Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Pár hete nézegetem már ezt a telefont és egyre inkább megérik bennem az elhatározás a váltásra. Eddig nem tartottam egyik fajta/féle telefont sem megfelelőnek (számomra), hogy váltsak a jó öreg DHD-ról, de ez a telefon nagyon bejön.
Biztos feltették már előttem a kérdést, de sebaj, én nem találtam a keresővel érdemleges választNos. A kérdésem az lenne, hogy hol megérős anyagilag venni egy ilyen telefont?
Ami nekem kell:
Minden gyári tartozék, eredeti csomagolás, 0 kilométeres (zsír új), 2 év htc gari, gyári függetlenségEsetleg milyen boltokat tudnátok ajánlani?
Néztem a speedshopot példának okáért, de kíváncsi vagyok ilyen feltételekkel lehet-e olcsóbban is kapni ilyen telefont. Az expansys.hu -t is nézegettem, de ott pl nem is találtam garanciára utaló nyomokat. Illetve találtam olyan oldalt is, ahol EU garancia van. Ez mit takar? Esetleg az expansys-el van valakinek valami tapasztalata?Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest