- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyuri081 #4496 üzenetére
Nem kell csak akkor ha nem felel meg a gyárilag korlátozott hangerő. Valamilyen EU szabvány állítólag előírja a gyártóknak hogy mekkora lehet a max hangerő ami legtöbbeknek kevés, ezért van erre szükség. Akinek nem okoz gondot annak nem kell ezeket a műveleteket elvégezni, ahogy a különböző B rom verziókat sem kell felrakni rá ha nincs probléma a gyárival, mert ilyen is van.
-
mec71
tag
Feltettem anzo kolléga álltal linkelt full screen + record zipet a blue 2 romhoz. Eddig tökéletes a működése. Köszi
-
törölt tag
válasz
lfarkas #4484 üzenetére
Kedves farkas. Írtam már hogy mindenféle különleges eljárás nélkül a P6 hoz tartozó USB kábellel közvetlenül a TV-re kötve ott a média lejátszót elindítva simán működött a lejátszás. Azt is írtam hogy a WD-média lejátszóval HDMI kábelen keresztül is működött!!! Nem tudom milyen különleges kábelekre gondolsz, HDMI kábelekből van a HDMI A ami a normál kábel van a HDMI B ami a mini változat de ennek is az egyik végén az A nak megfelelő csatlakozó van , és van még a HDMI C ami nem szabvány, stúdiók használják speciális készülékekhez. Nem használtam semmiféle átalakítót vagy egyéb bűvész mutatványt. Remélem most már világos a történet , ehhez én már semmi mást nem tudok hozzá tenni!!
-
gyuri081
csendes tag
Hali. Olvasgattam a hozászolásokat. És sok helyen látom hogy rotolni kellet a telefonokat. És más romokat tettek fel. Mi a gond amiket ezzel kell orvosolni olyan sok embernél ? Mert én most akarok venni. És nem szeretném ha nem muszáj a gyári romot lecserélni mert az ugye általában garanciavesztéssel jár
. Ha lehet nekem gyári roomal kellene
-
mec71
tag
na felraktam a cwm-et és a blue 2 romot
holnapírok a tapasztalatokról
jó éjt mindenkinek
ati -
ITI-san
tag
Sziasztok.
Sokan írtátok,hogy eldobja a wifit. Nekem ez úgy néz ki,hogy ugyan be van kapcsolva, de jel még sincsen. Tudtok megoldást rootolás nelkül? Gyári vodás firm van fent, valami B606 végü. Köszi. -
Na most tettem fel töltőre 10%-nál és 4 óra 30 perc lett a kijelzőidőm, ez brutál jó
Amit még nem írtam, hogy a ramokkal is sokkal jobban bánik mint a fentebb említett 2 konkurens telefon, ugyanazokkal az alkalmazásokkal a P6-nál folyamatosan 900mb-1gb a szabad ramom, ez S4-nél örültem ha 4-500mb-om volt szabad, nem tudom mit csináltak ezek a kínaiak de valamit nagyon jólMás, nekem most 112-re frissített a telefon wifin keresztül de láttam, hogy van 114, kérdésem érdemes azt feltenni van amiben jobb?
-
lfarkas
aktív tag
Legyetek szivesek felvilágosítani, hogy a Full HD Tv HDMI kapcsolat vkinek sikerült már? Ljizsef ftársnak már összejött egy Pana plazmán, de nem sikerült Tőle pontos infót kapni arról, hogy milyen kábellel vagy adapterrel, átalakítóval hozta össze a P6 és HDMI tv randevút.
Segítő válaszotokat örömmel várnám! -
Nekem aztán van összehasonlítási alapom, mert mindegyik megvolt jó ideig!
Egyedül amiben jobb az S4 az a kijelző és a kamera, viszont azt nem tudtam elnézni, hogy 5 hónap után sem tudták úgy optimalizálni, hogy ne akadjon lagoljon fagyogasson, kipróbáltam mindenféle custom rommal is, és egyedül a 4.3 google editionnal volt lagmentesnek mondható, de abból a romból szinte minden ki volt szedve
A ONE az egy nagyon jól optimalizált és rendkívül szép és minőségi készülék, viszont ott meg az aksi idő és a kamera egy rakat fos
Na mindegy, nekem eddig ez a P6 nagyon bejön minden tekintetben, és minden ismerősömnek ajánlani fogomLjizsef-Igen egy régió
És szerintem nem sok különbség van Kína és Korea közt -
törölt tag
válasz
N.YCityBoy #4481 üzenetére
Sokan a Huawei névre pfujolnak meg hogy Kína. A Samsung talán még kommerszebb kategória volt valamikor. És ha jól tudom a Samsungot és a HTC-t sem Japánban gyártják, ugyan az a régió gyártja azokat is.
-
válasz
#73499136 #4480 üzenetére
S4-et 5 hónapig használtam és egy optimalizálatlan szar , ONE sokkal jobb volt de nálam hamar lemerült az aksi és nekem ez fontos!
Apropó aksi, ma vettem a telót és első feltöltés után most vagyok 44%-on és 3 óra 20 perc a kijelző idő folyamatos wifi és szinkronnal, plusz rengeteg mindent töltöttem a playről meg mindent próbálgattam ugye
Ez brutálisan jó aksiidő, mennyi lesz ha beáll majd úgy a 10. töltés körül 7óra
Az S4 ami nagyon jónak mondható aksi szempontból nálam ilyen használat mellett max 5 óra volt, ONE-nál meg 3 óra
Nagyon eltalálták ezt a készüléket kínai ide vagy oda, esküszöm nem cserélném el S4-re, ja és az anyaghasználatról kinézetről már ne is beszéljünk! -
törölt tag
válasz
N.YCityBoy #4472 üzenetére
S4 és HTC ONE után?
Miért kellett azokat lecserélni? Itt ez a 2 telefon osztotta meg legjobban a társaságot mikor összehasonlításokról volt szó.
-
vacs
veterán
A handcent sms-el vigyázzatok. Régebben használtam és előfordult, hogy nem jelezte, hogy új üzenetet kaptam !!
Persze azóta már javíthatták ezt a hibát.
Én a chomp SMS-t használom/ajánlom.
A GO SMS Pro is remek, csak tele van reklámokkal, és egyéb teljesen felesleges kiegészítőkkel. Ezért váltottam Chomp-ra. -
mec71
tag
sziasztok.
valaki le tudná írni nekem magyarul hogy hogyan telepítsem a ClockworkMod Touch Recovery BL v6.0.3.6 English Version -t a telóra és ha lehet szájbarágósan mert egy kicsit lassú vagyok de próbálkozom.utána fel szeretném tenni a blue 2 romot.
köszi a segítséget előre is
ati -
gyuri081
csendes tag
A linkbe van amit az előző hozászolásomba linkeltem.De hiszek neked ha te azt mondod hogy használod és próbáltad is . akkor biztos úgy van. Csak szeretek elöte alaposan utánajárni a dolgoknak.Ezért is köszönöm a segítségedet és az észrevételeidet.
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/huawei/ascend-p6-p173597333/velemenyek.html#reviews
-
gyuri081
csendes tag
Köszönöm a megosztott tapasztalatokat. Csak termék vásárlási comentekbe írták páran. Azért jöttem fel a fórumra hozzátok mert ti azért többen vagytok mint az a 4 hozá szolo aki itt értékelte. http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/huawei/ascend-p6-p173597333/velemenyek.html#reviews
És az ember ugye nem hetente vesz új telefonokat ( Kivéve akinek jól megy a sora
) De és ép azért kérdeztem meg a ti észrevételeiteket.
-
Beléptem én is a P6 táborba és lenne pár kérdésem!
Miért sötétedik be a kijelző amikor netezek , nem akarom rootolni a telót így meglehet oldani, hogy eltünjön alulról az a szürke csík a 3 érintő gombbal?
Amúgy nagyon tetszik még S4 és HTC ONE után is -
Newlachka
őstag
válasz
gyuri081 #4468 üzenetére
nektek nem húzza alá a helyesírási hibákat???
'de viszont több helyen halottam hogy gyenge a hangereje és ahogy szol maga a telefon.'
vagy de vagy viszont együtt nem használjuk
hallottam helyesen mert 2 füled van..
szól nem szol...
'Nekem főként nettezésre és zenehalgátasra kellene az utazások véget.és nem akarok mellényúlni.'
netezésre és zene hallgatásra,végett, mellé nyúlni
'tényleg jól szolnak. '
tényleg jól szólnak
'Vagy főként jó zenehalgátasra mit ajánlanátok a mostani telefonok közül? Nézegetem a Xperia z-t is de sokan leszólják a kijelző halvány és fakóságát. Nemtom ebből is mi igaz és mi se.Válaszotok elöre is köszönöm.'ismét zenehallgatásra, nézegettem, a kijelző halványsága,és fakósága miatt,
nem tudom..mi igaz és mi nem
szvsz ebben a 42 szóban 15 hibás.. halmozódó hiba miatt 3hp/hiba...
korán volt reggel 4 mikor keltem,de helyesen tudok írni főleg,hogy aláhúzza a hibákat a gép... -
gyuri081
csendes tag
Sziasztok.Nézegetem a telefont vásárlás céljából. de viszont több helyen halottam hogy gyenge a hangereje és ahogy szol maga a telefon. Még minőségibb fölesel is. Nekem főként nettezésre és zenehalgátasra kellene az utazások véget. és nem akarok mellényúlni. Valami olyan telefon kell amin a számok tényleg jól szolnak. Mi a tapasztalatok ? Vagy főként jó zenehalgátasra mit ajánlanátok a mostani telefonok közül? Nézegetem a Xperia z-t is de sokan leszólják a kijelző halvány és fakóságát. Nemtom ebből is mi igaz és mi se.Válaszotok elöre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
odiaszgrau #4458 üzenetére
Hát igen, ebből az a tanulság hogy szórakozni nem szabad 100 000 ft-s telefonnal menni, ha már annyira furcsán érzi az ember magát (valamitől) hogy azt sem tudja mi történik körülötte akkor így lehet járni. Ez a tanulópénz most 100 000 be fájt neked.
-
Trias86
csendes tag
Ha már így benne vagyok a kérdeztgetésben. Hogyan lehet beálítani a billentyűzetet hogy 9gombos legyen és használja a t9.et is
-
torrrent
aktív tag
válasz
odiaszgrau #4458 üzenetére
Ilyen nálam is hetente egyszer előfordul. Megoldás ilyenkor nem viszek magammal semmit csak annyit pénzt amennyit elköltök
-
Yager01
senior tag
És mi lenne a másik SMS app amit érdemes feltolni. Mert akkor a gyárit simán lefagyasztom és használom a külsőt. Engem is idegesít a karakter számlálás..
Másik kérdésem szintén a gyári tárcsázó app kikapcsolásával kapcsolatos. Nem szeretném ha számolná a nem fogadott hívásokat, mivel RocketDial- t használok. Fagyasztani nem tudom a gyárit mert akkor a Rocket nem működik rendesen. Hol tudom szerintetek kikapcsolni?
-
sisqoboy2
tag
válasz
Trias86 #4459 üzenetére
Sajnos eselytelen elkapni mert nem akarnak megmozdulni. Szerintem ez csakis a rendor szemelyisegen mulik. Speciel en bemertem volna... de magyarorszagon valamiert jo ha van bunozes... hiszen akkor tennenek ellene. En a helyedben biztos hogy a tolvalykergetoket kerestem volna fel hatha mondanak valami okosat... buliba vagy jozan leszel vagy a regi telot viszed. Aranyszabaly.
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok egy kis help kellene .sms nél hogyan lehet kikapcsolni az ékezetes betűk dupla számolását?
-
törölt tag
válasz
odiaszgrau #4451 üzenetére
Részvétem!
Okulásképpen elárulod, hogyan lopták el? Zsebből vagy táskából?Régebbi telefonokat le lehetett külön kóddal zárni, és SIM cserénél kérte a kódot. Ennél nincs ilyen?
-
TomWexX
addikt
válasz
odiaszgrau #4451 üzenetére
Nekem azt mondta a kedves rendőr úr, hogy ez nem a CSI, itt nem méregetnek egyből, csak feljelentés után. Mindenesetre menj be egy kapitányságra, vidd az imei számodat és tégy feljelentést. Ha itthon elpasszolja valakinek az a szemét, és az a valaki használni fogja akkor bemérik.
Egyébként hogyan lopták el?
-
|AP|
veterán
válasz
odiaszgrau #4448 üzenetére
Android device manager.
Feltéve ha volt a telefonhoz google fiók kapcsolva és még nem kapcsolták ki.
(szerk: most olvasom, hogy már kikapcsolta.... akkor gyakorlatilag semmi esély
Sógoromnak épp tegnap este lopták el a telefonját) -
TomWexX
addikt
válasz
odiaszgrau #4448 üzenetére
Részvétem, én 2 hónapja estem át ugyanezen a procedúrán az előző telefonommal.
Ha kikapcsolták akkor már szinte esélytelen hogy megtaláld. Android device manager-el még próbálkozhatsz, ha beállítottad a telefonon a távoli törlést akkor arra nyomj rá mindenképp, bár ahhoz is be kell hogy kapcsolja és netre kell mennie hogy működjön.
-
odiaszgrau
csendes tag
Üdv.
A 3 napos p6 ellopták,én betudom mérni,van olyan program?A rendőrség azt mondta hogy még nem léphetnek.A vodafonnál azt mondták hogy nem mérhetik be.Mind a kettőnél könyörögtem hogy még kicseng mérjék be (gondolom nem tudta hol kell kiszedni a simet) És egyszer fel is vette a telefont (véletlenül a zsebébe az illető hallottam ahogy sétál az én telefonommal a zsebébe,vasútállomáson mert megismertem a hangosbemondót.És a rendőrök arra nem voltak képesek hogy le vigyenek hogy elcsípjem.Sajnos időközbe kikapcsolta a telefont,már sok reményt nem fűzök hozzá hogy meg lesz de hátha tudtok valahogy segíteni.
köszi -
-
Yager01
senior tag
Akit érdekel maradt még 3db előlapi és 1db hátlapi fóliám P6-ra. Nálam bevált...végre kivehettem a tokból
Ha valakit érdekel akkor privátban egyeztethetünk.... -
Plebi
senior tag
Egy kis szösszenet a fotós tesztre.
-
Plebi
senior tag
Számomra is furcsa, hogy ennyire idegenkednek a P6-től és a fotós fórumba gyak eddig alig említették meg. A tesztet végigolvasva végig elég jónak írják, a makrónál meg kiemelik, erre a végén futottak még, meg a mezőny végére teszik... Nem értem biztos van benne logika.
-
mec71
tag
válasz
sisqoboy2 #4434 üzenetére
a cmd recovery -t ha felteszem el tudom tüntetni később hogy ne lássák hogy fent volt?
igazából nem vagyok tisztában egy-két dologgal
pl:bootloader kinyitása mit is jelent(állítólag látható később)
pl. a blue v2 rom csak úgy rakható fel ha már nyitott bl van a telón?
köszi
ati -
sisqoboy2
tag
Cwm..
-
anzo
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is szert tettem eme gyöngyszemre. Az első benyomásaim vegyesek. Magyon szép, elegányós készülék. Volt már dolgom gyorsabb géppek is de nem vészes, viszont az UI-val nem nagyon tudok megbarátkozni.
Ezért neki is álltam picit átszabni. Ami legjobban idegesített az a hívó kép. Egy ekkora kijelzőn ilyen kicsi képet betenni és közben nézzem a hátteret.
-
törölt tag
Ezek a tesztek néha olyanok mint az X-faktor, szimpátia szavazás dönti el hozzá nem értő emberek szavazatai alapján hogy ki vagy mi a jobb. A HTC szinte valamennyi mobiljának a fotózás volt a gyenge pontja, a Sony Xperia sorozatnak egyetlen darabja sem volt aminél ugyan ez ne lett volna kifogásolható, az LG nexus 4 is a fotó képességeken vérzett el. A P6 akárki akármit mond nem rossz ebben, kezdetektől fogva az egyik legjobb képessége a fotózás, akkor ki a fenét érdekel hogy mit hoznak ki a "teszt" akármik?
-
Borg76
tag
Megnéztem már ezt a tesztet.Valóban kicsit gyengén szerepelt a P6, de amire kell bőven jó és ez a lényeg..
Ennyi pénzért meg a szifonnak dslr minőséget kellene produkálniGulyopapa: Köszönöm
-
Borg76
tag
válasz
Gulyopapa #4425 üzenetére
Egy hét használat után azt mondom ez egy remek telefon!Amire nekem kellett tökéletesen megfelel, és ennyi pénzért főleg megérte.Fagyás nem volt, a hangerő több mint elég, net hibátlan, akksi simán bírja egy napot, fényképező része is teszi a dolgát szépen, az első kamera meg..., egész más is skypeolni
Toknak a gyárit tartottam meg, nem a legszebb, de már vettem hasznát mikor sarokkal a betonra érkezet a telefon.
Azt hiszem marad még egy jódarabig a P6 -
gabancs
addikt
Na haza értem, és gyorsan átfutottam a képeket. Kövezzetek meg, de a Lumia 1020 képei elég szarok. Azok a színek nagyon nem természetesek. Egyedül sötétben van előnye. Az 5S tényleg jobbnak tűnik első ránézésre mint a P6, de azért nem kell elkeserednünk. Aki 1:1 nézetben nézi a képeket eleve hibát köve el. Mindenapi használatra tökéletes a P6. Már ahhoz képest, hogy mobil. Az összes többi meg nem számít.
-
racerx
őstag
No meg azért ennél a fotóstesztnél nézzük meg az árakat is.. Mindegyik teló min. 30 -cal többe kerül, de vannak 170-180 ezres készülék is. A Nokiát meg (sajnos) el lehet felejteni mint komoly tényezőt a telefonpiacon
. Pedig jó lenne ha lenne belőlük valami szvsz.
-
mrgold
tag
Erre a cikkre gondoltatok a fotóval kapcsolatban:
http://www.notebookcheck.net/Review-Huawei-Ascend-P6-Smartphone.98606.0.html -
Nimda
addikt
Amúgy láttátok a teszt topikját? az egyéni véleményekben szinte meg sem említik a P6-ot, vagy volt aki be sem "nevezte" volna
Nem tudom miért idegenkednek ennyire a márkától
ez egy nagyon jól eltalált készülék.
-
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #4415 üzenetére
Kardba nem dőlök. Ettől függetlenül szerény véleményem szerint minden idők egyik legjobban sikerült fotós cuccát ismerhettük meg. A normális fényképezővel felszerelt mobilok között természetesen. Tehát a Lumia más kategória. Érdekes, hogy az Iphone 5s milyen jól szerepelt szerintük. Még nem láttam a képeket okával, majd otthon megvizsgálom.
-
törölt tag
Talán azért esett egy kicsit több szó a tokról mert (ez is magyar betegség) BP-n kívül Magyarországon nem lehet kapni, ötleteket adnak egymásnak a fórumozok (egy része). Vannak akiknek fontos mert szeretnék megőrizni épségben viszonylag sokáig. Tényleg nem lehet minden hozzászólást , mondatot, csak a telefonról írni végül is egy kicsit ez is hozzá tartozik.
-
gabancs
addikt
Na srácok, leszerepelt a kedvencünk a nagy fotós teszten. Egy kicsit csalódott vagyok, mert én igen jó képű telefonnak tartom.
-
törölt tag
Igen, lehet ez is. Azért én remélem hogy ha valóban lesznek már kiforrott frissítések, egyebek akkor sokkal többen lesznek akik csak jókat tudnak írni a P6 ról. Szerinted figyelik a visszajelzéseket, a problémákat, foglalkoznak ezzel? Gondolom ezek ugyan úgy fennállnak máshol is nem csak Magyra kórság ez is.
-
racerx
őstag
válasz
gekko293 #4398 üzenetére
Nálam is volt egy időszak amikor csinálta, de magától megszűnt.. Hogy mitől , az passz
)
Viszont a Wifit sose dobja el, hálozatot se, egyáltalán, semmi olyan hiba nem jött eddig elő amiről itt sokan irtok.
Sztem lehet nyugodtan tokokról irogatni, ui nem mindig van uj dolog a telóról, az utóbbi időben frissítések se jönnek, semmi ujdonság sincs a telóval, ami meg volt az ezerszer ki volt /van tárgyalva. -
pulguinha
aktív tag
Köszi a válaszokat. Hát remélem hogy a töltés közbeni használat adott hozzá pár fokot. (Korábbi telóm 53 fokig kúszott fel, na azzal olyankor semmit nem volt jó csinálni, olyan rohadt fottó volt). A hátlap nem is annyira gáz, mert ha arra megy a szilikontok, gondolom kevésbé érződik melegnek/forrónak, a kijelzőt nyomkodva volt elsősorban kellemetlen, mert a kijelző is igen meleg volt. Hőfokot nem néztem meg különöseben, de talán 43 fok rémlik. Azért oké hogy bírja az 50-60 fokot vagy 100at egyesek, de azért azt használni max azbesztkesztűben lehetne
-
slayernick66
tag
válasz
TomWexX #2284 üzenetére
most vettem vegre egy P6-ot a sok almodozas utan, es amikor bekapcsoltam rogton azt mondta hogy van uj SW elerheto. megneztem es a build szama B104 vegzodesu. ez olyan regi lenne, hogy nem is nagyon beszeltek rola mar? B106 a legregebbi amirol szokott menni a beszelgetes..
Nos, kerdesem hogy van-e valakinek tapasztalataa B104-gyel, hagyjam rajta vagy milyen tipikus hibai vannak, vagy engedjem feltelepulni azt a frissebb verziot? (nem is tudom mi az..) -
galbi1972
tag
Nekem alap Vodás B606, B111, B114-el egyik hiba jelenség sem fordult elő, ha ez segít valamit.Viszont a B114-nek a legjobb a fogyasztása eddig nálam.
-
törölt tag
válasz
TomWexX #4400 üzenetére
Na ez az, nem értem ezeket a B verziókat, nekem a 106 van fent és a térerőt még egyetlen egyszer sem dobta el,sőt teljesen stabil még árnyékolt helyeken is ahol a másik telón már látni a gyengülést. A wi-finél sem vettem észre eldobást egyszer sem. A Bluetooth egyszer sem kapcsolt be, persze lehet hogy ez is csak véletlen. Vajon mi dönti el hogy ugyan az a telefon ugyan azzal a B verzióval nálam pl tökéletes másoknál közel sem, de ahogy látom még a B sokadik verzióval sem?
-
monroe8609
aktív tag
De akkor mostmegis milyen tokot ajanlotok??
107 es van fent a halozatot szereti dobalni csak egy piros x van a helyen,par mp re csak de akkor is. Volt olyan h telefonalas kozben,igaz eddig csak 1x..ha mar telefonalas, lehetne hangosabb a vonal, utcan alig hallani a masik felt..wifit alig dobalja nem zavaro..viszont mostanaban elkezdte beallitani a hatterkepet magatol..tegnap 4x is megcsinalta, eddig ilyen nem volt..es ami mar az eleje ota zavar hogy olykor belenagyit az egesz kepbe. .pedig csak egyszer tapicskolok es azt sem azert h nagyitson hanem mondjuk barmi maserr,de o fogja magat es felnagyitja a kepernyot..legyen az bongeszes szamologep ebresztoora uzenetek, barhol baemilyen feluleten kepes megcsinalni..es azert zavaro na..nekem a gyari szilo tok van rajta ha elmegyek itthonrol anugy itthon csupasz valojaban elvezkedve nyomkodom
nagyjabol ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!