Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg nekem nincs okostelefonom. Kellett motorgumira a pénz
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.(#25689) stilo18: ma olvasgattam erre-arra és a HTC-vel kapcsolatban az optikai zoom jött szóba frissen. Lehet elmozdulnak arra a Dual kamerával, ugye az MWC-n volt rá mástól példa, hogy ilyen felépítéssel 13mpx és optikai zoom szerűség is elérhető. Akksival nincs gond, nem írnak rá magas értéket, de az optimalizálással behozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- ASUS notebook topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.