Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MenőManó03
csendes tag
Banggoodról szeretném megvenni ezt a Blitzwolf BW-LT1 lámpát.
Van valami ötlet, hogy hogyan tudom beváltani a kupont (12blitzw, vagy 5% valentinost) és hozzá beváltani pontokat?
Hogy lehet legolcsóbbra kihozni?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Pont töltőt keresek. Blitzwolf és a Tronsmart között gondolkodom.
Trosmartra van most valami kupon?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
-
MenőManó03
csendes tag
Blitzwolfnak van olyan kábele, amelyiknek egyik oldala sem forgathatós?
Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Blitzwolfnak és a Tronsmartnak is van QC töltője. Kérdés, hogy QC-hez kell QC féle kábel is vagy jó hozzá, mondjuk ez a Tronsmartos pakk?
Létezik egyáltalán QC kábel?
Vagy, hogy van? Tudnátok ebben segíteni?[ Szerkesztve ]
-
MenőManó03
csendes tag
Egy ilyen Xiaomi Yeelight lámpát tervezek venni. Milyen kábel kéne hozzá, hogy tudjam itthon használni? Vagy elég lenne egy átalakító?
Tudtok linkelni, ami javasolt? Mondjuk a kábeles dolognak jobban örülnék.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Erről vélemény van e? wifi amplifier
-
MenőManó03
csendes tag
Erről a blitzwolf óráról van valakinek tapasztalata? Mennyire érdemes megvenni?
-
MenőManó03
csendes tag
válasz lkristóf #43612 üzenetére
Erről a blitzwolf óráról nem sok jót írnak.
Akkor milyen okos órát érdemes venni, ami jelzi a bejövő hívást (és azt is hogy ki hív) és az smst.
A többi tudás már csak ráadás lenne. Munkahelyen nem lehet telefont használni, de így nem maradnék le semmiről.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Ez most csakMiband szíj vagy komplett egész?
-
MenőManó03
csendes tag
válasz Handball94 #43689 üzenetére
Köszönöm Nektek!
Valaki elmagyarázná, mert még nem teljesen tiszta a kép, hogy hány féle miband van és miben különböznek?
A fórumon nem találtam összehasonlítást.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
beraktam az összes tojást, meghúztam a kart, és adott 2 dolláros kupont
Köszi mindenkinek, aki megosztotta a tojásos termékeket!!!!
Csak azt a facebookos profilt engedi, ami a regisztrált email címhez tartozik. A kamu face profiloknál nem csinál semmit. Kipróbáltam.De elég, ha csak saját magadnak osztod meg...
[ Szerkesztve ]
-
MenőManó03
csendes tag
válasz Cyborg #45841 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy van-e ajánlott autós kihangosító....
Ez a xiaomi bluetooth füles mennyire ajánlott? Vagy van ennél jobb vétel is?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok, elemes ébresztő órát keresek. Sötétben ne világítson, csak akkor,ha lenyomom a tetejét. Ilyenkor a fénye ne legyen túl erős, és csak pár másodpercig világítson.
Ezek már vannak itthon:
Ettől éjszaka kiég a szemem, olyan erős a fénye.
Ennek jó lenne a fénye, de legalább 1,5 percig folyamatosan világit.
Van valami javaslat?[ Szerkesztve ]
-
MenőManó03
csendes tag
Használ valaki ilyen napellenzőre rakható kihangosítót?
2. vagy ilyet?
3. esetleg ilyet
vagy valamilyet?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Megérkezett a Remax RM-04 autós telefontartó. Nagyon egyben van, jó az anyaghasználata. Egy honor 7 tartója lett. Oldalsó gombok nincsenek takarásban. Fogja rendesen a telefont, és erősen tapad az üveghez, és végre nem fekete. Számomra tökéletes darab.
Tinydeal nekem is refundolta a Miband 1s-t és még a Nillkin kábelem is tönkre ment. Az usb részénél, belül elszakadtak a vezetékek.
-
MenőManó03
csendes tag
válasz Laca1212 #47148 üzenetére
Remax RM-04 autós mobiltartó:
Egy kezes berakása megoldott. A hátulján két gomb van. Az egyik, ha megnyomod szépen kinyílik. A másik gombbal tudod fixálni.Egy kézzel össze is lehet tolni.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
A "kedvenc" ebayes eladóntól tudtok ajánlani memória kártyát. Teljesen tanácstalan vagyok.
Ebbe a fényképezőbe keresek. (32-es kellene)[ Szerkesztve ]
-
MenőManó03
csendes tag
Ma érkezett meg ez a mikroszálas (autós)törlőkendő. Ajánlott termék. Jó vastag, a szálai tömöttek, szépen le van varrva.
Ajánlottan küldték, és két hét alatt meg is érkezett.
Remélem használat közben is tökéletes lesz![ Szerkesztve ]
-
MenőManó03
csendes tag
Ez a Ruizu X02 mp3 lejátszó eredeti lehet? Túl olcsó a többi webshophoz képest...
Szöveg hallgatáshoz keresek mp3 lejátszót, van valami bestbuy?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
válasz Silent77 #49002 üzenetére
Kínait nézegetek, hogy minél olcsóbban megússzam, de azért nem az 1-2 dollárosra gondolok. Ár értékben legyen jó. Nekem inkább nyelvtanuláshoz kell, azt sem hátrány, ha látom, hogy éppen melyik fejezetet játssza le. Olcsón jó minőséget keresek, ami ugye nem létezik.... de tudjuk, hogy Kínában létezik
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
samsung galaxy alpha telefonhoz keresek tempered glasst, olyan eladótól, aki jól csomizva küldi. Átnéztem az ajánlott eladókat, de ehhez a típushoz nem találtam. Van még olyan ajánlott eladó, ahol ehhez a telefonhoz is van, és tuti jó a minősége? Eddig mindig Nillkin tempered glasst vettem, de ehhez még nekik sincs.
KösziHa az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Tegnap elvittem két Veithdia (3360 és egy 3026 ) napszemüveget egy Vision Express üzletbe beméretni. Azt mondták, hogy 100% UV szűrős. Sajnos torzítás méréshez nincs gépük.
(Ilyenkor lenne jó egy optikus ismerős, aki meg tudná csinálni)
Valaki tudott már torzítás mérést csináltatni egy Veithdiára?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
-
MenőManó03
csendes tag
Megérkezett a Ruizu X02 mp3 lejátszóm. A dobozán van lekaparható számsor. Tudja valaki, hogy hol lehet ellenőrizni?
Nagyon cuki darab. Jó fajta műanyagból.
Lehet albumok között válogatni, számokat léptetni. Árához képest elég jól szól.
Ajánlott vétel!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
válasz balazs1956 #50894 üzenetére
Alapból nincs benne sd kártya, ezért cserélhető.
Nekem most 16 GB van benne és szépen viszi.
Rádiónál magától megtalálta az összes állomást, de amit nem, azt lehet kézi kereséssel beállítani.
Én úgy látom, hogy az RDS-t nem tudja, de annyira még nem foglalkoztam a rádió részével. Majd mások lehet, hogy meg tudják mondani.Igen, igen, tudom, hogy az alin olcsóbb lett volna, de én fehéret szerettem volna. és aki különcködik az fizessen. Pontokkal lejjebb vittem az árát és majdnem ugyanott voltam.
-
MenőManó03
csendes tag
Valaki itt a topicban elültette a bogarat a fülembe.
Adott egy Ruizu X02 mp3 lejátszó. Van valami ketyere, amit az mp3-ra csatlakoztatok, és utána át tudok zenét küldeni egy bluetooth-os hangfalra (kábel nélkül)?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok!
Nerf lázban égnek a gyerekek.
Van ajánlott eladó Nerf töltény és fegyver beszerzéséhez?
Itthon aranyárban mérikHa az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok.
most honnan érdemes xiaomi powerbankot rendelni ( 10000 vagy 10400-ast) ?
Átnéztem a "nevesebb" shopokat, de most sehol nincs akcióban. Hátha valakinek van valami kuponja...vagy ötlete!
Előre is köszönöm a segítséget!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
xiaomi 10000 powerbankomhoz szeretnék venni eredeti tokot, lámpát és ventit. Hol érdemes most megvenni, ahol a legolcsóbb?
Hátha valaki figyeli és csípőből tudja a választ! Előre is köszönöm a segítséget!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
roller kormányra keresek világítást, hogy sötétben is lássam a kátyúkat, és közben persze engem is lássanak.
Van valami ajánlott tartó és lámpa?
Köszönöm előre is!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy bluetooth-os fejhallgató. Milyen kütyüt kell a tv-be dugni, hogy tudjam használni hozzá a fejhallgatót? Létezik egyáltalán ilyen kütyü?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Végre lehet kapni olyan Orico töltőt, amibe alulról kell bedugni a kábelt, így kevesebb esély van arra, hogy megtörik. Hurrá!
Lehet csak nekem újdonság, de nagyon megörültem!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Március 24-én vettem a Banggoodon egy autós telefontartót, aminek a gumiját megette az UV a szélvédőn. Lehet ilyenkor valamit tenni?
Maga a szerkezet tökéletes, de a tapadófelület elcseppfolyósodott.
Segítséget, előre is köszönöm.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Xiaomi 10 000 powerbankra tudtok valamilyen webáruházi kupont?
Eddig a banggood 13,99$ nem találtam olcsóbban.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
A geekbuyingos xiaomi roidmi 2S most angol (nemzetközi) vagy kínai verzió?
Nézegettem a gearbesten és ott két fajta van. Mi a különbség közöttük? azon kívül, hogy 10 dollárral drágább az egyikHa az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok, van ajánlott lézer pointer? Mire kell figyelni a választáskor?
-
MenőManó03
csendes tag
válasz gatesz #64960 üzenetére
Ezt a Remax RM-04 autós mobiltartót csak akkor érdemes megvenni, ha műszerfalra rakod.
Nekem is volt ilyenem, de én az üvegre tettem. Nyáron 2 hónap alatt kifolyt alóla az a tapadós ragacs. Összekent mindent...utána ment is a kukába. Használhatatlanná vált. Az igaz, hogy nagyon jól fogja a telefont, nagyon jó szerkezet....csak épp nem az üvegen való használathoz tervezték!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani francia kártyához, és uno kártyához való tartó tokot, ami utazáshoz ideális. Itthon egy nagy dobozban tartjuk az összes kártyát, de utazáshoz egy kisebb kellene, amiben elfér egy adag pakli. Már feltúrtam a netet, de vagy túl nagyok, vagy túl kicsik.
Hátha valakinek van valami ötlete! Köszönöm!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
nyáron nagy sláger volt a Veithdia napszemcsik.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e ajánlott vétel síszemüvegbe, símaszkba és síbukóba?
Válaszokat előre is köszönöm!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest