Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8011) Szili17


Szili17
aktív tag

Annyival megfejelném a dolgot, hogy annyira jól kezeli, hogy "tudja" a kis szabályokat is, minthogy az M0-n észak felé (4-es út felől) el lehet jönni a fóti lehajtóig. Ez elsőre furcsa lehet, én is megijedttem, hogy "dehát az M3-tól fizetős", az, de ott le is jössz ugye a főpályáról. (Ez ilyen OFF, senki se kérte, csak magamból indulok ki, régen én se tudtam ezt.)

Aztán, 28000 km-re tud szarul tervezni és azért nem talált neked útvonalat elsőre, mert egyszerűen timeoutolt a tervezés. Igen, van benne egy ilyen limit, ami kb 1000 km-re adja ki azt ahol még tud tervezni viszonylag nagy sikerrel.

Aztán, livemap valamiért (ne kérdezd miért) más keresést és más tervezést használ. Mert csak. Szerintem jó nagy hülyeség így, de ez van. :(

Aztán a tervezett útvonal: Nem, sajnos nem tudod elmenteni meg áttölteni meg ilyesmi a terveket. Beütöd kliensben és akkor ott tervez. Ha belegondolsz nincs is relevanciája hogy te előre megtervezed az utat, majd utána 1 hét múlva arra mész. Arra megyünk hogy mindig az aktuális adatoknak megfelelő leggyorsabb utat (legkiszámíthatóbb és a lehető legrövidebb ETA-t) kapd, ezt nem lehet 1 hétre előre megtervezni, de 1 órával előre sem (halál biztosra).
De a célpontokat se tudod átvinni, aminek lenne létjogosultsága akár. Arra ott van a kedvencekhez adod őket vagy az előzményekből válogatsz. Én előbbit szoktam csinálni, ideiglenesen beteszem őket a kedvencekbe.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.