Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz antal750 #20463 üzenetére
Én a rezgőt nagyon gyengének találom, Xperia SP sokkal hangosabb, erősebb volt. Január óta, mióta megvan a Honor, 2-3x voltam úgy, hogy hívtak reggel, mikor még aludtam, és a fejemtől 30cm-re nem hallottam meg, hogy hívtak, csak mikor fölkeltem láttam, hogy kerestek. Pláne ha töltöm, az 1m-re van, akkor még annyira sem hallani.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
-
clon
aktív tag
válasz antal750 #21597 üzenetére
Nálam (telenor) is volt de a nagy meleg időszakban. Én is az izzadságra gyanakodtam a mostani "enyhébb" idővel nem is tapasztaltam.
A szolgáltató sem zárható ki, persze ha az ő sara akkor majd jó később kiszivárog addig viszont a szolgáltatónál beakad a "Makács" szindróma "minden körülmények között az operában voltunk" csak náluk minden körülmények között a felhasználónál van a hiba mert a rendszer nemcsak tökéletes, hanem korát meghaladó technika -
ADAM1337
nagyúr
válasz antal750 #22941 üzenetére
Végig próbáltam az 1.hsz-ben leírtakat is.
Felraktam a pc-re HIsuite-ot és már jön le a B391 az FRD-AL10-re.Nem is tudom miért nem azzal kezdtem, hogy a gyári appot feldobom a gépre.
És amúgy egész jó kis programja van nincs túl bonyolítva de sms mentésre is jó és exportálni tud meg importálni minden fotót.
Jobb mint a winfos mtp protokollja ami kivágásnál eldobja az összes zenémet.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
rosejbli
senior tag
válasz antal750 #27622 üzenetére
Párom p9 lite-ján próbálkoztam kb egy hónapja kideríteni, mert ugyanez volt a gondja. Sajnos egy alkalmazás sem tudta, mi küldi, hiába tiltottam le a netről szinte mindent. Végül egy fr-t csináltam úgy, hogy sd-re le lett mentve minden adat az alkalmazásokon kívül és azóta nem jött elő.
-
DaWehun
tag
válasz antal750 #27678 üzenetére
fogalmam sincs megmondom őszintén... véleményem szerint közrejátszhat benne a telefonban található giroszenzor meg ugye az előlapon található érzékelő. nem tudom mi alapján érzékeli úgy, hogy a füledhez tetted, de valami ezekben lehet szerintem
*most olvasom, hogy már írták előttem ezeket.
[ Szerkesztve ]
...
-
Klaya1986
aktív tag
válasz antal750 #29631 üzenetére
Nézegettem, de ami hardverben a redmi 5plus rendben is lenne, de nekem már nagy. A redmi 5 méretben még oké, talán hardverben is, de azok az éjszakai képek amiket a mobilarena teszten láttam... Hát elvette a kedvem. Ennyire jó a honor 8, feladja a leckét ebben az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest