- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ritka90 #16302 üzenetére
Egy kézzel normál női kezekkel a One nagy, nekem nem női kezem van, bár nincsenek lapát kezeim, de egykézzel hazudnék ha azt mondanám hogy simán írok, leginkább az A betűt nem érem el, ami ugye a legtávolabb van, de olykor még az S is nehézkes!
Viszont ha az ember ül vagy tudja két kézzel nyomkodni akkor sokkal jobb a nagyobb kijelző
Egyébként fogásra jobb szerettem a 8x-et, a One túl csúszós, de ezt lehet csak azért tartom így mert nagyon féltem, mivel egy 150ezres készülék, és csúszós, és az ember nem akarja véletlen sem eldobni, vagy hogy kicsússzon a kezéből, szóval ebben lehet van egy kis túlzás is részemről(#16308) Xaels@ Ha már írtad akkor bizony én is átsiklottam felette, tényleg nem láttam, csak most néztem ahogy vártam az állomáson, és kipróbáltam a fényképezőt hogy működik ez is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest