- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy ilyen munkát nem lehet csinálni egy szerviznek, se ha fizetek érte, se ha szerződéses garancia. Ha pedig ez azért van mert úgy tervezték hogy nem javítható, akkor nem értem miért próbálkoznak vele ha a vége úgyis csere lesz, mert én addig nem nyugszom, amíg egy hibátlan gépet nem kapok. Legközelebb el se hozom, ha szar lesz.
A képel kapcsolatba meg csak annyit, hogy sötétben csinálta a függönyös képet. Tehát nem a vaku torzított rajta
Közbe eszembe jutott hogy már rég keresek egy olyan programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g-én, működő kijelzőnél, pedig a 3g részesíti előnyben, létezik ilyen? Eddig csak olyat találtam ami kikapcsolt esettben a teljes adatkapcsolatot kikapcsolta, de én szeretném, ha akkor azért még az maileket, és üzeneteket megkapnám. Ahhoz nem kell gyors net hogy a zsebembe lapuljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Gaming notebook topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest