- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Üdv!
(de jó telefon volt a Desire) Nekem feketém van, a páromnak ezüst. Egyik sem kopik, pedig én már túl vagyok a kezdeti védem a széltől is beidegződésen. A kijelzőfólia nálam alap, így ott sincs karc, de amúgy van egy bebújtatós és egy tpu tokom és csak zsebben, táskában éldegél de olyan is van hogy nem rakom tokba és csak úgy rakom zsebre(persze nem kulcs mellé) és semmi karc. Kop-kop-kopp.
Gyönyörű még mindig.
Nekem az M8 amúgy pont a szál csiszolt burok miatt tetszik nagyon, meg persze minden másért. Szvsz az is gyönyörű, bár sokaknak nem jön be.
(az M8 olyan összerakottabb benyomást keltett bennem, és a gömbölyű formák is bejönnekszóval helyenként még jobban is néz ki mint a One, de ezt csak így mert még rám sütik hogy rosszul látok meg elfogult vagyok
)
Ja, és már csak [2óra...] A fakír már tűkön ül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged