Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dreamie #4806 üzenetére
Lett ennél azért jobb is, csak azt majd este rakom fel, hajnali 1-kor bőven elég volt az az egy is. Rendesen fárasztó kitartani a telefont hosszú percekig és még figyelni is a koncertet és a telefont egyszerre
Pláne mert szerintem legalább 40 percnyi anyag van, és S4-el is lőttem 1-2 videót.
Az biztos, hogy HTC One simán jó koncertezni. Nem hagy cserben. S4-et este nézem meg nagyban, hogy mit produkált. Viszont félek hogy elkúrtam, mivel nem gyári rom volt rajta, mivel elfelejtettem visszapattintani előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő