Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87973) azbest válasza Atomgeszi (#87972) üzenetére


azbest
félisten

A gearbestes egy bemenetről csinál két másolatot, így egyszerre mutatja a tartalmat két megjelenítőn, azonos felbontáson. Szóval 720p kijelzőt meg 4k kijelzőt nem biztos, hogy szerencsés ilyennel együtt használni, mert a nagyra is csak a kisebb felbontás megy.

Amit korábban mutattam, az több eszközt (számítógép, bluray lejátszó...) köt egy megjelenítőre. Például gearbestnél is van [link], de ebayről, aliról olcsóbban is akad.

Aztán létezik olyan, ami nem dupláz se be, se kimenetet, hanem simán csak kapcsolgatni lehet közte. Ráadásul éppen ezért kétirányú. Azaz két eszköz közül lehet választani, hogy mit mutasson a kijelző VAGY két kijelző közt lehet választani, hogy egy eszközről melyik kapjon képet. Tehát ez tényleg csak kapcsoló. [link]

Ez utóbbinál, gondolom teljesen különböző kijelzők is lehetnek, mert olyan, mintha egyiket kihúznád, a másikat bedugnád. Szóval elvileg 4k és 720p kijelző is megférhet rajta, mert mindig csak egy aktív. Meg a spéci képfrissítések sem vesznek el a filmezősön, ha a másik megjelenítő nem ismeri a filmes képfrissítési módokat.

Ha a másik alisra gonolsz, az úgy tűnik, hogy egy bemenetet kapcsolgat 4 kimenet egyikére.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.