Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz J.C.G. #27523 üzenetére
Szia!
Bármelyik oldalon lehúzod az ujjad a képernyőn, de nem az értesítési sávnál, hanem kicsit lejebb.
Így előjön a keresés, és beírod, hogy "témák".
Ott letöltesz egy témát, ahol fent az óra, nekem pl a "Starrysky" van.
Aztán itt a témákon belül jobb szélén van a saját menüpont.
Alul nyomj a testreszabásra, és a "képernyőzár stílusa" pontban állítsd be a starrysky-t.
Utána a zárképernyő hátteret visszaállítod, amire szeretnéd és ennyi.
Nem lesz vetítés, csak a beállított kép lezárt képernyőn, de felül az óra, és értesítések is vannak.
Ilyen lesz: [kép][ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz J.C.G. #27527 üzenetére
Én úgy tudom, nincs összefüggés a képernyőzár stílusa és az értesítések között.
Nekem megjön minden értesítés.
Nálad lehet be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, ami tiltja a háttérfolyamatokat, emiatt csak bekapcsolt kijelzőnél megy a szinkronizálás stb.Istnag
Gondoltam rá, de nem akartam saját névvel feltölteni, inkább nicknévvel lenne jó.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz J.C.G. #27527 üzenetére
Eddig is a témák nevű appban kellett állítani vagy a beállítások/képernyőzár es jelszavak/képernyőzár stílusa menüpontban.
Már régebben is olvastam olyat hogy ha nem az eredeti témát használja az ember akkor nem értesít rendesen.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
PpenoO
őstag
válasz J.C.G. #29019 üzenetére
Nekem ugyanez a gondom. Ha kiveszem az sd kártyát megjavul. Ami kártyám van most, az mind 64gb és mindegyikkel csinálja. Próbáltam már a telefonnal formázni a kártyákat, hátha, de nem segített. Lehet nincs köze hozzá, de ha jól emlékszem a 394es firmwarel kezdte el produkálni ezt a jelenséget.
-
peti85
senior tag
válasz J.C.G. #35913 üzenetére
Tegyél fel egy adatforgalom monitorozó alkalmazást, a gyáriból nem sok mindent fogsz megtudni. Én ezt használtam anno és egész jól működött: My Data Manager
Amióta korlátlan netem van már nem használomHP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
mantequilla
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Béta iOS-t használók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest