Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1126 üzenetére
Ezt pont rossztól kérdezed.
HTC-t használok a htc touch diamond óta és leginkább, a szerintem kiváló és egyedi felület miatt, ugyanakkor a 2010 szeptember óta megjelenő MIUI-t is használgattam sűrűn, mert szerintem az is egy jól használható nagyon egyedi UI. Mindkettőnek van jobb, rosszabb szériája, de én alapvetően szeretem használni mindkettőt.
Tudom hogy sokan szívtak néhány hónapot a zárt HOX-al, amin az első rom tényleg hagyott kívánnivalót maga után és akkor még igen finoman fogalmaztam, de a ONE nem akadozik egy fikarcnyit sem, érezni hogy a Qualcomm a HTC világa, nem pedig a Tegra.@ForRedGlory
Hétfőig ránézek.@Youri
Majd nézzél rá valamikor egy MIUI v5-re, érdemes. Sokat változott az utóbbi években. Nem is elsősorban a felület, hanem a sok integrált alkalmazás és beállítási lehetőségek. Eszmélet mi mindent lehet benne állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest