Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Medocsabi #24433 üzenetére
Ha nem zavar a kamera (és az akku) akkor One egyértelműen. Akkuban nem rossz a One se amúgy, csak a G2 jóval tovább bírja.
Anyagminőség, kinézet és Sense a HTC nagy előnye. Hangban nagyon ott van kihangosítva és koncertfelvételekre szerintem a legjobb a mikrofonja miatt. (Nézz erre példát youtube-on, kb az összes többi recseg-ropog hangban. Kb olyan, mintha egy 1.6-os teljesen felszerelt kocsit hasonlítanál egy 2.0-ás alapfelszereltségűhöz, ami szervizre várSzerk.: amúgy tapicskold meg valamelyik boltban mindkettőt, bár csak anyag szinten már akkor el is dől
-
Nuada herceg
őstag
válasz
G2-t még nem használtam, de olvastam sokat róla, beszéltem olyanokkal, akik használták/használják.
Hiába erősebb a hardvere, a felhasználói élménye viszont rosszabb. akadozik, nem olyan folyamatos, mint a one. Nekem One-om van, sok mostani játékot kipróbáltam már, akadással nem igen találkoztam, szóval nem tudom most még mire nem elég ez a snapi 600.Ami viszont a legfontosabb, hogy dögös!
Vagányul néz ki a kezemben, a "fejemen"!
És még az utcán is megnézik... Mármint a telót, nem a fejemet.
Ja igen a one-ról van szó.Szóval Te G2-t vegyél.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Én a One-ra szavazok, munkatársamnak G2 van, és már csak a betekintési szöge sem tetszik, tul nagy, menüje is olyan fura mondjuk azt meg lehetne szokni. De nem hiszem hogy annyira joval jobb lenne. One szebb is meg jobb is. Ez az én véleményem. De vannak itt akik használják is lehet más a véleményük.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest