Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
A médiaszerveres merüléseket sokszor memória kártya hiba okozza. Ha van a telódban, akkor vedd ki, és próbálj meg egy éjjelt úgy, hátha megjavul.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
peanar
senior tag
Twrp-hez nem kell root, csak nyitott bootloader.
Reklám blokkolás céljára csináltam egy twrp-ből telepíthető zip fájlt, ami ugyan úgy, mint a reklámblokkolók, a host fájlt módosítja és nem kell hozzá root.
Root miatt általában a bankos programok kiabálnak, de nem jellemző a programok beakadása ez miatt (persze akármikor elő fordulhat mint ahogy akár egy rootolatlan telefonon is).Összefoglalót olvasd el, akár az srk toolal is vissza rakhatod a gyári recoveryt, majd 3 gombos megoldással feltolhatod pl. a B130-as romot (telefon-régió függvénye hogy melyiket lehet) viszont ez a művelet vissza zárja a bootloadert, meg töröl mindent.
-
spider80
őstag
Úgy rémlik a Mario-hoz gyári,mókolás mentes ROM kell.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
fant0mi
őstag
En is a mediaserverrel kuzdok.
Akkor jon elo, ha letoltok valamit, ekkor aktivizalodik a download manager.
Apps
Harompottyos gomb
Show system processes
Ekkor megjelenik a listaban a Media storage is.
Belemesz es force stop.
Igy leallitja magat, egeszen addig, mig megint le nem toltesz valamit (play aruhazbol vagy bongeszobol) -
daver88
aktív tag
nálam ez akkor fordult elő, ha manuálisan belenyúltam, és én kapcsoltam be idő előtt a "ne zavarj módot", nem kapcsolt ki a beállított időre...miután kikapcsoltam kézzel, amikor észrevettem, a következő nap már jó volt...(ugyan így működik a szemkímélő is, ha belenyúlsz, akkor automatán nem kapcsol be/ki, csak a következő naptól megy jól)
-
mm89
őstag
Szia,
Te végül melyik supersut raktad fel? Működik rendesen azóta?Én 2-3 napnál tovább nem bírtam a reklámokat, úgyhogy ment a twrp meg a root. Működött is minden, de ma észrevettem, hogy nem tudok új alkalmazásnak root jogot adni. A meglévőknek működött továbbra is, csak újat nem tudtam engedélyezni.
Újra rootolások, cache törlések és idegeskedések után rájöttem, hogy van root továbbra is, csak a program nem tudja feldobni valamiért az engedélykérő ablakot. Így időtúllépéssel elutasítja az app jogosultságkérését.
Ha úgy állítom a supersut, hogy ne kérdezzen, hanem alapból engedélyezzen, akkor működik minden.
Miért lehet ez?
A "megjelenítés más alkalmazások felett" opció engedélyezve van a supersunak.
Gyanakodtam arra is, hogy nem gyári témát használok, de arra visszaállítva se működik. Egyszerűen nem dobja fel az engedélykérő ablakot.
Találkozott már valaki ilyen problémával?szerk.:
Letöröltem azt a supersu appot amit a root zip rak fel. Felraktam egy 2.82-es verziójút és azzal már feldobja a kérdést, viszont ez meg minden indításnál bináris frissítést kér, amit nem tud végrehajtani...[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Micsurin
nagyúr
Könnyen okozhatja anyum G4c-je is így lett "világtalan", járólapra képmagasságból.
Ha NINCS külsérelmi gariztasd hátha.@bara17 Igen, főleg Notebookról és USB-ről. 5V 2A-val töltve könnyen ehet többet mint amit felvesz. Én ehhez már a Nexus 9-es időkből hozzászoktam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Fecogame
veterán
A legegyszerűbb megoldás, ha a net hozzáférést megtiltod az adott alkalmazásnak. Persze ez csak azoknál működik, amelyikhez egyébként nem kell internetkapcsolat, pl. egyes játékok.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...