Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Pörgettem én is olyan kupont (39/3 és 199/19), amit nem fogok használni. Ha átruházható és ha érdekel valakit, írjatok!
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Vasinger! #59549 üzenetére
Mindenképpen érdemes spórolni a coinokkal, mert szeptember 1-től kuponra is be lehet váltani azokat!
Exchange Zone legalul...
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #61516 üzenetére
Sziasztok!
Nekem van, még júniusban vettem 2900-ért, és sajnos, jóval kisebb, mint gondoltam.
Ez mind NEM fér bele, vagy a kártyatartó, akkor a cigit be lehet préselni a tetejére, vagy a cigi és a teló. Ha a telefont akarom betenni a másik zsebbe, a kártyatartó mellé, akkor már feszül.
Amúgy jól néz ki...Ja, és 5,5"-os a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
Ha már így belekotyogtam, egy kis bemutatkozás:
Régóta olvasom a fórumot, nagyon sokat segítettetek. Még nem vagyok teljesen függő, de haladok...
Főként Bg-ről vásárolok, de az évek során már sorrakerült a FT, DX, Tiny, GB, Ali és persze, az ebay.
A "kötelező" cuccok közül beszereztem a csodaszivacsot (nagyon bejön), az egeret, a kábelkötözőt. A hattyúkanál sajnos nekem nem tetszik, remélem, ezért nem leszek letiltva.
A beszerzéseim közül ajánlom a következőket - ezek már kipróbáltak és beváltak:
autórádió, telefon (már 2 van a családban), töltő és kábel, pók és normál autós tartó, autós hamutartó.
Amit messzire kerüljetek: öngyújtó 1 és öngyújtó 2 - az elektromos két hétig működött, a gázosból az elsőnek repedt volt a tartálya, az újraküldöttnek nem, viszont nem gyullad meg.
Elnézést, ha hosszú voltam...Ui.: Csak csajoknak: telefongyűrű
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #61561 üzenetére
Igen a teló topikjában már láttam a videót... Sajnálom. A mieink - az enyém kisebb-nagyobb szépséghibával - jól működnek.
Sztem várd meg az eredményt előbb, nekem a BG-vel még nem volt gondom. A rádióra is kaptam vissza 5$-t első szóra (a bal oldali gombja első nap benyomódott)...
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #61569 üzenetére
Ahogy olvasgattam a javítási kísérleteket, mindenképpen a cserével jársz legjobban. A paypalnak legfeljebb a postaköltség-visszatérítés miatt kéne tudni róla, de nekem nem volt még ilyen...
Majd írd meg, hogy mi lett a vége, kíváncsi vagyok![ Szerkesztve ]
-
-
Juditta_56
aktív tag
Nincs vele bajom, amire nekem kell - rádióhallgatás, telóról zene, bt kihangosítás, telefon töltés - arra kifogástalan. Az sd kártyát még ki sem próbáltam! Főleg 6000 Ft-ért (-5$)! A beesett gomb meg az óra ki-be kapcsolója volt, nekem nem hiányzik.
-
-
Juditta_56
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #64743 üzenetére
Nekem ilyen szélvédőre ragasztható tartóm van, 9 hónapja használom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz w.miki #65408 üzenetére
Sokáig én sem mertem cipőt rendelni, de nyáron vettem egy szandált, úgy, hogy lemértem a lábam hosszát. Azóta már jött egy edzőcipő is, és mindkettő jó.
Mérd le Te is a talpadat, ott van alul, hogy hogy kell! Ha nem nagyon széles a lábad, vagy nem túl magasa rüsztöd, akkor biztos jó lesz!
Rossz méret miatt nem szoktak refundolni, egyébként..."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz nickedez89 #66263 üzenetére
Komolyan 512 MB RAM-os telót akarsz ?! És ennyiért?! Sztem baromi drága...
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyet, nem is az ára miatt - most se sokkal több -, hanem az állítólagos auto-disconnect funkció miatt.
Már van egy ilyen REMAX kábelem, és nagyon bejött. Az összes egyéb kábel elbújhat mellette gyorsaságban, és öt hónapos használat után sem látszik-érződik rajta romlás.
Szerintetek a most megrendelt tényleg kikapcsol feltöltés után?"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
Alis topikban nem kaptam választ, hátha itt...
Ilyen csengővel van valakinek tapasztalata? (Tényleg vízálló-e, csöng-e, ha nyomják stb., nincsenek nagy igényeim... )
-
Juditta_56
aktív tag
Aha, köszi, azt nem is néztem! A linkelt boltban most nem látok olyat, ami konnektoros, de majd keresgélek. Köszönöm, mégeccer!
harveszter: Köszönöm, ezt is néztem, de valóban nem mindegy, hogy $8 vagy $28+áfa!
-
Juditta_56
aktív tag
Ma meg is érkezett
MantisTek WR300 300Mbps 5dBi Wireless WiFi Repeater Network Router Extender. "Nyomkövetés nélkül", de a Trackitonline végig látta. Tn: 89XXXXXXXXX39.Kötöm fel a bugyit, nekiesek a párosításnak, ha nem sikerül, akkor majd kérem a segítségedet, amit előre is köszönök!
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Juditta_56 #68389 üzenetére
A MantisTek WR300 300Mbps 5dBi Wireless WiFi Repeater Network Router Extender részemről ajánlott!
A vacs által linkelt cikken túl csak annyit kell tudni, hogy PC-re dugva egyszerűbb beállítani, mint a QR kóddal (legalábbis nekem így sikerült), ha nem repeater módban akarja valaki használni.A földszintre került, az emeleten lévő upc-s Ubee wifis modembe dugva, most lent jobb a jel, mint az emeleten!
Ráadásul két hét alatt jött meg![ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
Fáj a szívem ezért a sok BG-s kuponért, de én nem fogok már decemberben ennyiért rendelni. Ha esetleg érdekel vkit, írjon privit. Ugye, az tiszta, hogy csak én rendelhetek velük?
Coupon Code, Discount, Minimum Spend, Expired Date (UTC/GMT-06:00)
#84xxx3 25 200 Dec 31 2016
#15xxx7 12 100 Dec 31 2016
#bcxxx2 5 50 Dec 31 2016
#96xxx0 25 200 Dec 31 2016
#92xxx8 12 100 Dec 31 2016
#91xxx2 12 100 Dec 31 2016És természetesen nem akarok nyerészkedni, csak úgy szeretetből... elvégre karácsony van... vagy mi...
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Real_Necro #69543 üzenetére
Érdekelne, a lidl-ös óra, néztem is, de csak ezt találtam...
[ Szerkesztve ]
-
Juditta_56
aktív tag
válasz w.miki #70293 üzenetére
Szia!
Métert nem igazán tudok mondani, nekem a vasbeton födémet kellett kicseleznem, úgyhogy AP módban, kábellel oldottam meg, így a földszinten, ahova került, néhány dBm-rel jobb a jel, mint fent a Ubee modemnél (fent Ubee: - 45-47 dBm; lent Mantistek: - 43-45 dBm ). Többször előfordult az is, hogy nem állítottam vissza a wifit az ubee-ra az emeleten, de ezt csak később vettem észre, mert a Mantistekkel is elfogadható a jelerősség most az emeleten is. A Mantistek nélkül - 70 dBm körül van a jel a földszinten.
Viszont közben csináltam egy kábelcserét, és ameddig kihúztam a régit-visszadugtam az újat is volt wifi a földszinten is, tehát repeater módban is működik, bár így még nem mértem pontos értékeket.
"Légvonalban" kb. 6 m-re van a Mantistek az Ubee-tól, a lépcső aljában, tehát elvileg nem "lát rá" a modemre."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz s7evcsenko #70451 üzenetére
Én is ilyet várok, ne ijesztgess! Csináltál csomagbontós videót?
-
Juditta_56
aktív tag
válasz KisApám #71579 üzenetére
Most nem otthon vagyok, ha hazaérek megmérem pontosan... olyan 3-4 cm. A konnektorba dugás szempontjából elég terjedelmes széltében meg hosszában is - közvetlenül nem lehet mellé dugni semmit -, lehet, még használna is neki egy EU-US adapter, ha az "kiemeli" egy kicsit a konnektorból.
Örülök, hogy nem csak én vagyok vele elégedett...
-
Juditta_56
aktív tag
Ma jött két Remax kábel, meg egy ubigyalu, 12.09-i rendelés, 12.26-án ill 12.27-én lett "Belföldi feldolgozásra továbbítva". Bár minden így működne.
A kábelek nagyon rendben vannak, bár a sárgát (a 2,1A-est) elég rondán megtörték középen, ahol konkrétan ketté volt hajtva a dizájnos csomagolás kedvéért... Remélem nem lesz baja.
REMAX 2.4A Flat Full Speed Quick Charging Data Cable For Cellphone Kellemesen rugalmas, nem túlzottan ragadós, de nem is csúszik, gyorstöltés OK (piros).
Original REMAX 2.1A Ruler Scale Style Micro USB Charging Data Cable For Cellphone Ez van megtörve, amúgy 1,2 m hosszú, az átlagosnál vastagabb, a cm beosztás ellenére elég "komoly" kinézete van. Gyorstöltés ok, adatkapcsolatot még nem tudtam kipróbálni.
11 in 1 Kitchen Multifunction Fruit Vegetables Slicer Cutter Shredder Peeler
Ebből az adagból (12.09) én is várok még egy BlitzWolf® BW-P2 3350mAh Mini Portable Power Bank with Power3S Tech For iPhone iPad Samsung S7 S6-ot, örülök, hogy dugesz77 fórumtárssal egyezik az ízlésünk."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz Fail3D! #71795 üzenetére
Review-t írtál már? Ha nem, akkor írd meg, csinálj egy fotót, hogy nem tölt, majd válaszolnak valamit.
Ha azt írtál már, akkor szimplán a "Home My Account Orders Detail" alján "contact us".
Túl sok macera?! Háromezer forintért?!"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz spidersoft #71882 üzenetére
Pont amit mondasz (hogy agyonvered), nem szabad a húst klopfolni, csak ízlés szerinti vastagságúra vágni és aztán a szélén - esetleg a belül - lévő hártyát, de csak azt! pár helyen bevagdosni, és úgy panírozni.
Én a szurkálósakat sem használnám - még pácoláshoz sem -, mert ha elvágod a rostjait a húsnak, kifolyik a leve. Pácolásnál beszívja az ízeket anélkül is, esetleg vákuumzacsival rá lehet segíteni.
Mindenkinek B. Ú. É. K. !"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz cris78 #72655 üzenetére
Nyuszik megrendelve, köszönöm!
"Cserébe" néhány 5let kábel- (és egyéb) rendezéshez:
Szemüvegtartó, és töltőtartó ebből: http://www.banggood.com/20pcs-Stick-on-table-wall-stick-clip-Wire-management-Wire-tidy-Wire-organizer-Cable-clip-p-1104786.html?rmmds=myorder
Az itt már emlegetett SW figurák, sajnos, a "markuk" túl kicsi, csak a nagyon vékony kábelt tudják "megfogni". Innen: Darth Vader és Yoda .
A zöld bumszlik nagyon célszerűek, vastag kábelt is megfognak, de a vékony sem csúszik ki.
A majom innen volt, de már nincs Neki, hasonlók itt.
Az összes ragasztó megfelelő, az átlátszó kábelklipsz még a BW-S2QC töltőt is megtartja."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz spiky03 #72911 üzenetére
Szia! Én ilyen hálót vettem, de még nem volt kedvem a mínuszokban vacakolni a felrakásával (ferdehátú Astra H), furkálni nem akarok, a hátsó üléshez fogom rögzíteni vastag gumiszalaggal. Fogásra elég bizalomgerjesztő, erősnek néz ki. car net-re keresve többfélét is találsz, nem csak BG-n.
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy az alábbi két linken lévő MIXZA SA - MU02 16GB OTG-s pendrive között mi a különbség?
Alis és
GB-s
Esetleg, ha van valakinek már ilyen, meg tudná nézni, hogy pontosan mekkora? Mert méreteket nem találok sehol, csak a csomagét...
Előre is nagyon szépen köszönöm!"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap jöttek:
Ugreen kábeltartó, a lapos kábelek is beleférnek, a "normál" vastagságú töltőmadzagok kicsit lötyögnek benne, de megtartja.
Sinobi óra, ez viszont naggggyon kellemes meglepetés volt ennyiért, minőségi kinézete van, csiszolt(nak tűnő) üvege, jól láthatóak a mutatók, ~20 óra alatt nincs érzékelhető késés vagy sietés. Hátlapon hologramos matrica, biztonságosnak tűnő műanyag szíj és szíjtartó. Szóval teljesen óra fílingje van!"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Juditta_56
aktív tag
válasz w.miki #74044 üzenetére
Nekem ma jött meg a január 9-én rendelt SAMSUNG MICRO SDHC EVO Plus 32GB .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest