Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem nagyon gyorsnak tűnik, de mivel még friss, így az hogy nálam smooth nem mérvadó. Használtam iost meg wpt is, azoktól sem marad el így tiszta állapotában.
Opera classicot imádom, hogy tök jól lehet olvasni az apró betűket ezen a kijelzonEgyelőre még nem volt crashem.
Kb 25gigat érsz alapból el.
Kézreall, egy kézzel kényelmes használni (mondjuk nagy kezem van, de kényelmesebb mint a 4.3as Desire HD.)
Boomsound szép tiszta és hangos, de néha mintha recsegne egy tizedmasodpercet.
Kamera tényleg nem annyira nagy szám, zoe jópofa, sötétben még nem tudtam kipróbálni, de ha ott használhatóbb mint a legtöbb telefon, már bőven jó, úgysem ideális fényviszonyok közt használom legtöbbször. Makroja, videofelvétel hangminosege szép, viszont nekem szaggatott a kép, de még ki kell próbálni egyszeri eset volt e.
Összességében nagyon tetszik, csak nekem a harmadik darab is pixelhibas (csak tök sötétben feketén látszik a legszelso pár pixel fent) illetve illesztesek sem teljesen jók, igazából nem zavaró, csak ennyiért legyen tökéletes. Az hozzátartozik hogy nagyon kritikus vagyok a telefonokkal, emiatt ritkán is váltok, Desire S óta konkrétan ez az első amit érdemesnek találtam, hogy megvegyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest