- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
NandorHUN #8285 üzenetére
70-80°C ?
Az nem lehetséges.. szerintem max. 50-60 körül újra kéne indulnia a telefonnak.
Én húztam a GPU órajelén (400-ról 450-re) mivel azt írták, hogy az S4 is azon az órajelen van gyárilag.. akkor már nekem miért ne?CPU órajel húzásnak értelmét nem látom viszont, nem hiszem, hogy a szintetikus teszteken kívül máshol meglátszódna.
Szerk.: Szerintem csak nagyon melegnek érzed.. de nem olyan meleg az papíron.. szerintem nincs 40°C sem.
Ha nem adsz neki feszt, nem nagyon fog jobban merülni. Nekem is most ugyan ez az összeállítás van a telefonomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest