Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
Már hogyne lehetne megosztani a wifit,van usb a gépen nem?kábel,telefonba,gépbe bedug.beállítások/egyéb,megosztás és hotspot/usb megosztás,és voálá.így szoktunk itthon asztali gépen netezni,ha elmegy a net,a szomszéd más szolgáltatónál levő wifijén meg van.
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
Régen a fekete-fehér mód (a csak BW szenzor használata) miatt voltak rá kísérletek, de miután megjelent a H8-ra is ez a lehetőség, így már nem volt szükséges, a többi dolog pedig olyasmi (a Leica mód?) ami elérhető a megfelelő beállításokkal.
A custom modok pedig sajnos kamera teljesítményben nem érik el az EMUI szintjét, talán ha jól emlékszem amiatt is, hogy nem sikerült megoldani a két kamera kihasználását.[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
-
newman8929
tag
Idézd kérlek, hol írtam én ilyet, amit te az utolsó mondatodban. Gondolom, otthon a PC-den is még XP-t használsz, mert az milyen egy jó volt...?
Optimalizált droid? Az jó, hogy mindent bezárogat? Ha nem akarom akkor is? Vagy, hogy az ujjlenyomat olvasó gesztusait az első 7.0 óta nem tudták rendbe tenni?[ Szerkesztve ]
-
EstherD
csendes tag
Kövezz meg, de én szeretem kipróbálgatni az új funkciókat a kedvenc, jól bevált telefonomon.
Bár aztán én speciális eset vagyok, ezt én is belátom, mivel elég frissítés függő vagyok.
Szeretem azt az érzést mikor töltődik be a karika és izgulok h vajon milyen lesz. xD Belátom, ez az én hülyeségem, de ez van -
t_a_m_a_s
addikt
Na de mindenkinek MÁS a fontos az életben.
Asszonynak most vettünk egy redmi 4X-et. A céges Galaxy Ace3-at és(rövid i5S használatot leszámítva kvázi) a nyomógombos Nokiát váltotta le. Nála az volt a prioritás, hogy minél kisebb legyen, és arany színű Majdnem megvett valami hulladék 30K-s Akai telefont az Euronicsban, alig bírtam lebeszélni róla
Na ő valószínűleg hogy még 5-6 évig probléma nélkül használná a H8-at
Holnap majd jól beletépünk...
-
clon
aktív tag
Ez most viccesen hangzik de előremutató jelei vannak annak, hogy elérjék a max. 2 év élettartamát a telefonnak szándékosan. Most még lehet rajta röhögni, de ez nagyjából olyan mint a neten a reklám kezdete : először csak egy kis banner képet rakjunk ki mert sajnos pénzbe kerül a szerver és saját költségen nem bírom és eljutottunk mostanra oda, hogy van egy oldal ahol 5 sor szöveg + 1 kép mellett körbe ezer izgő-mozgó banner + beugrik + felugrik + becsúszik + kapcsold ki a reklámblokkolót mert addig nem is láthatod az oldalt
Az zárt tokozással az akkucsere már így is megoldja a 2 év/telefont (eléggé kevés aki cserélteti az akkut - talán a szifonosokra jellemzőbb). Mire megjött volna az O addigra az akkun úgyis érezhető lesz a élettartam csökkenés oszt' akkor jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
-
nrg_52
addikt
En sem hiszek benne hogy ilyen buveszkedessel szamottevo eredmenyt lehet elerni. Abban sem, hogy ha tolton hagyom art neki. Parom laptopja pl. kb. 2 eve folyamatosan tolton van, de meg mindig tobb orat bir az akksija.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
ORCA58
addikt
Rosszul tudod!
Nincs töltésszám! A töltési ciklus nem azonos a töltések (rész töltések) darabszámával! Ezek, ha eddig nem tudtad, most mondom. Li-Po, Li-Ion akkuk. Ami régen volt az mai akkukra már nem igaz!!
Régen az autókat be kellet kurblizni. Emiatt most is így indítod be a kocsidat?[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
Akkor most ennek a cikknek meg Huawei töltős leírásnak a fényében:
Ha egy sima töltőt használok (5V/2A), a gyári gyorstöltő helyett (9V/2A), akkor az kevésbé teszi tönkre az akkut (kevesebb hő)?
Ha ez igaz, akkor a supercharge töltők is teljesen megfelelnek ennek, mert H8-nál csak 5V/2A tud?
-
t_a_m_a_s
addikt
Nem kell ezt túllihegni, ez csak egy telefon. Azért van, hogy használja az ember. Ki így, ki úgy. Régen is cseréltünk a Nokiákban akksit, csak az egyszerűbb volt, mert lekaptad a hátlapot aztán kicserélted, ezt meg sajna szervizbe kell vinni miatta.
A régi vackok sem bírták tovább ha belegondoltok. Persze hogy elment a 6310i egy hétig. Heti szinten nem ment annyit a picsányi monokróm kijelzője mint ennek egy nap alatt az 5,2-es...
Holnap majd jól beletépünk...
-
mm89
őstag
Továbbra is fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban. Ha jól értelmezem, akkor ha vpn-es szűrést használok, akkor minden forgalmazásom átmegy egy szerveren, így bármit írok be, adatokat, jelszavakat, emaileket, bármit, akkor azt tudják követni.
Online bankkártyás fizetés esetén kikapcsolás, ezt értem, de mennyire biztonságos ez? Vajon valóban kikapcsolja? És ha egyszer elfelejtem kikapcsolni?
Megbízhatók ezek a vpn dolgok? Akár ez, akár az adguard.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Teljesen mindegy mit csinálsz vele, a rendszer pár óra után úgyis bezárja. Csak az utolsó 4 appot hagyja nyitva, függetlenül attól, hogy van-e rajta lakat, vagy nincs. Természetesen akkor is, ha ezek mind rendesen be vannak állítva.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nrg_52
addikt
En nem tudok fogado oldalon ilyen beallitasrol. Vannak olyan routerek/ap-k amik tudjak ezt az automatikus halozatvaltas funkciot, de sajnos ezek altalaban nem az atlagos otthoni routerek arkategoriajaban vannak. Viszont play aruhazban van egy wifi manager nevu app, amivel elvileg el lehet ezt erni, de nem probaltam.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
osztraksajt
őstag
Hát, én használok egy Redmi 1S-t még a gyári akksijával ami lassan 4 éves, de azon nem esett ennyit az üzemidő mint ezen a másfél év alatt, pedig azon is frissülnek az appok, és ott egy jóval gyengébb hardver gyakorlatilag fullra van terhelve mikor bármit csinálok a telefonon.
Szóval szerintem egyszerűen az a helyzet hogy kaptunk egy nem túl acélos akkut a telefonban ami gyorsabban öregszik mint az átlag.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest