k, zenére a rocket playert használom, nagyon bejött, sok állítási lehetősége van, a gps lassan talál jelet, de eléggé pontos ha megtalálja, a térerő jobb mint az előző telóimon, az akksi meg használat függő, szóval eddig nem bántam meg, hogy ezt vettem sőt...
Ja aki felrakta a b118-at az megírhatná, hogy a mentési helyet ki lehet-e választani alapból, vagy sem? -
okoska74
senior tag
válasz
slayernick66 #5230 üzenetére
Hát már régen volt fenn B111 de a B114 -es jóval takarékosabb. Most csak sacc -ra kb.: 3-4 óra minimum.
Teljesen feltöltve a B111 -el 29óra x percet írt ki, B114 -el 33óra 18 percet írt.
Tudom, hogy nem mérvadó de bemutatónak jó. -
Nimda
addikt
válasz
okoska74 #5227 üzenetére
Egyedül ami nem oldódott meg a füles hangereje ami kihatással lehet a bluetooth hangerejére is ezért még mindig törölni kellett a codek mappát, hogy jó legyen.
Ezt nem is fogják megoldani, erre várhatunk
mert ez egy szabvány, ami kötelezi őket.Amúgy korábban írtam, hogy megtaláltam azt a bizonyos fojtást.Nem szükséges a kodek mappát törölni.
-
törölt tag
A nexus 4 éppen hogy a kamera miatt kapta a legtöbb kritikát . A P6 egyik erőssége pontosan a kamera, ezekről nem igazán érdemes véleményt mondani mert 20-an pontosan az ellenkezőjét fogják írni, egyéni megítélés kérdése, amiket a kamerán kívül írtál pl nálam egyik probléma sem jelentkezett, akkor?
-
okoska74
senior tag
Amit ígértem beszámolok a B118 -ról amit idáig tapasztaltam 1,5 napos használattal.
Amit már előttem mások is írtak a Gps része megjavult. Gyorsan talál jelet és tartja is mindenféle mókolás nélkül.
Akku fogyasztásban szerintem a B114 szintjén van valahol, átlagos használattal a 2 napot kihúzza egy töltéssel.
Előttem itt írták, hogy kinél milyen alkalmazás sokat fogyaszt (pl. térkép, óra,stb) nálam ilyen nincs a legtöbbet a cella készenlétben fogyassza 33% -ot.
A wifi -nél sem tapasztaltam jel eldobást.
A mobil térereje erősödött vagy a tréM csinált valamit jobban de érezhetően javult.
Egyedül ami nem oldódott meg a füles hangereje ami kihatással lehet a bluetooth hangerejére is ezért még mindig törölni kellett a codek mappát, hogy jó legyen.Egyelőre ennyi, most más nem jut az eszembe.
-
bpdjoco
tag
válasz
gabancs #5216 üzenetére
Én nem igazán vagyok szerencsés vele. Voltunk horgászni múlt héten és ha elment a térerő egyszer onnantól nem jött vissza soha többet csak ha kinyitottam a billentyűzárat. Még az sem volt elég neki hogy csak a kijelzőt kapcsoljam be, sőt olyat is csinált hogy PIN kódot kért. Most adtam le a telót a szerviznek. Ha nem kell hozzá alkatrész kb. 15 nap ha kell akkor több mert Kínából rendelik hozzá. Nekem kell mivel új kora óta recseg a hangszórója
-
dogi01
aktív tag
Szeretném megosztani tapasztalataim.
A telefon nagyon szép, tényleg meglepően vékony.
4.2.2 óriási előny, nagyon friss a rendszer!
Ez a MIUI felé homescreen nekem nem jött be. Szerencsére androidon van alternatíva
RAM-al ügyesen bánik, sosem fogytam ki belőle! Régebbi SoC miatt kis laggok voltak de nem volt zavaró.Negatívum az hogy GPS tényleg pontatlan és a Stock böngésző sem maradt mindig memóriában. Sokszor újra töltött amikor kileptem belőle. Kamera nem a legjobb de az előlapi az dicséretes
A kijelző simán hozza az IPS szintet. Optimus G szintű.
-
törölt tag
válasz
gabancs #5220 üzenetére
Most hogy látom nálad és az előzően belinkelt táblázatban csak 2% körül van az Android os, a 40% ot erősen sokallom. Mitől függ ez lehet ezen valahol valamit állítani, vagy a rom verzió határozza meg? Érdekes az órát mint fogyasztót nálam nem is jelzi, pedig be van állítva.
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #5209 üzenetére
Néha nem árt újraindítani a telefont. Nálam is elő szokott fordulni, hogy pl. az óra alkalmazás beragad, és fixen ébren tartja a telefont.
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #5209 üzenetére
Viberen nem maradt bekapcsolva a pozíció jelzés?
-
bpdjoco
tag
A sok-sok hiba után most megjelent nálam egy másik is. Konkrétan elfelejtett rezegni és csörögni is. Véletlenül vettem észre hogy hívnak mivel pont az asztalon volt. Mielőtt bárki megkérdezné nem volt néma üzemmódban a telefon. Miután leraktam megcsörgettem akkor már működött. Ma viszem szervizbe és ha nem javulnak ezek a dolgok megy a piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!