- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
-
g.gergo
senior tag
Köszönöm mindenkinek! Pont a felső az amit sikerült jobban odab...ni, így az bántja jobban a szemem. Találni én sem találtam ilyen alkatrészt, így vagy megszokja a szemem, vagy ... passz.
-
-
BenHans
addikt
válasz
g.gergo #22693 üzenetére
Különállóak, és cserélhetőek elvileg mivel ragasztva vannak, de én még nem találtam hozzá ilyen alkatrészt. Az más kérdés, hogy neki se állnék. A szétbontást a szerviz is spec módszerrel csinálja(nem hülye a HTC), nem véletlen hogy az ifixit csapata szétcseszte és utána fikázta.
-
hurrikan
addikt
válasz
Juliuska #22692 üzenetére
Nagyon kevés a külömbség az S800 (AB) és 801 (AC)között.
Minden ugyan az, csak fentebb skálázva. Ráadásul csupán egy hajszálnyival.+140mHz a CPU-ban
és +28mHz a GPU-ban.Még a Benchmarkokban sincs különbség, nemhogy a mindennapi használat során:
De még ha többet futa sem aggódnék.
S4 is többet futott mint a One. A +200mHz miatt, mégsem ért a One közelébe az S4 soha. -
g.gergo
senior tag
Üdv,
A telefon ezen részei különállóak, és cserélhetők, vagy egyben van az előlappal?
-
Juliuska
senior tag
válasz
HUTCHDB #22668 üzenetére
Nem Snapdragon 801-et...?
-
hurrikan
addikt
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steve1207 #22646 üzenetére
Az én meglátásom ezzel szemben pedig az, h inkább a gyártók által generált verseny helyzet "áldozatai" a jelenlegi zászlóshajók árának alakulása: minél rövidebb periódust szabsz egy flagship termékednek, annál jobban értéktelenedik az a következő csúcstermék bemutatásakor. Nálunk speed motorosoknál is ugyan ez volt a szitu hosszú éveken keresztül. Egy gazdasági válságnak kellett jönnie, h ezt a motorgyártók felismerjék: ki is tolták ezt a periódust 2 évről 3-4 évre...
-
Greg-77
aktív tag
Na ma beadtam szervizbe, rászántam magam, kamera lilulás és a jobboldali fülhallgató hallgatott el. Remélem ugyan ilyen makulátlan állapotban kapom vissza, mert olyan mintha a dobozból most vettem volna ki. Nem a 2-hét javítási idő érdekel, hanem, hogy ugyan így kapjam vissza. Bár a legutóbbi szerviztapasztalatok egészen jók voltak ahogy olvasom. Reménykedek!
-
nekem egyetemista korszakomból rémlik hasonló... amikoris a NASA számítésaihoz lehetett csatlakozni, és több egyetem is bekapcsolta rá a teljes hálózatát.
Mindenesetre ez tényleg szép kezdeményezés
Összeadva iszonyatos számítási kapacitás bujkál az emberek zsebében, javarészt "parlagon"
Otthon leszedem az appot és besegítek én is (napi jócselekedet)
-
mumk1
addikt
válasz
Shokkolo #22681 üzenetére
Nem hinném, hogy a HTC ne vigyázna a túlmelegedésre. Valószínűleg nem engedi 40 fok fölé menni, inkább lejjebb csavarja az órajelet.
A 4.4-es frissítésben is inkább azt látom, hogy azért vették lejjebb az erősítő teljesítményét, hogy ne károsodjanak a hangszórók. Gyanítom, hogy sok volt az ilyen jellegű garanciális probléma. (Itt a topicba is volt hangszóró, ami recsegett, vagy végleg elhalhatott)
-
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #22678 üzenetére
És téli éjszakákon jelentősen besegít a fűtésbe is.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22675 üzenetére
Így hirtelen az jön le hogy éjszaka amikor lekapcsolom az olvasólámpát letölti az egész internetet...
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #22675 üzenetére
Itt van bővebben. [link]
Különböző projektekhez lehet csatlakozni és a telefon számítási kapacitását hasznosíthatod kutatási célokra. Letölt egy "csomagot", feldolgozza, majd visszaküldi. Wifi és hálózati töltés javasolt hozzá. -
enginev3.0
félisten
Ez mi?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.ptg&hl=fr
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #22671 üzenetére
én ezt teába mártogatva szeretem. Az S5 nem tudom mit szólna hozzá, mert már olvastam külföldi oldalakon, hogy egyrészt eláll a hátlap másrészt elvileg csak egy gumi "csík" véd a beázástól.
Jaj de messze van még a Március 25...
Most kéne valami jó húzás amivel kihasználhatná a HTC a helyzetet.
-
Nightfall75
tag
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22657 üzenetére
-
Szpisti
addikt
Az a két kis lyukon jön ki a hang?
És hol olvassa az újjlenyomatot? -
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #22663 üzenetére
Az még annyira nem is vész, a műanyag mintha minőségibb lenne már kinézetre is, a sok luk meg ugye jobb fogást biztosít. Azért a kamerát meg az érzékelőket egy síkba hozhatták volna, mert ez így nem túl esztétikus. Hangban még mindig mi vagyunk a jobbak a béna 4.4-es visszaeséssel is (mérföldekkel!
)
-
Steve1207
veterán
válasz
Nem akarom fikázni, mert hw szinten mindig ott van, de nem tudom nem észrevenni azt a borzalmasan kinéző töltő fedőt...
(#22661) Edenyke: eljutottunk oda, hogy nem tableten kell aprítani a hagymát, hanem már egy telefon is megfelelő méretű hozzá
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22660 üzenetére
Konyhában sok haszna lehet, micsoda feature.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Mókás a hátlap.
-
dns86
tag
Az hogy lehet, hogy de még talált frissítést, most meg azt mondja h naprakész?
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22653 üzenetére
Milyen frissítésről van szó?
-
enginev3.0
félisten
nekem nincs frissites
-
Steve1207
veterán
-
Gulyopapa
addikt
válasz
AdamJ::: #22650 üzenetére
Hát ha nem lesz többé HTC - ne legyen igazam - lesz más.
Elképesztő tempóban fejlődik a mobilipar.
Nem fogunk csúcsmobil nélkül maradni, ebben biztos vagyok.
Persze, nagyon sajnálnám ha eltűnne a süllyesztőben ez a gyártó.
Arra látok inkább esélyt hogy valamilyen befektető cég felvásárolja és viszi tovább ... -
Badboys
őstag
válasz
csacsi67 #22648 üzenetére
Köszi mert váltottunk pár szót pü. ben. Eladhatatlan kategória a 100.000 + x összegű telefonok. Valószínű,hogy marad már csak tesztelem. Igazából senki sem jelentkezett,de nem is bánom. Ezalatt meg nem adom ami ott szerepel ár. Lehet venni kinai shoppokból 50.000 ft ér és lehet küzdeni,ha garanciáztatni kell mert elég sok beszopott gariról lehet olvasni. Tegnap ugyan volt egy jelentkező cserére amikor közöltem,hogy még 50 et kérek rá ez volt a válasz 116 ér már lehet venni újat,mondom akkor vidd oda a BB t és cseréld el ott.
-
Badboys
őstag
válasz
szekra #22644 üzenetére
Az előbb linkelt,de eltávolított linket és több aukciós oldalon is találtam botrányos árakat. Az igaz,hogy nem tudom valós hirdetések vagy sem? Mert van olyan aukciós oldal amelyen 30-40 % kamu. A hétvégén is két hirdetést szedettem le mert kínai hamis HTC One t árultak valódiként a valódi Onek közt. Bagatel áron ezzel rontva a jóhiszemű eladók esélyeit ami bizony eléggé gyatra.
Steve1207: Bocs,hogy nem írok külön,de sajnos ez való világ.
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #22642 üzenetére
Szerintem az eladók buták, sokan pl csak cserélgetik, erre az idióta átlaguserek is beállnak arra a szintre és megy lefelé. Ki se lép a piacról az előző flagship, még a másikat is megszivatják ezzel, mert neki új kell megint 2 hónapra vagy gyorsan akarja eladni... De ez az összes gyártónál megfigyelhető sajnos.
Inkább az előző gen-t olyan semmilyennek mondanám (a hozott sokat, de ugyanúgy határeseten döcögő droid kategória), de ők se akarnak leadni az árából ugye, mert ott meg még az előző gen
Ez az erős snapi vonal végre kiszolgál mindent és sokan látják.
-
szekra
addikt
válasz
Badboys #22642 üzenetére
Nem tudom te mit néztél, független garanciális készülékek 100 felett mennek, most a sufni garis (vagy garancia nélkül 80-ért kínált m7-eket ne vegyük már komolyan..). Egyébként kit érdekel mennyiért adják? Lassan 1 éves telefon, még mindig jobban tartja az árát a többihez képest.
-
Badboys
őstag
Sajnos ahogy elnézem lassan ONE X árban mennek a sima ONE k. Ennyire rossz ez a készülék? Nevetséges mennyiért hajlandóak eladni ezt a készüléket. Ezzel szemben a Sony és a Samu is lassan drágább lesz használtan mint az One. A Z kell megy 1 árban. Azt meg értem valahol,ha valakinek kenyérre kell,de akkor nem gondolkodott amikor megvette,hogy ez nekem nem jó mert holnap nincs mit enni ?
HUTCHDB. Igen elgondolkodtató amit linkeltél. mivel ismerem ismerjük a Sony frissítéseit és a jelenlegi árpolitikáját hát nem biztos? 600 Eur ez kissé borsos, sokkal többet nem hoz,hogy megérje az árát egyenlőre. 4 k videó ki nem sz@rja le csak azok akik fotó + videó mániában szenvednek. Ez csak az én véleményemet tükrözi.
-
HUTCHDB
nagyúr
Itt kezdődik majd a baj ha a jővőbe nézünk...biztos, hogy az M8 lesz a következő telefonunk?
-
Mano66
senior tag
Lenne egy kérdésem.Aki leadta garanciális javításra a készülékét,hol tudta követni,hogy hol tart?A T-Mobile honlapján nem találtam hozzá való linket.Vagy sms-ben küldték,hogy kész és küldik vissza magyarországra és mit cseréltek.
-
_Flood_
aktív tag
HTC_001 KitKat Ready!
-
Colani
tag
Visszajött a telefonom szervizbol.ami azt illeti hamar megfordult.8 nap hétvégével együtt. alaplapot kamerát cseréltek hatlapot sajnos nem 😔
Azt szeretném kérdezni ilyenkor a garancia hogy folytatódik tovább?innentől újra 2 év vagy folyamatos a vásárlás napjától? -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Szeretnek 2 kerdezni:
1, milyen a telo hangminosege telefonalas kozben, ahogy a masik felet hallod?
2, mennyi a gyari gari es hova lehet vinni, ha gond van vele?Koszi elore is! -
Koris
aktív tag
válasz
Nightfall75 #22602 üzenetére
Ász!köszi
-
baani59
aktív tag
válasz
dave182 #22615 üzenetére
Fedezd fel. A tudás hatalom.
-
baani59
aktív tag
A SurfEasy VPN 500 MB-ig ingyenes, nem időkorlátos. Az 500 mega növelhető, pl. a barátaid regisztrálnak az ajánlásodra. Minden platformon fut.
-
dave182
senior tag
Helló, valaki tudna pár sort írni hogy milyen előnyökkel jár ha pl egy usa vpn-hez kapcsolodok?
-
Badboys
őstag
Ügyes
http://www.geeks.hu/blog/mwc_2014/140223_okosorak_es_okoskarkoto_a_htc_tol_es_a_google_tol
-
Tiger.
nagyúr
Nekem olyan kérdésem lenne hogy az értesítési ledet belehet állítani hogy folyamatosan villogjon mondjuk zölden és ha hívnak az más színnel jelezzen 4.3 nál gyárilag?Ha igen hogyan.
-
Xaels
félisten
[link] mai M8 adag.
-
dns86
tag
Tudna valaki mondani olyan vpn progit amivel tudok csatlakozni egy pl. Usa vagy brit szerverhez, hogy tudjam használni a zenelejátszó dalszövegkeresőjét, és ingyenes, nem időkorlàtos?
-
-
Nightfall75
tag
Akinek hiányzik a külső hangszórók régi hangereje (főleg a 4.4.2 frissítés után), és van root a telóján, próbálja ki az IntenseBLAST mod-ot. Csak Sense rendszeren megy, ahol van Beatsaudio kapcsoló a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest