- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
adodaniel #6440 üzenetére
Április 19-én rendeltem az eredetit az Amazontól, április 26-án érkezett meg az USA-beli címre, május 16-án írtak, hogy küldik az új verziót, azt ma hozták meg az amerikai kollégák, pontosan nem tudom, hogy a kinti címre mikor érkezett meg.
Szerintem nagyon jó tok, kicsit nehéz felrakni/lezsedni, mert elég passzentos, de igényesen néz ki. Az átlátszó részek kemény műanyagból, a szürke részek lágyból vannak.
Itt az üzenetük:
Dear Customer,
Thank you for your purchasing Poetic Atmosphere Case for HTC ONE M7 (Clear/Gray). We are standing behind for our products.
We are sending you the update version with (IR Blaster not being blocked) atmosphere case to you today. Please enjoy to using this case once receive it.If you are satisfied our products and service, we are inviting you to leave product comment on our product at below link:
Amazon Product review link is belowhttp://www.amazon.com/review/create-review/ref=cm_cr_pr_wr_but_top?ie=UTF8&asin=B00BQ2Y458&channel=reviews-product&nodeID=)
Thank you for your continue support to the Poetic Brand. We hope we can continue to having your business in the future.All the Best
Customer Service Team
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest