- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Skilly #25365 üzenetére
Hát az nem törvény, hogy nem szabad addig meríteni...
De akármilyen aksiról is van szó, egyik sem szereti a teljes lemerítést, az azért rongálja.
Értem én, hogy nem nullára meríted, de az 5 % már közel van hozzá. Meg ugye ez a kijelzés sem pontos, főleg ha már használódott az aksi.
Én tizen... - húsz százalék környékén már teszem fel töltőre, az a legalja, ameddig szoktam meríteni.Sebright:
Szoktad újraindítgatni a telefont? Ha nem vagy up time gyűjtő, akkor naponta egyszer minimum indítsd újra.
Ezt több helyen is olvastam, hogy ennyi azért már kell az okostelefonoknak.
Én van amikor napi 2szer is újraindítom, általában teljes feltöltés után szoktam, vagy a környékén.Nekem 8 hónapja van meg a telefon, elég sok szarságot feltelepítettem rá én is,
de ilyen problémám még nem volt, mint amiről Ti írtok.
Beragad 1-2 alkalmazás és ez lesz a vége.Na ez nem szakvélemény, csak egyéni, de nekem így eddig gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest