Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
Ha valaki furcsa dolgokat tapasztal az ukkuval kapcsolatban annak lehet hasznos.
Amióta megvettem a telefont azt vettem észre, hogy a merülési folyamat elég szépen folyamatosan történik, arra gondolok, hoy irreális ugrások, százalékban nincsenek benne. Kivéve (nálam) pl. ha videót néztem alacsony töltöttségnél, akkor másodpercek alatt 14 , 9, 1 %, mire töltőért nyultam kikapcsolt. Ez mindíg így volt égy fél éven keresztül. Soha nem léptem be a "szervíz" menübe, power, hangerő le kombóval. Aztán egyszer valami oknál fogva mégis beléptem. Nem csináltam semmit csak beléptem és újraindítottam. Azóta nincs ez a hirtelen merülés, eddig csak erre a belépésre gyanakodtam, most már biztos vagyok benne, hogy akkor kalibrálódott az akku helyes értékre, mert tegnap éjszaka nem raktam töltőre és lemerült. Ma reggel feltöltöttem 100%-ra, levettem 6 perc elteltével 91%. Még 5 perc 87%. Semmit nem csináltam vele, kikapcsolt kijelzőn. Újraindít, feltölt, ugyanez kétszer. 87%-on megállt a merülés mindíg. Na mondom szervíz, kezd meghalni az akksi. És akoor eszembe jutott amit az előbb leírtam. Akkor már pár óra eltelt 75%-on állt az akksi. Bekapcs, hangerő le, szervíz menü, újraindít, 89%. Feltöltöttem 100-ra és azóta normális tempóban merül újra.
Ez jó hosszú lett, de remélem valakinek hasznos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest