Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Egy ideje figyelem a topik életét, mivel közeljövőben szeretném lecserélni a ZTE Grand X In telefonomat, ezen mennyire érződik a "kínai" hatás? Mert előbbin főleg a support terén igen, semmi nem volt, itt viszont látom, hogy elég sokféle frissítés kering, de hivatalos még nem sok... Mennyire számít ez a Huawei "zászlóshajójának", hogy mennyire lesz támogatott, hirdetett készülék?
A wifi eldobás problémára a Regpon wifi KeepAlive volt a megoldás, a ZTE-nél, mondjuk ette az aksit rendesen.A másik lehetséges jelöltem még a Sony Xperia SP, de valahogy ez sokkal jobban tetszik külsőre.
-
xtevo
őstag
A felmerült kérdésekben esetleg felhomályosítana valaki?
Illetve látom, hogy mennyi apró probléma van ezzel is, mint volt anno a ZTE-vel, ez eléggé elbizonytalanít, ott is épp az Intel proci miatt voltak problémák, itt meg a custom miatt. Azt várná az ember, hogy 100k-ért egy majdnem hibátlan készüléket kap és mégse...
-
xtevo
őstag
@Nimda
Ez jó hír, mert külsőre iszonyatosan tetszik, az összeszerelés minősége is top, ahogy láttam, meg hiába nagyobb a telefon könnyebb, mint a mostanim. Milyen rendszerrel jön alapból? 4.2 ? Ahogy láttam azért 4.3 igencsak optimalizálva lett, és gyorsabb.Ami zavart a mostani ZTE-ben, az a hívás minősége az kritikán aluli volt, a rezgőmotor gyenge, az atom proci nagyon melegedett, random újraindulgatott, lockscreen fagyás, wifi eldobálás, híváskor első 2 másodpercben nem hallottak.
Ezek mennyire jelentkeznek itt?@gabancs
Szuper, én is hasonló dolgokra használnám! Főleg telefonálás, netezés, email, zene és filmezés. Akkor ezek szerint erre tökéletes a custom cucc is?@Zsocy155
Ha a komolyabb játékokat ennyire bírja, akkor körberöhögi majd az én felhasználásom. Akksi 1 napot (szinte) minden esetben kibír?[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
@Nimda
Megnyugtattál. Ha egyik fent említett hiba sem jelentkezik majd, akkor nagyon boldog lennék... Amúgy ha most kéne döntenetek, akkor is ezt a készüléket vennétek?@gabancs
ROOT-olni biztos hogy nem fogom, nem szeretek ilyen szinten belenyúlni a készülékbe, meg rutinom sincs hozzá. De akkor nem is kell ezek szerint, főleg ha a gyári ROM-al tudom ezeket módosítani, ez nekem újdonság, a 4.0-hoz képest. Gondolom azért a 4.2 nagy előrelépés lenne.Még nem döntöttem teljesen a P6 mellett, de 80%-ban biztos vagyok már.
Esélyesek még:
110k LG G2
110k Samsung S3 LTE
103k Sony Xperia Z
98k Huawei P6
92k Sony Xperia SP[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
@Nimda
@s3nsitivity
Elvileg a lélektani határom 50k volt telefonra, de most abban az ársávban nem sok értelmes van, amivel hosszabb távra tervezek, ez a 100k még belefér, ennél többet tényleg nem szeretnék telefonra költeni.@bkiky01
Én is filózom rajta, de a G2 szerintem már túl nagy, nem kezelhető igazán, hordható zsebben...@gekko293
Oh.. tényleg igazad van, most azonos feltételekkel néztem a készülékeket, és úgy már tényleg 140k a G2, akkor felejtős.A méretet nekem is majd szoknom kell, bár nem akkora eltérés: [link]
-
xtevo
őstag
Hálás lennék, ha valaki az új AnTuTu-val csinálna egy tesztet, és megosztaná, mi hány pont, csak összehasonlítás végett. meg persze e-pénisz növelés miatt pláne.
-
xtevo
őstag
válasz s3nsitivity #6128 üzenetére
Nem vitatom, igazad van. Csak érdekel(t). Real life performance-ra mennyit adnál Te? és mennyit az AnTuTu?
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Hamarosan sikerül legariztatni előző telefonomat, viszont nagy dilemmában vagyok, hogy mit válasszak helyette... ZTE Grand X In volt az előd.
Kérlek győzzetek meg, hogy ez jobb, mint a többi lent felsorolt, zárójelben árak is:
Huawei Ascend P6 ~96k
Samsung S4 Mini ~108k
Samsung S3 LTE ~108k
Sony Xperia SP ~68kElőre is köszönöm.
-
xtevo
őstag
válasz monroe8609 #7025 üzenetére
Arra vártam amúgy titkon, hogy a többi telefon gyengeségeit kihangsúlyozzátok, és úgy megkönnyítitek a választásom. Előző telefonom nagyon kínai volt, és nem szeretném, ha ez is ebbe a "csapdába" esne, bár olvastam, hogy jön a 4.4 ez nagyon pozitív! Amúgy külsőre a P6 tetszik leginkább, de vannak itt-ott gyermeteg hibák, amiket csak root-olás és custom rom-olás után lehet javítani, én meg ehhez egyáltalán nem értek...
-
xtevo
őstag
válasz monroe8609 #7027 üzenetére
@monroe8609 & Revajzz
Persze, hibátlan készülék nincs, és nem is lehet, akkor nem lenne értelme a gyártóknak újabb és újabb telefont tervezni/gyártani/eladni. Csak cél a minimális kompromisszum...
Ahogy olvastam, ha kezében van az embernek nagyon meggyőző a P6, lehet megvizslatom majd még MM-ben, vagy T-ben.Igazatok legyen, köszi a visszajelzést. Még azért meggondolom, és meggyőzöm magam.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz kecskebégető #7031 üzenetére
@kecskebégető
Köszi a részletes beszámolót, az SP-t ezek alapján is, de végleg kizártam, az S4 Mini 3. helyre szorult, így a döntőt a P6 és az S3LTE vívja...@gabancs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?