Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valahogy annak a csoportnak a tagjait is azonosítják és feltételezem, hogy nem karton rendszert használnak, hanem valamilyen digitális ID -t. Ott pedig már lehet hiba a mátrixban. De, nem kell találgatni, hiszen rjg megadta a lehetőséget a hibafeltárásra.
[ Szerkesztve ]
-
Balikaa
csendes tag
De, hamár itt vagyok. Ha az oldalamon áll a renődrautó, ami a szemből jövőket méri, hogyan tudom jelenteni, hogy ne az én irányomban jelölje a trafit?
-
junkpod
veterán
Abban igazad van, hogy furcsa és egyedülálló eset ez. De az alkalmazás ami többsége, waze is, nekem automatikusan frissül, kérdés nélkül. Egyszer csak van egy üzi, hogy frissítés történt. Nem kell semmit engedelyezem.
Balikaa: nem kell gombot nyomni. És ha igen? Megkerni a rendszer, hogy waze frissitest akarsz? Mit csinálsz? Hezitalsz mert attól félsz, nehogy alfa verzióra frissítse?
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
apaszka
veterán
Szét van ám off-olva az oldal!?
[link] Hogy ide is vágjon valami!
Itt írják, az almás 4 se lett valami jó, és míg nem lesz kijavítva, nem kapjuk meg. Nem akarják, hogy itt is a köpködés menjen!
Szóval bocsánatos bűn a hiánya még nálunk az új verziónak![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz Taybore #4608 üzenetére
Ezt értem. De, hova mutat az a letöltő link? Véletlenül nem egy Google szerverre? Az, hogy e-mail -ben kapod, nem lényeges, azt is egy program végzi (feltételezem, hogy Android ID alapján). A forrástól kikerülhet a link más módon is. A telepítést pedig ugyanaz a csomagtelepítő végzi, mint a Play frissítések esetében.
-
Szili17
tag
válasz apaszka #4610 üzenetére
Szerintem annyira nincs szét off-olva. Még mindig a Waze a téma, csak kicsit másképp.
Én is ezt mondtam, amikor reagáltam "mikor jön már, bezzeg az iPhone, vicc hogy a Google..." türelmetlenkedésre, hogy én nem bánom hogy mondjuk 2 hónappal többet dolgoznak rajta és közben eltüntetnek olyan hibákat amik nagyon zavaróak (mert ugye hibátlan szoftver nincs, ahogy hibátlan semmi más sincs). Addig is ott a 3.9.9.0 ami teljesen jól működik. (←Fentieket figyelembe véve.)
De mi a baj a (most már 4.1-es) iOS-es verzióval? Én nem láttam semmi konkrétat a fórumban (vagy elsiklottam felette?), hogy mi a baj, csak hogy "húúú addig örülj".
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
marcedli
tag
A Waze béta tesztelésre a Centercode platformot használja. Androidon a fájlnak semmi köze a Google Playhez, közvetlenül lehet letölteni az apk-t és telepíteni egy linkről. Ez a host az amazon felhőjében van. Soha még nem frissült app magától Androidon a playen kívül.
[ Szerkesztve ]
#csakawaze
-
szőröscica
addikt
Alagút üzemmódot nem terveznek beletenni a szoftverbe? Elég röhejes, hogy ezt nem tudja.
Külföldön navigálgattam most vele, Ausztriában gyakorlatilag nulla közlekedési infó volt, de legalább a fix traffikat szépen bemondogatta. Ellenben az alagutakban csak állt mint tudjátokmi a lagziban, eldobta a GPS jelet, és kiégette a szemem, míg a telefon fényérzékelője le nem vette a fényerőt. Az iGo és egyéb offline navik tök okosan képesek kezelni az alagutakat.
-
SZATA
senior tag
válasz szőröscica #4618 üzenetére
Valami készül ezügyben. A térképszerkesztőben legalább is már lehet jelölni az alagutakat.
-
junkpod
veterán
Én már annak is örülnék, ha közeli esemény híján leengedne a képernyőt alacsony fenyerore, úgy mint a gmap.
Box's don't touch!
-
törölt tag
válasz junkpod #4620 üzenetére
Kérdezem a szakértőktől, hogy a Waze vmi belső TTS motort használ? Mert ha vmi általános TTS -t, akkor annak az értesítéseit talán el lehetne csípni automatizálóval és eseményként kezelni. Olyasmire gondolok, hogy lenne egy alacsony, alap fényerő, amit az automatizáló, Waze TTS értesítésnél megemelne X szintre.
-
stickermajom
addikt
Én is pont most a hétvégén navigáltam Ausztriában és Németországban, mobilnet híján wifivel tervezve előre. Kíváncsi voltam, hogy hazaérve netet kapva mit csinál. Szegény app konkrétan elhányta magát, valamiért eldobta az egész addigi utat és nem tudott újat tervezni, csak pörgött-pörgött, újra kellett indítani.
-
Syd69
aktív tag
válasz stickermajom #4623 üzenetére
Az a telefon nettkapcsolatának elégtelensége miatt is lehet
Alma
-
junkpod
veterán
Somatom: várjuk.
Van egy sokkal zavarobb bug, ha kereseskor a mikrofonba bokok és bemondom az uticelt csak annyit csinál, hogy beirja, ahhoz, hogy keresni kezdjen, meg kell érinteni a szöveget, ekkor lesz billentyűzet és ott entert nyomni.
Vezetés közben.Box's don't touch!
-
törölt tag
válasz junkpod #4626 üzenetére
Root -tal erre is látok esélyt. Az entert automatizáltan is be lehet adni. A kernelt kell rá utasítani az enter keyevent -jével. A leírás alapján ez a 66 -os, a shellparancs tehát az:
input keyevent 66
Ezt a műveletet kell hozzárendelni egy hangparancshoz. Mondjuk úgy, hogy ha a Waze fókuszban van és elhangzik pl. a "keresd a bediktált címet" hangutasítás, akkor az automatizáló futtassa le a shellparancsot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Teseract
tag
Sziasztok,
BT headset használatakor a telefonon keresztül szól az utasítás, viszont ha telefon hívásom van, akkor egyszerre hallom a hívó félt és az utasítás is a headseten keresztül, ami elég zavaró. :/
Van ötletek mi lehet a probléma?Előre is köszönöm.
-
marcedli
tag
Waze podcast az android portálon
#csakawaze
-
emre33
addikt
4.2.0.2 IOS verzió elérhető, sebességkorlát funkcióval.
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Kobe
veterán
sziasztok
waze tud olyat hogy bizonyos régiókat, esetleg országok térképeit leszedi offline módba ? sokat megyek pl pozsonyba és a határig jó a kijelzés, de ugy nincs külföldi roaming.....lehet ilyet hogy a kedvenc szakaszokat letölti? forgalmi adatokra annyira nincs szükség, cska inkább az irányjelzésekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest