Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• simico

aktív tag

válasz SZATA #6027 üzenetére

Igen, a fő képernyőn ilyen vacak. De nem mindig, például ha csak a teszt kedvéért elindítom, akkor szinte mindig rendesen tudom mozgatni a térképet, max kisebb röccenések vannak. Ha viszont tervezett úton megyek, pláne ismeretlen helyen, akkor szinte mindig baromi darabos a térkép mozgatása, sőt, ilyenkor az egész UI baromi lassú (például rábökök a bal alsó gombra és kb 3 másodperc múlva jön csak elő a menü). Például hétvégén Pestről mentünk Kisorosziba és Szentendrén a piros lámpánál állva meg akartam nézni, hogy a hídon vinne-e és nem kompon (eszembe jutott, hogy valaki múlt héten írt kompos problémáról), de egyszerűen nem tudtam Tahitótfaluig elgörgetni a térképet, nem kicsit lettem mérges. Mindezt 2014-es csúcsmodellen.

sz_abika: igen, azt tapasztalatból tudom (minden nap arra járok), hogy kiadós nagy zuhé után ingyen alvázmosás van a vasúti aluljáróban :) Most viszont semmi nem esett, ráadásul a Szabolcs utcába vitt volna az eredeti útvonal (az aluljáró nem volt az útvonalban), az meg ugye a lejtő teteje az aluljáró irányába, szóval fizikailag képtelenség ott még kis pocsolyának is kialakulnia :)

Más. Tegnap észrevettem, hogy eltűnt a magyar nyelv (is) a wazém beállításaiból :Y wtf? :DDD

Vasárnap nálam is eljátszótta a nincs GPS dolgot, de kiléptem és rögtön elindítottam újra, azonnal megtalálta a GPS-t.

Új hozzászólás Aktív témák