- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
Ha valaki furcsa dolgokat tapasztal az ukkuval kapcsolatban annak lehet hasznos.
Amióta megvettem a telefont azt vettem észre, hogy a merülési folyamat elég szépen folyamatosan történik, arra gondolok, hoy irreális ugrások, százalékban nincsenek benne. Kivéve (nálam) pl. ha videót néztem alacsony töltöttségnél, akkor másodpercek alatt 14 , 9, 1 %, mire töltőért nyultam kikapcsolt. Ez mindíg így volt égy fél éven keresztül. Soha nem léptem be a "szervíz" menübe, power, hangerő le kombóval. Aztán egyszer valami oknál fogva mégis beléptem. Nem csináltam semmit csak beléptem és újraindítottam. Azóta nincs ez a hirtelen merülés, eddig csak erre a belépésre gyanakodtam, most már biztos vagyok benne, hogy akkor kalibrálódott az akku helyes értékre, mert tegnap éjszaka nem raktam töltőre és lemerült. Ma reggel feltöltöttem 100%-ra, levettem 6 perc elteltével 91%. Még 5 perc 87%. Semmit nem csináltam vele, kikapcsolt kijelzőn. Újraindít, feltölt, ugyanez kétszer. 87%-on megállt a merülés mindíg. Na mondom szervíz, kezd meghalni az akksi. És akoor eszembe jutott amit az előbb leírtam. Akkor már pár óra eltelt 75%-on állt az akksi. Bekapcs, hangerő le, szervíz menü, újraindít, 89%. Feltöltöttem 100-ra és azóta normális tempóban merül újra.
Ez jó hosszú lett, de remélem valakinek hasznos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ubuntu Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest