- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Az ujjlenyomat olvasó a hátlapra ragasztva van, és ha vesz egy új üres hátlapot akkor arra át kell ragasztani, nem bepattintós. De a te esetedet nem ismerem, hogy mit csinálsz a telefonnal, de ha nem ragasztod be, akkor be fog esni a telefonba. Talán annyit lehet trükközni, hogy ha régi hátlapból kiveszed és átteszed az újba, akkor ami rajta van gyári ragasztóeghagyod, és talán az is megfoghatja...
-
-
Lackooo84
nagyúr
Nem kell visszamenni 412-re már, felesleges. Az a régi OTA módszer volt, akkor még nem volt erecovery trükk.
Most már így meg lehet oldani rögtön 416-ról 521-re. Illetve ha így nem jóvalamiért, akkor a PC-s (az előbbi leírásban használt régi) HiSuite-tal nem a 412-t hanem az 562-t kell betallózni.
-
mm89
őstag
Na végre!
Tehát akinek a B412 -re nem adja fel a HiSuite a B652-t annak a trükk a következő:
Az 5-ös verziójú HiSuite ugye indítás után rögtön jelez hogy van frissítés, ezt ha kérjük akkor felmegy 9-es verzióra, ami viszont a B416 ot fogja erőltetni.
A pc-t leválasztjuk a netről, így indítjuk a HiSuite-ot (5 ös verzió, amivel ugye felment a 412), rányomunk hogy rendszerfrissítés. Ekkor szól hogy nincs net, ellenőrizze a kapcsolatot. Megadjuk neki a netet és rögtön rányomunk újra hogy rendszerfrissítés. Így még azelőtt elkezdi keresni a program az 562-t hogy eszébe jutna frissíteni saját magát.
Nekem most így tölti az 562-t szépen.
Remélem a twrp és a magisk simán fog menni -
mm89
őstag
Hát ez viszonylag rosszul sikerült.
Kaptam egy hiányos rendszert. Egy rakás app hiányzik, a képernyőzár úgy néz ki mint egy stock droidon. (középen az óra) Érdekes.
De azért kipróbáltam a hosts fájl cserét mert ugye ez az alap problémám.
Mivel twrp-t nem lehet bootolni huawei-en (ezt közben xda-n megtudtam), ezért flasheltem. Fogom a saját hosts fájlt, beteszem a system/etc-be, chmod 644 majd reboot. Nem hat... ugyanúgy bejönnek a reklámok.
Aztán rootoltam, majd megint reboot. A reklámok eltűntek. Kicsit fura ez. Ha nincs rootlva a telefon akkor leszarja hogy milyen hosts fájlokat kéne használnia??Na mindegy, az lett a vége, hogy az összefoglalóban leírt rollbacket felrakom. Szerencsére már egyszer használtam, úgyhogy megvannak a fájlok. Úgyis rég láttam már a B131 et
Ismét bebizonyosodott, hogy mielőtt elkezdek frissíteni csinálni kéne egy twrp backupot mindenről, és akkor csak vissza kellett volna raknom a 2 nappal előbbi mentésemet és kész. (B401-twrp-root)
Bocs, hogy teleírom a topikot, csak hátha jól jön valakinek még. (esetleg nekem legközelebb
)
-
mm89
őstag
Hát ugyan a bootloadert visszazárta, mégse emiatt kellett resetelni..
Frissítés után ahogy elindult kérte a google acc jelszavamat, beírtam, erre azt mondja, hogy bár jó a jelszó, az adatok sérültek, ezért szépen letöröl mindent, de ne aggódjak, majd a google felhőből meglesz
Köszi
Még jó, hogy számítottam rá, hogy lesz FR. -
loukie
tag
Egyenlőre még ismerkedem a telóval és várom az engedélyt a bootloader nyitáshoz, hogy fel tudjam tenni rá az EU-s romot, ugyanis a globál rom elég hiányos. Egyébként gyönyörű, némileg nagyobb mint a Honor 8, de a mai telók közt még így is kisebbnek számít. A fotók területén már teljesen más kategória, mint a Honor. Számomra is meglepő volt, mennyivel jobb képeket csinál.
-
Azért ezzel csak óvatosan, láttam én már olyat, hogy lakótársam Androidos telefonja próbálkozott volna belépni a router admin felületére (néhány másodpercen belül vagy tucatnyi alkalommal, alap felhasználónév-jelszó párosokkal, szépen látszott a logban), gondolom összeszedett valami malware-t.
-
Csendeske
aktív tag
-
dussy
őstag
Dettó, 131 alatt nagyon szépen muzsikált. És akkor is használtam FB-t.
Ha fel töltöttem este kb. 22-23 tól reggel 6ig max. 2%ot zuhant az asztalra rakva. Most 2 óra alatt esik ennyit tétlenül.
Tudom hogy úgy is feltöltöttem este, de rendesen kibírta a napot.Érdemes lenne visszatérni valami régebbi verzióra?
Köszi Lackooo84, hogy ezt nem tudtam. Viszont csak 2 órás ciklust lehet átnézni.
-
Syl
nagyúr
Hm, neked az a problémád, hogy a beállítással ellentétben nem zárja be a háttérben futó programot, nekem meg az, hogy a tiltás ellenére is mindig mindent bezár... Tegnap is, egy fontos céges emailt csak későn este olvastam, mert a telefon b*szott róla értesíteni
Ez a nyomorék rendszer mindent elkövet, hogy ezt a gyönyörű telefont a földhöz vágjam és megtapossam!
-
mm89
őstag
Na ez érdekes, ha gyári témát állítok be, és arról próbálok csak ikont cserélni, akkor nem tudja az összes ikon lecserélni, ahogy írtam is az előzményben.
De ha letöltök egy olyan témát, ami csak a hátterekben és az ikonokban tér el a gyáritól, beállítom, majd azon választok csak ikon módosítást akkor sikerül neki, tehát végülis elértem a célt, csak nem értem hogy miért van...
Kipróbálnátok esetleg? -
J.C.G.
aktív tag
Van ilyen app?
Már mindent felkutattam a beállítások között mire a segítségetekkel ismét megtaláltam.
Bele futottam sajnos én is párszor, pl. egy fontos skype hívást vártam és nem jelezte a telefonom. Most elméletileg minden rendben van vele, lepróbáltam e-mail és viber üzenettel és van hangjelzés.
Köszönöm a segítségetek! -
fecs
senior tag
Hétvégén frissítettem én is B401-re. Nekem is visszazárt a bootloader. Volt factory reset-em B360-on, engem most nem zavart a nyitás utáni újabb FR. A 3.1.1.1-es TWRP-t tettem fel, mert azt találtam.
Gyakran ez nem frissül.
SuperSU-ból viszont van v2.82. Én meg azon törpölök, hogy melyiket rakjam fel. -
nrg_52
addikt
Igazabol mindegy. Otthon nyilvan a routerben celszeru, akkor nem kell az osszes eszkozt kulon konfiguralni. Viszont pl. a munkahelyeden nem biztos, hogy hozza tudsz ferni a router beallitasaihoz. Viszont a telefonon a wifi halozat beallitasainal meg tudod adni kezi beallitassal a dns cimeket az adott halozathoz. Ez akkor lehet jo opcio, ha nem 100 kulonbozo wifihez csatlakozol.
-
nrg_52
addikt
Adguard DNS-t hasznalok, nalam bevalt.
-
Csendeske
aktív tag
Akkor még nem 100-as ez a megoldás szerintem!
Amikor tettem fel a Supersu-t TWRP-ből, lehetett látni ahogy a parancs sorok lefutnak a programban. Az összefoglaló szerint az összes partíciót csatolni kell előtte. Nos az utolsó sorban lecsatolta a System partíciót, rögtön gondoltam, hogy ez nem lesz jó! Ugyanis innen nem lehet rendszer alkalmazást törölni (Root App Delete), nem lehet pl. a Build prop fájlt módosítani, magyarán adtam a szarnak egy pofont. -
mumtaz
senior tag
Én alapból nem tudok meglenni root nélkül. Nekem is fura volt, hogy eddig csak és kizárólag a rollback zárta vissza, semmi más.
B389-re toltam fel twrp-ből ezt a B392SP01-et és visszazárta.Azóta nyitottam, rootoltam Magisk-el.
Minden működik, csak ha Magisk Managerben rábökök a Superuser-re (ahol látnám a root engedélyezett alkalmazásokat), akkor a Magisk Manager bezár. Root működik, csak megnézni nem lehet.
Jahh és a SafetyNet Check-nél x-et dob, nem pipát. B389 alatt hibátlan volt. Majd biztos egy Magisk frissítés megoldja. -
törölt tag
Kellene nekik jelenteni, mint funkcionális hibát. Úgy imádom, amikor egy gyártó belepiszkál a memóriakezelésbe, és rosszabbá teszi
cozmo: Ez nem a Google hibája kivételesen, mert vanilla androidon és CM/LOS alatt is megy rendesen, csak itt zárogat be a rendszer dolgokat, amire úgy hiszi, hogy nem lényeges.
-
Shummo
senior tag
Köszönöm a választ. Igen olvastam ezt is. bár nem hittem volna hogy ez történt velem is. Mindenesetre elmentem a jövöre.
Végül 3 gombossal downgradeltem majd újra rakogattam a romokat.
Viszont mostmár TWRPt nem raktam fel, mert nem tudom hogy lehet visszamenni róla stockra. Jobb a békesség.
Root viszont van és most az OEM unlock is rendben van. (kiszürkülve, de aktivan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged