Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Sonarr és Radarr
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
1. és 3.-as mindkettőre elvileg a közelgő frissítés gyógyszer lesz, de majd kiderül...
Viszont ez a pattogás érdekelne, mert ha nektek nem pattog akkor wazze visszaviszem, azt adjanak másikat.... Van aki találkozott már ezzel a pattogós témával? Mintha olvastam volna, hogy volt aki ezt jelezte, csak arra nem emlékszem végül visszavitte a készüléket, vagy sem.
Maga a hibajelenség: ha lejátszol valamit, akár zenét, akár csengőhangot, akkor miután a dallam/zene lement, rá egy kb. 5 másodpercre hallani egy halk pattanást. Tényleg halk, tehát én is csak véletlenül vettem észre, viszont így hogy észrevettem már marhára zavar, kérdés ez gyárilag ilyen vagy sem...
Kikapcsoltam a beats audiót de ugyan úgy lehet hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Iphone XR világoskék szinben
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő