Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Szőrgyűjtőt próbáltatok már? Fészbukon kábé harmadszor futok vele össze... Van egy olyan érzésem, hogy sokszorosára szaporítja a dugulások számát, lévén a haj/szőr java része azért csak leslisszol a szabad lefolyón, ebbe meg beleakad az összes. Minden esetre 220Ft/2db (a nagyobb csomagok fajlagosan drágábbak, kettőt éri meg ettől az eladótól. szörcs: drainwig)
-
MODERÁTOR
válasz daniel2121 #73897 üzenetére
Én pl garázsban használnám télen fűtést ki be kapcsolni a kocsiban.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
nagyúr
válasz daniel2121 #73895 üzenetére
Okt 16-i rendeles, szinten ma jött meg
-
AcCEsS
senior tag
válasz AllTheBest #73873 üzenetére
Tudsz egy linket dobni? Nem baj, ha már nem 1$, de megnézném...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
daniel2121
senior tag
Novemberi megrendelésem az ali-ról ma jött meg. Öröm bódottá.
-
daver88
aktív tag
válasz Criminal017 #73887 üzenetére
Nekem 2 is van ilyen, 8 hónapja használom őket, semmi baj nincs velük. használd nyugodtan....
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz retesz147 #73881 üzenetére
Nálam egy illyen elosztóba van dugva az ülésfűtés. Azt meg a zinterspárba vettem 2 ezresért darabját eksönben. De bármelyik autósboltban van elég baráti áron.
Néztem anno én is ebay-en ülésfütést, de nem lett volna olcsóbb, meg úgy voltam vele, jobb a békesség, inkább hazai beszerzés, mint neadjisten porrá égjen a kocsi .Miért mindig én???
-
retesz147
addikt
válasz vizimento #73885 üzenetére
@kicsee; @vizimento mindkettőtöknek köszönöm!
Én e melett maradok (Qicent). Kapcsoljatók az aljzatok, utánna olvasgattam, viszonylag "nagy" márkának tűnik (Orico, aukey, choetek szintet hozza).
Ha megjön írok róla.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Criminal017
őstag
Január ötödikén rendeltem egy Blitzwolf BW-CB7 kábelt, ugye ennek csak az USB-A vége forgatható. Tudom, hogy a mindkét végén forgathatóval van baj, de a 20 cm-es kábeleket is visszahívták, annak is csak az USB-A vége reverzibilis. Szóval szerintetek ha megjön, mit csináljak vele? Nincs olyan cuccom amivel kitudnám próbálni és nem lenne kár, ha kinyírná. Csomó BW cuccom van, tökéletesen mennek, de így még nem jártam és nem akarok kárt okozni... Köszi, előre is.
-
vizimento
senior tag
válasz retesz147 #73833 üzenetére
Én egy ilyet vettem. Az USB részét NEM használom! Csak a 3 autóst. Abba megy a Rodimi-m, amin ott vannak a megbízható USB töltő csatik. Másikba ülésfűtés. Harmadik tartalék Eddig nem volt gond vele, így szerintem nem is lesz. De mégegyszzer hangsúlyozom, az USB csatijainak használatát nem ajánlom. (Lehet jó, de mivel noname cucc, inkább arra tippelnék, hogy nem megbízható). Sima, USB mentes verziót sem találtam olcsóbban...
(Autó)villanyász szakkör ON: A sima autós elosztó részét azért merem ajánlani, mert ott nincs elektronika, csak az akku feszt sima vezetékekkel "elosztja".
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #73833 üzenetére
Akkor ilyenekkel senkinek nincs tapasztalata?
Ha jól olvastam a kocsi generátora el fogja bírni a kb +150W teljesítményt, de ülésfűtésre szívenes elfogadok ajánlást.
(#73880) gagyilovag
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
gagyilovag
aktív tag
Sikerrel megérkezett a KEMEI 5886 elektromos borotvám,dobozába,és láss csodát:
Szépen működik,és végzi a dolgát -
BullZeye
veterán
Ez az Ugreen egy vicc, november 11-i rendelés még Kínát sem hagyta el, de biztat, hogy várjak még, meg megnövelték a védelmemet, hát meg a nénikéjét. Nem viccből rendel az ember tőlük...
Persze a pénzt majd visszakapom, és dupla áron rendelhetem újra, elmehet a búsba az ilyen cég.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Saccco
nagyúr
Kellene nekem egy pár csatlakozó, ami kibír akár 30A-t is. Honnan szedjek olyat, melyik jó?
A 3D nyomtatót akarom egy átalakított szerver tápról hajtani. Az alap ellátást 1-1 (alaplap+asztal) XT90 csatlakozó oldja majd meg. Tudom, hogy overkill, de akciós volt.
szerk.: Menjek rá egy pár XT30 vagy XT60-ra?
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tonyrulez
őstag
válasz Skillet #73858 üzenetére
Pontosan, kétoldalasakkal van gond. BW-CB1 (1 méteres, mindkét fordítgatós), azóta Banggood le is vette az oldaláról, most BW-CB2 (0.2m, csak USB A forgatható) vásárlóknak is küldtek körlevelet ugyanilyen indokkal. Látom utóbbi már sold out, CB1-el is ezt csinálták majd törölték.
Szerintem sem érinti a "sima" kábeleket.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
géeles
aktív tag
Nagyon klassz cucc, USB töltős. Távolról is vezérelhető(3G)...
időzíthető meg minden; tetszik.[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
AllTheBest
őstag
Pár hete valaki ajánlott itt egy pofátlanul olcsónak tűnő ,,gamer,, egeret, amire le is csaptam akkor, sajnos már nem lehet belőle többet kapni ezen az áron, és akkor is csak 1-et lehetett belőle venni
Ami vicces, az az, hogy elég jó minőségű (320 ft volt ingyenes szállítással, ajánlott csomag volt, 12 nap alatt meg is jött a csomag).
Egy az egyben a Hama Urage Illuminated egér koppintása
Pár kép róla: [link]Szóval nem tudom ki linkelte ide be, de nagyon köszönöm
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #73867 üzenetére
azt hittem, hogy fölös köröket spórolhatok, ha itt kérdezek.
amúgy náluk kezdtem, mert több csomag sem érkezett meg. egyszerre rendeltem dec elején, és valami már dec végén megérkezett. egyetlen csomag volt tn-es, és arra dobta ezt a gép. posta keresője a sérüléses dolgot nem írja, de akkor még egyszer hívom őket.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Kozy10 #73860 üzenetére
De milyen adaptert adnak Nitecore NEW I2-höz? Ahhoz egy sima tápkábel kell csak vagy én értem félre? Ha ajánlott rendelnék én is egyet.
A Nitecore-nak van egy 12V-os egyen és egy sima váltóáramos bemenete... Lehet adnak hozzá egy 12V-os adaptert Gearbestről? De, ha ez simán jó hálózatról, akkor én is rendelem már most Zapalsról.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zsiz
őstag
válasz Kozy10 #73860 üzenetére
Erre gondoltam én is, de ki lehet választani hogy EU plug-gal küldjék, akkor meg csak van hozzá.
Lii 202 pedig USB kábeles, az nem gond, hogy ahhoz nincs, telefontöltő és USB kábel akadna még nekem is annyi, hogy adjak kölcsön.
A lámpás infót is köszönöm, a topikot ismerem, csak ott még nem szoktam járni. Egyelőre elvagyok az 500Ft-os lámpámmal is, a kiszemelt meg már megvan (S2+) Csak még rá kell beszélnem magam, hogy "igen, kell az nekem"
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Kozy10
tag
Lehet az olcsóbb adapter nélkül van
A LiitoKala -hoz sincs adapter csak kábel
A Convoy C8-ba nem muszáj védett akku, jelzi a lámpa az alacsony töltöttséget villogássalGyere a zseblámpa topikba
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Srácok, van ez a Nitecore NEW I2 töltő. Ami elvileg ajánlható darab, igaz?
Na most ez GB-n 24$, BG-n 17$, zapals hírlevélben pedig csak 9$. Ránéznétek, hogy ez most tényleg ilyen jó deal, vagy valami elkerüli a figyelmemet?Vagy inkább egy Lii 202 6.40$-ért? Tesómnak kellene valami nem túl drága minőségi töltő AA, AAA, és majd 18650 akkumulátorokhoz.
18650-esből (szintén lehetőleg nem túl drága kellene) lámpába (Convoy C8) milyet ajánlanátok? (Azt sem tudom védett kell-e vagy sem, vagy mindegy bele.)
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Skillet
addikt
válasz tonyrulez #73857 üzenetére
valószínűleg a reversible miatt volt a gond. a sima bw kábelekkel nem hinném, hogy gond lenne.
hozzáteszem, hogy nálam a 2 reversible is jól működik, szeretem őket nagyon. a decemberi rendelés is teszi a dolgát, nem ölt meg semmit. gyanítom már ezután sem fog. becsúszott nekik pár hibás darab.... ez vanMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
tonyrulez
őstag
válasz havri1 #73855 üzenetére
Adatcsatlakozókra is rákötöttek 5V-ot, és ölt meg jópár készüléket. Banggood körlevélben szólt hogy ne használják, és vagy refund vagy resend. Ezekután óvatosabb vagyok a BW kábelekkel, inkább Ugreen és társai (bár nem hinném hogy a többivel gond lenne).
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
trebrona
nagyúr
válasz MenőManó03 #73851 üzenetére
Esetleg fluorescent toy.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz MenőManó03 #73851 üzenetére
Létezik még ilyen. Milyen figurát keresel?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Real_Necro
veterán
válasz MittuDomain_ #73847 üzenetére
Másmilyen (de hasonló) "sport" kockákat több xxx-es üzletben is lehet itthon kapni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítsèget szeretnèk kèrni. A 80-as èvekben lehetett figurákat kapni,amit lámpa fènybe kellett tartani,ès utána foszforeszkált. Lètezik mèg ilyet? Milyen nèven találom?
Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
capafog23
őstag
válasz powerwade #73823 üzenetére
Nekem is hasonló volt, itthon voltam egész nap. Akkora csomagom jött amit még kihoz a sima leveles postás, de a postaládába nem fér bele. Be se csöngetett, egyből értesítőt hagyott. Betelefonáltam a postára hogy ez mi, annyit sikerült elérnem vele, hogy másnap kihozta újra a postás (ingyen, mert ez elvileg fizetős lenne) és be is csöngetett. Meg azóta nem fordult elő ilyen, de szerencsére bosszúból nem töri össze a csomagjaimat.
-
Jofi81
őstag
A WSKEN X-cable Mini 2 kábelhez sehol nem lehet kapni külön csatlakozót, csak kábellel együtt? Feleségem leejtette a telefonját és kettétört a mágnes a csatlakozón...
-
winbox
senior tag
válasz MittuDomain_ #73847 üzenetére
rossz a link!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Ilyen dobókockákat keresnék ajándékba, lehet magyar bolt is akár, csak jöjjön meg 10 nap alatt.
Kerestem ebay/ali, de nem tudom, milyen néven találom meg. Tudnátok segíteni?Köszi!
szerk: javítva a link, megtaláltam Alin a cuccot, azt linkeltem a kép helyett.
Szóval ilyesmi kellene, ha van ötletetek.Wish-en is van (ráadásul féláron, fura), csak az sem jön meg időben.
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
havri1
félisten
válasz Ciccuka #73842 üzenetére
Azért azt hozzátenném, hogy minden gyártónak van ezek szerint gyengébb terméke. Nálam az UGREEN is elromlott, és nem egyedi, 3 esetről tudok csak itt PH-n, ugyanazzal a lapos type C kábellel.
(#73843) Skillet: Idővel a telefon aljzatát kitágíthatja, normál kábellel kontaktos lehet a töltés, lötyöghetnek.
Az, amelyik a töltő felén fordítható, azokkal semmi gond.[ Szerkesztve ]
havri
-
Skillet
addikt
válasz Ciccuka #73842 üzenetére
a fordítható blitzwolf kábel probléma:
ők nem kerestek meg... de én írtam nekik, válaszoltak ma, hogy ne használjam a kábelt, EZT tudják küldeni helyette.
egyébként nap mint nap használom azt a 2 méteres fordítható bw kábelt, semmi baja...
szerencsére[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Ciccuka
veterán
válasz havri1 #73836 üzenetére
BlitzWolf - a mostani kábelproblémáik miatt raktam át a középkategóriába.
Minőségi kábelek: Xiaomi (mi), UGreen, Remax, Tronsmart, Spedu
Közepes minőségű kábelek: BlitzWolf, Vention, Nillkin, Bastec, Orico, Pofan
Elfogadható minőségű kábelek: Voxlink, ChoetechMágneses: Wsken, Usams
Micro USB kábelek tesztje
Phone charge cable brands, does it matter
Tеst Micro-USB[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
choco01
addikt
válasz DrojDtroll #73831 üzenetére
Maxwell, HoldPeak, UNI-t szokott lenni.. itthon esetleg Voltcraft is..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Ciccuka
veterán
Minőségi kábelek: Xiaomi, UGreen, Remax, Tronsmart
Közepes minőségű kábelek: BlitzWolf, Vention
Elfogadható minőségű kábelek: Voxlink, ChoetechEzt mivel tudnátok kiegészíteni?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Kicsit elegem van a reggeli hidegből, így gondoltam veszek kocsiba 2 ülésfűtő huzatot, nade ugye csak 1 dugó van, így kellene elosztó is.
Próbáltam visszakeresni, melyik lehet az ajánlott, de nem találtam.Ezek közül van valakinek valmelyikkel tapasztalata? Kellene a 2 dugó+legalább 2 usb aljzat, vagy 3 dugó USB nélkül, mert egyébként van egy frankó BW töltőm.
1. Rocketek szivargyújtó elosztó
2 Qicent szivargyújtó elosztó
3 Orico elosztóEgy személyautó (benzines,kis akksi, kisebb generátor) elbír 2x40-60W-os ülésfűtést +2 teló töltését? Nem akarom elfüstölni/lemeríteni a rendszert.
Ülésfűtő huzatra is elfogadok ajánlatokat, akár kínából akár othonról (megbízható és kb darabjára 5-7e Ft-t szánok).
Olvastam, hogy többen teherautó vezetők vagytok, gondolom náluk vannak ilyenek a több eszköz miatt.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
solti
senior tag
válasz DrojDtroll #73831 üzenetére
Itthon Aldi/Lidl vagy barkácsáruházban is ugyanolyan jó, ha nem jobbat kapsz ugyanannyiért.
-
DrojDtroll
veterán
Multimetet erdemed venni ebay-en?
Fontos az ellenallasmeres, szakadasmeres
Ac nem kell csak dc.
12 v alatt legyen nagy a pontossaga.
-
pethYeti
addikt
Na felhívtam őket, valahol még áll a csomag és a héten talán kikézbesítik.
-
S6 edgeel megy, de én playből szedtem hozzá programot. A képe nem rossz, van egy kis késés. Sokáig egyhuzamban nem mertem még használni, mert 10 perc után forró a kamera része. A kábel része meg nagyon hajlékony, szóval csak 1-2 métert lehet előre tolni. Érdemes hozzákötni egy behúzószárhoz, ha messzebbre akarod tolni. A kiegészítőket elég nehéz rábarkácsolni. (mágnes, kampó, stb...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Studi
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz powerwade #73823 üzenetére
De ez a vicc érted, be is mentek volna érted tegnap, Ő nem adja le, majd ma még egyszer megy (ha megint nem érnek ki időben, megint vissza viszi) és csak holnap tudják felvenni a postán még ma délután sem állítólag.... Kabaré.
Én is arra tudok gondolni amit te írtál.
-
powerwade
senior tag
válasz DJ. Ru$y #73817 üzenetére
Szerintem az történt ami nálam szokott: kis zöld postás furgon megáll, kiszáll a postás fickó és rögtön megy a ládához egy előre megirt papirral, csenget, és elhajt. Ezt már többször eljátszották (többnyire otthon vagyunk + kamera is figyeli a bejáratot). De egy nap pont elkaptam, mert kint voltam a kertben. Kiderült, hogy neki cska az a dolga, hogy a papírokat kivigye, a csomagokért be kell menni "létszámhiány" miatt. Ühüm... ha már kijön céges kocsival, ugyan miért nem tud kivinni x db csomagot is? Erre azt mondta, hogy fáradjak be és beszéljek a vezetőséggel. Nem mentem, mert lusta vagyok, meg őszintén milyen eredményt várhatok egy panasz bejelentés után?
Amúgy legutóbb mindez a karácsonyi mizéria előtt pár héttel történt.[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap jöttek:
Ugreen kábeltartó, a lapos kábelek is beleférnek, a "normál" vastagságú töltőmadzagok kicsit lötyögnek benne, de megtartja.
Sinobi óra, ez viszont naggggyon kellemes meglepetés volt ennyiért, minőségi kinézete van, csiszolt(nak tűnő) üvege, jól láthatóak a mutatók, ~20 óra alatt nincs érzékelhető késés vagy sietés. Hátlapon hologramos matrica, biztonságosnak tűnő műanyag szíj és szíjtartó. Szóval teljesen óra fílingje van!"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
kstcsk
tag
válasz pethYeti #73811 üzenetére
Nálam a postás automatikusan értesítőt hagyott hetekig, a csomagot nem is hozta magával szerintem. Múltkor szóvá tettem nekik, még ők voltak felháborodva. Megértem, ha túl vannak terhelve, stb-stb, de akkor tájékoztassanak, illetve valják be hogy hogy történt, ne nekik álljon feljebb.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pethYeti #73811 üzenetére
Erre csak annyit mondanék, hétfőn feladtam egy belföldi csomagot, másnapi kézbesítéssel, Nem volt olcsó 1.5 kiló, 1700 pénz, sajnos nem volt otthon senki aki másnap a DPD-nek átadta volna, így beviharoztam vele gyorsan a postára. Tegnap megpróbálták kézbesíteni, a címzett írt nekem, azt mondja becsöngetett neki a posta futár (ő az aki autóval furikázik), mire kiért a kapuhoz a cetli már a postaládában volt megírva, hogy holnap (azaz ma) 12:00 és 14:00 között érkezik. Kérdésem csak annyi, hogy lehet becsöngetni, várni fél percet megírni egy cetlit és bedobni majd nyomtalanul eltűnni kb. 20 másodperc alatt, mert ennyi idő alatt ért ki a címzett...
Mi történhetett valójában? Becsöngetett (ő ott volt megtette a "kötelességét"), előre meg volt írva a papír, bedobta és már tiplizett is. Nem írok ide semmi mást, mert nyomdafestéket nem tűrne, mindezt fél egy körül, szóval még a munkaideje sem járt le.
Nagyjából eltelt fél óra a címzett felhívta a megadott számot, amin érdeklődni lehet ez egy vezetékes helyi postai szám láss csodát már az a fickó vette fel, aki fél órája még autóban ült... "Óóó igen tudom miről van szó", állítólag bunkó stílusban előadta magát, hogy nem tudja leadni aznap a postán, holnap (ma) megpróbálja még egyszer kézbesíteni, de nem biztos, hogy odaér arra az időpontra amit ráírt a papírra (WUT? akkor miért írta rá?), ha akkor sem veszik át, akkor leadja a postán és 7 napig átvehető.
Ha tegnap leadja, tegnap elmentek volna érte...Szóval én eddig "kiálltam a posta mellett", ezek után még jobban a DPD-re bízom a csomagjaimat és a posta lassan majd lehúzza a rolót (na nem miattam), ha az állam nem pumpálja bele a lóvét.
-
pethYeti
addikt
válasz Mr.Csizmás #73812 üzenetére
Remélem ma lesz kedvük kihozni ha nem túl nagy kérés.
-
mirci18
addikt
válasz bajaki #73690 üzenetére
Én ezt használom.
Kemény kábel tehát óvatosan kell hajtogatni viszont eredeti és jó minőségű.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Whynot?
aktív tag
válasz KaiotEch #73790 üzenetére
Én vettem tavaly egy ilyen pakkot. A legjobb majdnem eléri 200mAh-t Nem szedtem szét, lehet, hogy ez is félig van homokkal.
A linkelt NCR18650B akksik viszont pont ma jöttek meg (8-at vettem), már csináltam is az első néggyel egy fast testet. Mind 3240-3280mAh között volt. Ez magáért beszél... -
AndrewBlase
senior tag
válasz Tarek El-Ali #73804 üzenetére
Köszi a felajánlást, de úgy érzem, egy kicsit messze laksz.
Igen, csak a szélvédő tetejére szeretnék egy keskeny csíkot, hogy a napellenzők között ne vigyorogjon annyira a szemembe a nap (na meg egy kicsit elrejtse a dashcam-ot).
Miért mindig én???
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tarek El-Ali #73804 üzenetére
Ameddig a napellenző ér a szélvédőn, addig lehet.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Tarek El-Ali
tag
válasz AndrewBlase #73801 üzenetére
Ha nagyon kell akkor vágok le neked Llumaros tekercsről 20 cm-et bár az 153 *20-as lesz
DE ! első szélvédőn nem lehet jogszabály szerint fólia !Szerk most látom hogy 10cm-es csík kell neked , akkor annyit vágok le a tekercsről. Lejössz érte Szabolcsba? Kényes a fólia főleg a reflexiós, ha valahol megtörik , az maradandó nyomot hagy rajta nem tudod úgy leszedni a hordozóról .(400m^2 raktam fel nemrég épp elég szopás )
[ Szerkesztve ]
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
balazs1956
senior tag
-
AndrewBlase
senior tag
Autós szélvédő tetejére ilyesmi fényvisszaverő fólia létezik keskenyebb (kb 10 cm) kivitelben? Találkoztatok ilyennel?
cris78, az az izé "kutyasegg" az nagyon durva!
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest