Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Szia!! Én arról váltottam. Kamerában sötétben egyértelműen jobb volt az s6,meg videózásban.. Stabilizátor hiánya annyira nem zavaró, rosszabbra számítottam. Ami nekem előny a honornál: sokkal jobb akksi idő, gyorsabb, probléma mentes működés, plusz kinézetre is szebb sokkal szerintem. Az ips kijelző nekem összességében jobban tetszik, természetesebb a szine, a fehér sokkal fehérebb. Sötétben viszont egyértelműen kijön az amoled előnye a szép feketékkel. Dual sim miatt vettem, de nem bántam meg.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
atillaahun
veterán
Nekem ma pl. így kinéz kb. a 8 óra SoT. Ebben nagyon jó a teló, nonstop használattal a 10 órát is ki lehet hozni belőle. Mondjuk ez inkább filmezés, böngészés, kisebb játékok, telefonálás, beállítások babrálása, nem nagy adatforgalom igényű szolgáltatások használata mellett lehetséges.
Viszont a stand by üzemideje siralmasan rossz, ahogy a screen on és awake csíkok is mutatják valamilyen szolgáltatás(ok) folyton ébresztgeti(k) a rendszert, így ha nem nyúlsz hozzá, kb. 40 óra alatt akkor is lemerül.Én a WiFi és vagy cellakészenlétre gyanakszom, ezeket próbálom most monitorozni különböző programokkal, de kurva nehéz, szinte semmi használható adat nem nyerhető ki, jó mélyen elásták őket.
Amúgy egy viszonylag jól kicsontozott 380-asról beszélek.
-
Quqesz
nagyúr
Nem screenshit, de most raktam töltőre és:
Töltés óta 66:42h, kijelző 2:53h és 5% volt benne. Nálam 4g online,5 email és 2 időjárás folyamatos szinkron,autó fényerő,fotóztam is,bt soha sincs kikapcsolva(b360 és több mint 500h az újraindítás). Nincs repülés, kikapcsolt net mindég használatban van. Én elégedett vagyok vele[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
peanar
senior tag
Külsős, belsős, ahogy tetszik ...egy a lényeg, hogy jó legyen
(#15102) Dwatti, mint ahogy fentebb írtam, nekem egyikkel sem volt semmi baj...
(#15103) tdhenry nekem is tetszik, főleg az hogy végre egy tok ami körbe védi a telefont
(#15105) Vitya103 én bizonyos okok miatt B380-on nyomtat em wipe data-t, ezután csak az asztal ikonok elrendezését állítottam vissza de előtte minden appot újra letöltöttem, mindent beállítottam, ami nekem kell.
A jó beállítások egyénre szabott fogalom, de mint ahogy (#15107) gianone fórumtárs is írta, számomra felesleges alkalmazások kikukázása, ha "gyári" akkor letiltása, engedélyek megadása megvonása, háttérben futó appok beállítása (csak azok rohangálnak amire szükségem van, a többi elég akkor ha megnyitom), bizonyos (elég sok) app mobilnetről való letiltása (azokat, amik nekem elég, ha csak wifire csimpaszkodva munkálkodnak).
Hozzá teszem, én nem facebukkolok...lehet ez a titok nyitja mindennek , ellenben 4 email cím folyamatosan szinkronizál, három chat progi is folyamatosan üzemkész, 2 vírusirtó + időjárás is próbára teszi az aksi türelmét. Helymeghatározást csak pár appnak engedtem, ami nekem szükséges, viszont gugli bácsinak nem engedélyeztem a nyomkövetést, egyik email címemnél sem.
Szóval ilyenek a jó beállítás, szebben mondva inkább egyéni testreszabásnak hívnám...
Ezért is felesleges mm-ről mm-re össze hasonlítani a telefonokat, az aksi fogyasztást, mivel mindenki "másképpen" használja, viszont ha rendesen be van állítva, nincs összeakadva semmi, akkor biztosan nem produkálhat egyik rom sem olyan fogyasztást, mint amilyet pár fórumtárs belinkelt, leírt.(#15108) 90Quiet nem, ez nem tudja, 5V/1A a kimenete.
Próbáld meg használni a keresőt, emlékeim szerint belinkeltek párat (talán Blitzwolf és Ugreen).[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Még nincs hivatalos. Manuálisan tudod csak sd-re felmásolva.
Viszont mivel gyári szerverről van letöltve a gari így is áll. Nekem most volt B380-al a szervizben 3 hétig és nem nyúltak hozzá.
Bocs ha van. Nekem bő 1,5 hónapja biztos nem dobta se a telo, se a pc-s hisuit.Sanki: Ha csak ilyen kenegetős azon tényleg nincs mit nézni. Az eredmény legyen szép.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
peanar
senior tag
Szia.
Én mindig azt mondom, hogy mindenki próbálja ki, hogy melyik rom fekszik neki illetve a telefonjának a legjobban!
Nekem pl. a B381-el sincs semmi problémám, holott mint ahogy az előttem lévők is írták, sokan panaszkodnak "rá". Hiába ugyan olyan a telefon, mégis teljesen más, mivel különbözőek a felhasználási szokásaink.... így majd te meglátod, kitapasztalod, hogy neked melyik a legjobb...ha lehet egyáltalán így fogalmazni!
Csak hogy értsd, mire gondolok, pl. A B381 előtti romoknál (most így nem tudom megmondani, hogy a B360 és B380 is, vagy csak az egyiknél) sokszor tapasztaltam olyat, hogy a melóhelyen lévő több órán keresztül fellépő gyenge (kritikán aluli) térerő miatt nem tudott vissza lépni a hálózatra, jobban mondva félig mégis, mert mobilnetem volt, viszont telefonálni nem tudtam (olyan helyen sem, ahol már full térerő volt..ilyenkor a telefon is teljes térerőt mutatott), hálózat hibára, hiányára panaszkodva megszakította a hívást. Ilyenkor egy repülő mód be ki egyből megoldotta a helyzetet 😉
A B381-el még nem tapasztaltam ilyet, szóval ezért is mondom, írom, hogy mindenki tapasztalja ki, mert akár külső tényezők is befolyásolhatják hogy kinél melyik rom kerül a dobogó első fokára🙂
Régebbi telók B120, a mostaniak altalában B131 rommal kerülnek az új gazdához. Az utobbi sim kártya illetve kis beállítgatás után egyből felkínálja az android 7 (B360) frissítését.(#15682) P. Laci1975
Örülök neki... látod, nem szabad feladni😉[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a Nougat rosszabb lenne, mint a Marshmallow volt. Nálam a 6.0 nagyon jó akkuidőket produkált, aztán pár hónap elteltével hirtelen jó egy óra kijelzőidővel kevesebbet kezdett el hozni, mint az első időkben. Jött a Nougat frissítés, ráfrissítettem, azóta ugyanolyan iramban merül, mint a 6.0 fénykorában.
Miért van mindenki így ráizgulva a frissítésre? Nálam tökéletesen teszi a dolgát a B360, nem hiányolok belőle semmit.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
-
nrg_52
addikt
Nem hasznalom a lapozo gesztust, de kiprobaltam, megy a spigennel meg az ipakyval is. A spigennel csont nelkul mert korben jobban ki van konnyitve. Az ipakynal neccesebb, de azt gondolom kis szokassal flottul mehet annal is. A nillkin fustszinu, direkt a sargulas miatt valasztottam azt, fel eve megvan lassan, nem szinezodott, vagy csak nem eszrevehetoen. A spigennel makom volt mert 2xxx-ert jutottam hozza, azt mondom normal aron nem eri meg megvenni. Nem azert mert nem jo, hanem mert az ipaky 1xxx-ert nagyon hasonlo elmenyt nyujt. Itthon meg nem lattam, de nem is kerestem mondjuk.
@Meghivott: az ipaky letezik kekben.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
nrg_52
addikt
Alin van olcsobban is. Ezen az ipaky hibriden gondolkodtam en is mar. Annyira nem csuszik, mint vartam, de teny, hogy kifizetodobb erosen fogni. 😊
@kosa01077: gyors es stabil, maximum egy keves sot-ot veszithetsz vele.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Bass
addikt
Csúszik e??? 😁,megvettem ,ráraktam a polcra ès kb 1,3méterről pofára a járólapra. Megfagytam,nem mertem felvenni,na mondom új teló kuka. Felvettem egy karc nem volt rajta. Majd jött a teszt,ha ráraktam a bútorlapra szépen lassan lecsúszik róla,a polc nem lejt. Gondolom az üveg hátlap annyira síma hogy az alatta beszorult levegőn "közlekedik" de hogy miéet nem tört ripityára az üveg az rejtély,de még egy karc sem lett rajta.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
peanar
senior tag
Nem tudom, hogy erre gondolsz e.
Én ezt rendeltem két telefonra és nagyon bevált.
Több fórumtárs is pozitívan nyilatkozott ezzel az üvegfóliával kapcsolatban.(#16350) delo80
Nem állítottad be az "automata" ki/be kapcsolást?[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Ezt a fóliát rendeltem.
Hongkong Post Air Mail szállítási opcióval 10 nap alatt kézben volt. És ez előre üveg és egy normál hátlapi fóliát is tartalmaz. 10,57 Usd
Szerintem elfogadható ár érte.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
peanar
senior tag
Szerintem annyira nem mint a nillkin, de nem is jön fel az oldalánál
Nekem itthon 10 pénz feletti összegért feltettek egy egy nillkin üveg fóliát a két h8-ra, fél perc elteltével már jött is fel a szélénél. Megköszöntem és mondtam hogy szedjék le, mert nem fizetek annyit érte...Tudom, tudom, nem kell a kontra, meg hogy kintről olcsóbb stb. (ez most nem a vita tárgya ), nálam akkor a nillkin üveg h8-an elásta magát. Azért írtam úgy, hogy h8-nál mert előtte én is nillkin üveg párti voltam és az elődjére én is kintről rendeltem (minőségben ég és föld a kinti illetve az itthon kapható ...)
Egy szó mint 100, nekem a brotect + mofi tok kombo bevált
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest