Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Én nem tapasztalom ezt a jelenséget. Pedig elég sok minden megy a háttérben nekem, Whatsapp, Face, Viber, Allo, Viber, G+, Inbox, céges email, Twitter.... És minden t megkapok azonnal.
Ettől függetlenül lehet nálad van valami gubanc esetleg ROm szinten is...-- PSN_ID: GerY2123
-
Quqesz
nagyúr
Értem mi a gondod és meg is értem. Igazából elég agresszív a memória kezelése a telefonnak. Nálam is vegyes, hol hagyja, hol bezárja, de nem tudom miért. A memóriában 600mb felett nem nagyon láttam tárolt folyamatokat....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Igen, ez nem ram méret függő, hanem az emui agresszív memóriakezelése a ludas. Emlékszel volt ilyen op3 esetében is, mikor hiába volt 6gb ram, mindent zárogatott be(tök feles volt a 6gb így), de egy frissítéssel javítottak ezen.......
-
ORCA58
addikt
Sajna hiába is sír miatta az ember. P9 lite esetében béta tesztelőként és máskor is megírtam a Huaweinek, hogy a bezárás kényszerítés csak meggyorsítja az app bezárását. Ha kikapcsolom, akkor is bezárja, 1-2 óra vagy ha éppen olyan kedve van 1,5 nap után. Megjósolhatatlan, hogy mikor, és miért. Viszont volt olyan eset is, hogy egy bizonyos app-ot nem zárta, be hiába is szerettem volna.
Van eset, hogy ki lehet kényszeríteni, hogy ne zárja be. Ilyen pl. az aCalenadr esetén, ha kiteszek egy aCalendar widget-et.
Azt is megírtam nekik, hogy egy Alcatel OT995-ös a 500 MB memóriájába több app. marad akár hetekig is, mint a P9lite 2 GB-jába. De sz....-nak rá.
Szerencsém, hogy nekem nem lényeges, hogy mindig minden üzenetet azonnal lássak, nem lógok a nete, így amire használom 95%-ban megfelel. -
m1lan
őstag
Sok mindentől függ az a 7-8 óra, az AMOLED kijelző csak egy tényező a sok közül. Az is csak akkor fogyaszt lényegesen kevesebbet, ha sötét tartalmat jelenít meg. Arról nem is beszélve, hogy a Honor 8 hardveresen még mindig jelentősen erősebb, mint az A5 (2017), ami nyilván utóbbi előnyére válik, ha az akkuidőt nézzük. Ott a 2016-os A5, ami mindkettőnél tovább bírja, cserébe hardveresen egy lepkefing.
Nálam a Honor 8 is nagyon jó üzemidőket hoz. Az említett 7-8 órás kijelzőidő is gyakran összejön, pedig a hónap végén 1 évesek leszünk.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Dwatti
addikt
Én egyik munkatársammal 1 hétre elcseréltem a honort egy samu s7-re , mindketten örömmel adtuk vissza a másikat. Engem idegesített hogy a samsungon néha villódzott a kijelző a kamera szerintem ott jobb de a többi nem jött be nálam.
Ö egy P9-et akart venni a párjának én meg egy S7-et ezért cseréltünk -próbára . Végül mindketten P9-et vettünk
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Ezt a ramtakarítási kényszert én sem értem, de igazából nem zavar az üzenetek terén. A pdf más dolog, ott bosszantó tud lenni. Az 1+ esetében megoldották, itt is meglehetne......de ha jól emlékszem lg g4 esetében is volt olyan nem 1x, hogy feloldáskor jöttek meg az üzik. Mindenesetre ha van 4gb, akkor nyugodtan használhatná a rendszer....
-
-
ADAM1337
nagyúr
Melyik app zárodik be egészen konkrétan ?
Csak azért mert én is valami idióta beállítást találtam, addig csak megnyitáskor csatlakozott a messenger utána jó lett.
Sőt ha a fogyasztási szintet megnézed az akkumlátornál, és software résznél egy appot kiválasztasz van egy olyan kapcsoló, hogy bezárás a képernyő kikapcsolása után.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Pontosan, minek ennyi szabad ram. Amúgy elég hektikus a ramkezelés, mert pl az időkép általában frissíti magát óránként rendesen, de ma reggel 9 órát írt utolsóra......szóval nekem még nem egyértelmű, hogy hol a hiba:app vs droid(doze) vs emui......
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekes a probléma nálad, csak mert nálam 10 appnál se tölt újra és ebben játék is van. (last day on earth, messenger, chrome ált 3-4 lappal, gmail, levelező és társai viber stb.), egyedül a skype lövi le magát folyton, de az a program egy hulladék, csak munka miatt a törökökkel azon tudok beszélni csak.
-
ORCA58
addikt
Kifutott a szerkestési időm.
Röhejes, de az 500 MB-os Alcatel OT995 még mindig több app-ot tud a memóriában tartani, mint egy 2GB-os Huawei. (lehet a 3-4 GB-os már lepipálná) Igaz ekkor már 50kB alatti a szabad memória, meg már minden szempontból használhatatlanul lassú.ADAM1337
Ha az app úgy van megírva, hogy maradjon a memóriában, (esetleg van ilyen beállítása) akkor nem lövi ki. Vagy van esetleg kirakható Widget hozzá, (ha kell ha nem ki kell rakni) akkor is benn tud maradni, pl aCalenadar.[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
Én most direkt megnyitottam egy ideje 20 alkalmazást, szépen le is ment 1,8-ra a szabad ram, direkt megnyitottam egy 100 oldalas pdf-t is, de ugyan ott van, ahol hagytam. Nincs olyan alkalmazás amit bárhol védetté tettem volna, mivel én alapból kilépek mindenből miután befejeztem a használatát. B394en vagyok. Most vagy az én telefonom nem működik az emuinak megfelelően vagy a tiédben van valami gixer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...