- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na amit ígértem... Ezt azért fenntartással kell kezelni, mert nem gyári rom volt rajta, hanem egy kiforratlan szutyok és a kamera sokszor bizonytalanul működött. Eszem is a kefét, hogy nem tudtam értelmes összehasonlító videót gyártani, de... ez is több mint a semmi.
Depesche Mode Wordl Tour 2013 Budapest by Samsunbg Galaxy S 4 (Angel)
De ha már hasonlítgatunk, hasonlítgassunk:
- HTC szebb videót csinál
- HTC-nek nagyobb a látószöge, ami koncentre hatványozottan szükséges
- HTC jobb hanggal vette fel a videókat mint az S4
- HTC közel sem remeg annyira, pedig S4-nél kifejezetten figyeltem a remegésre, mert abban nincs stabiDe oit az érem másik oldala,m gyári rommal az S4 jobb videót készített.... valószínűleg itt is segített volna, ha értelmes rom van rajta, de annyit szerintem nem, hogy a HTC-nél jobb legyen a Depeche Mode koncert felvétel. Aztán meg fene tudja...én már nem fogom tudni kideríteni, mert kétlem, hogy meg lesz még ez a két telefonom, mire visszajön a Depeche Mode Budapestre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest