- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ezt még nem néztem, viszont az feltűnt a romot használva, hogy így belerakva a kamera nem mutatja, hogy HTC Kamera frissítés, csak azt, hogy telepítve (nem komptaibilis). Lib-eket nem töröltem, azon kívül full ugyanaz az egész rendszer, mint a Maximus. Ez se az igazi még, de jobban szeretem, mint az ARHD-t, azzal több bajom volt.
Nagyon kusza már a rendszerfelépítés ennyi app-al, főleg, hogy a Galériát se lehet csak szimplán belerakni, mint régen és kész, nem ment különben a szerkesztő része, ha nincsenek kibontva belőle a szükséges lib fájlok.Kamerára visszatérve, nekem ARHD-n frissült legutóbb, most, hogy nem kompatibilis egyáltalán van hivatalosan frissítésünk M7-re? Anno teszteltem az M8 kameráját, ott videónál ugyanaz volt, rosszul van beállítva a FullHD-s felbontás, azért szinezi a képet (nem 1920x1080, hanem 1920x1088). HD-nál nem jelentkezik a probléma.
Szerk.: lehet itt is csak a system/lib-be belekellene dobni a kamera appból a libeket, mint a galériánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest