-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Jön mindjárt a nagy kék aztán átzavar mindenkit a Feng-sui topikba
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
mirci18
addikt
válasz
zeon.hu #72180 üzenetére
Most erre mit mondjak.
Sok embernek az okostelefon csak egy kijelző meg net és közösségi oldal.Kikapcsolni a telefont nem akartam soha max újraindítani.
Ezért van a ne zavarjanak mód vagy éppen a lehalkítás vagy éppen a repülő gép üzemmód amit még az is lát a telefonon aki nem is tudja mi az a profilozás.Ha meg olyan helyre jutnék akkor oda a telefont be sem viszem.
Mert vagy be sem engedik vagy azt mondják vedd ki az akksit mert a kikapcsolt állapot édeskevés.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
DavidQ
tag
Megérkezett az elárazott Blitzwolf töltő. Tegnap is olvastam hogy valaki feketét rendelt és EU dugósat, de egy fehér UK dugósat kapott. Nos, nálam is ez a helyzet!
Mindegy, örülünk!
Nem minden kínai szirszar szar!
-
Breki
veterán
válasz
Real_Necro #72185 üzenetére
Mivel 5,5-ös (mm) telefonom van nem lehet az akut kivenni.
Rárakom töltőre másik szobában.
De értem és értékelem az iróniát.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Vangelis
félisten
dec.27 este rendelt üvegfólia most jött meg.....
Ilyen sem volt még! Nekem.
0,99Dolcsi volt.[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
Skillet
addikt
válasz
-ZeeZee- #72178 üzenetére
A régi telefonok mindegyike tudta, nem némelyike.
Teljesen más rendszer volt, nem mérvadó.(#72183) Breki
Repülő módban nem fog "sugározni".
Ettől függetlenül szerintem is jó dolog a kikapcsolás lehetősége. Ezeknek a fos rendszereknek amúgy sem árt néha egy újraindítás.
De az meg teljesen egyértelmű, ha ébresztésre használom, nem fogom kikapcsolni. Repülő mód és kész.
Nekem automatán repülő módban van este 11 és reggel 8 között.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
mirci18
addikt
válasz
-ZeeZee- #72178 üzenetére
Csak kérdés minek kell egy telefont kikapcsolni mikor a mai világban úgy profilozos és állítod be a telefonod ahogy akarod lelőve a hálózatot csak wifit kapva.
Vagy egyszerűen repülő üzemmódot használva.Az egyszerű dolgokat minek kell bonyolítani?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
s7evcsenko
addikt
Lenne itt olyan IKEA közelében lakó, vagy oda épp menni készülő ember, aki venne nekem 3 csomag AAA-s akkut?
És ha megfelelne, akkor posta csomagautomataba lejuttatná?
Természetesen előre utalnám az árát."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
mirci18
addikt
Szeretnék venni az Lg G5 telefonomhoz egy dokkolót.
S az érdekelne hogy ezek közül melyiket válasszam:Ahogy tippelem a különböző márkanevek alatt szereplő töltők ugyanazok különbség nélkül.
De ti hátha jobban látjátok hogy melyik az amelyik a telefonomnak biztonságos lenne.Ja egyébként jött egy ilyen ugreen type c kábel.
Eléggé kemény a borítása és nehéz kihúzni a telefonból.
Minden Ugreen kábel ilyen nehéz a telefonról lehúzni vagy ezt inkább telefonja válogatja?[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
válasz
kmarci25 #72158 üzenetére
ZTE Axon Mini Snapdragon procival. Most nem vagyok otthon, de a telefonjaink nagy többsége tudja ezt a funkciót (Samsung S5 Zoom nem tudja - vagy én nem tudom, hol van - de a blokkolás funkció jól működik ott is)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ktommy91
addikt
Miband2 17.79$-ért bezsákolható. Ezt a leírást kell követni: [link] Teszteltem, működik a dolog.
Nincs kerítés.
-
motrola
aktív tag
A névjegyben megtalálod a készülékeket mindegyik tudja. Telefon, tablet egyaránt. Azér ideirom Oukitel K6000
Ha kikapcsolunk valamit, a bekapcsolásig általában nem működik Pl. mosógép, centrifuga. telefon, stb
Ez egy fontos szabály.A kikapcsolt telefon biztosan nem fog felébreszteni. ( először bekapcsol )
Ez igaz minden készülékre még a drágábbakra is.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
air
nagyúr
válasz
motrola #72166 üzenetére
Tedd hozzá, légy kedves, hogy milyen készülékről beszélsz! Mert ennek így semmi értelme.
"A kikapcsolt telefon biztosan nem fog ébreszteni"
A korábban leírtak miatt ez sem igaz minden esetben, és általánosítva.
De a villanyszerelés után ezt a témát is kellően kiveséztük. Ugorgyunk!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mirci18
addikt
Mostanában jöttek:
Huawei p8 lite üveglap.Hungarocellben küldve. tökéletes.
Nem tudom jó e ismerősöm rendelte.
Nem pontos mert szélességre szűkebb.
Belseje kemény műanyag műbőr borítással. Nagyon szép minőségi darab kinézetre.
A telefont kevésbé védi meg a sérülésektől a kialakítása miatt de ezzel már ránézésre vásárlás előtt tisztában voltam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Criminal017
őstag
válasz
szakalistvan #72168 üzenetére
Reménykedhetünk még, hogy nekünk fekete és eu villás lesz? Kezdek lehangolódni...
-
szakalistvan
senior tag
Megérkezett az elarazott Blitzwolf,szép fehér,angol dugós.Van itthon szerelhető dugvillam,nekiállhatok egyedül?
-
bazsimano
őstag
ma reggel volt egy rossz gondolatom...reggel a haz elott lattam egy hajlektalant aki eppen egy toltot bontogatott ...(tipikus kinai rendelesnek tuno csomagolsban...) ... azert nagyon remelem, hoyg nem az en bw toltomet bontogatta... :S:S:S
persze elnezest kerek ha valakit ezzel a bejegyzessel megsertettem.
-
motrola
aktív tag
válasz
AndrewBlase #72155 üzenetére
Beállittások ->Be/Kikapcsolás ütemezése (pl. Kikapcsolás 23:30 Bekapcsolás 07:00 )
Közben garantáltan nem csörgetnek fel.
Hátránya a pinkód beirásáig nem hivható a telefon, reggel mindég meg kell adni. ( a pinkód kérés kikapcsolható )
A kikapcsolt telefon biztosan nem fog ébreszteni, viszont a bekapcsolás beállitható az ébressztési időpont előttre és ébreszt pinkód beirás nélkü is a Sleep alkalmazás.A szám nélküli hivások és nemkiván számok (személyek) tiltására a Callfilter alkalmazás.
A csomagon elhelezett telefonszámon még senki nem hivott szórakozásból, viszont ha áfát kell fizetni, vagy más gond adódik a NAV ezen keressztül veszi fel a kapcsolatot a cimzettel.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
air
nagyúr
válasz
havri1 #72163 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy "csak" az MTK-sok tudják, hanem hogy jellemzően azok.
Nemcsak szoftver függő, hanem hardver is. Kell egy olyan áramkör, ami akkor sem áll le, ha a telefont kikapcsolod.
iPhone-okban is mintha lenne valami ilyesmi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mirci18
addikt
válasz
AndrewBlase #72146 üzenetére
Soha nem értettem ezt a hozzáállást.
Ha máshogy nem hát hasraütve beírnak egy számot a telefonba és ha pont te leszel az akkor zaklatnak.
Egyébként meg ahogy te is írtad blokkolni kell a telefonszámokat.
Engem is szoktak zaklatni.
Egyszer megpróbálják már tiltom is a számot.Éjszaka le vagyok halkítva így mindegy ki hív úgysem ébredek rá fel.
-
IG55
senior tag
Gyűrűrendeléssel van valakinek tapasztalata? Bizsu kéne, kis kövekkel. Megbízható eladó, jó minőségű termék, ilyesmi érdekelne. THX!
-
air
nagyúr
válasz
havri1 #72157 üzenetére
Melyik felső kategóriás készülékekkel vannak ilyen irányú tapasztalataid?
Nem igazán a kategória határozza meg.
S7 egyiket sem tudja.
Időzített bekapcsolást és kikapcsolt állapotban ébresztést jellemzően az MTK SoC-vel szerelt készülékek tudják.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz
cris78 #72062 üzenetére
Persze jó vicc volt.
Most szerinted érdekelte őket hogy torlódás van.
Az erzsébet utalványok soron kívül kimentek mi meg szívtunk.
Sajnos monopol helyzetben levő cég levelek kapcsán megteheti.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kmarci25
veterán
válasz
AndrewBlase #72155 üzenetére
Időzített bekapcsolásról még csak nem is hallottam.
A legtöbb MTK processzorral szerelt készülék tudja."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
havri1
félisten
válasz
AlyrArkhon #72152 üzenetére
Tapasztalatom szerint csak felső kategóriás telefonok tudják.
havri
-
air
nagyúr
válasz
Azért ez erős túlzás, és mesze van a valóságtól.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Csekkoltam, nem nyert. Időzített bekapcsolásról még csak nem is hallottam. Ha csak nem azt érted ez alatt, hogy repülő/ne zavarj üzemmód. Azt lehet időzíteni, de az irreleváns ebből a szempontból.
Ébresztés meg nem működik kikapcsolt állapotban, legalábbis az általam használt telefonokon. Max bekapcsolás után kezd el vinyogni, hogy hello, lett volna itt egy ébresztés!(#72154) LógaGéza WP tudja az ismeretlen számokat tiltani alapból. IOS-on meg nem veszem fel az ilyen hívásokat (ott nem találkoztam ilyen funkcióval.)
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
LógaGéza
veterán
válasz
Esetleg valami hívásblokkoló alkalmazás? Nekem se csörög ki, ha valaki szám nélkül hív, egyből megszakítja a hívást.
CoolBoy323
Mindig is gondot okozott, hogy hova rakjam a léggitárjaim, és ez a léggitár hurok nem is rossz ötlet! Csak lelógatom velük a mennyezetről. Köszi"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Az okostelefonok igen nagy többsége ébreszt kikapcsolva is. Amelyik esetleg nem, ott meg valoszinüleg időzítheted a bekapcsolást egy perccel az ébresztés elé. Csekkold
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
nimfas
addikt
válasz
CoolBoy323 #72149 üzenetére
Szerintem ne légy gitárhangoló és ne feszítsd a húrt...
-
CoolBoy323
nagyúr
Itt lehet hirdetest feladni, hogy villanyszerelest, es gyengearamot vallalok?
-
retesz147
addikt
Áfa, Vám. stb határok nem változtak?
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
nimfas #72142 üzenetére
Nem szeretném, ha a számomat ország-világ ismerné. Nem szívesen adom ki a személyes adataimat. Ennyi.
Jó pár évvel ezelőtt volt, hogy valaki minden éjjel felcsörgetett, éjjelente többször, de nem szólt bele. Azóta éjjelre mindig kikapcsoltam a telefonomat. Amióta meg okostelefonom van, amit ugyebár az ébresztőfunkció miatt nem lehet kikapcsolni, lelövöm éjszakára a hálózatról. (Csak a közeli rokonok tudnak hívni.) Szám nélküli hívásokat meg tiltom/nem veszem fel.
Nevezhetjük üldözési mániának is, akár.
Egyébként a PayPalon a jó/"új" telefonszámom van megadva, csak az Ebay-en és társain nem írtam át a számot.
Miért mindig én???
-
vizimento
senior tag
Ilyen Xiaom virág figyelő bigyót rendelt valaki? Sikerült működésre bírni? Mert én elakadtam...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
balazs1956
senior tag
-
nimfas
addikt
válasz
AndrewBlase #72141 üzenetére
Nem értem, az miért jó ha más kap értesítést róla...
Miért nem írod át a számot Paypal-on? Vagy nem lehet módosítani? Esetleg üldözési mániád van? -
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #72138 üzenetére
Ma délelőtt a CIB rendszere lehalt(alkalmazás is off volt) , lehet ahhoz is köze volt a dologhoz [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
válasz
spidersoft #72127 üzenetére
Miért nem mobiltokent használsz CIB-hez? Azt használok már vagy 2 éve, semmi gond sem volt vele, pedig cseréltem közben telefont is.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nimfas
addikt
válasz
AndrewBlase #72128 üzenetére
SMS-t kapsz, aztán egy postai ajánlott levelet is.... Legalábbis én kaptam, aztán jött az értesítés hogy 0 Ft-ért átvehetem a postán. Pedig Vámérték felett volt bőven.
-
nimfas
addikt
válasz
Donki Hóte #72120 üzenetére
Villanyszerelés ON:
Én voltam a "tanácsadó", elnézést.
3 vezeték van, a zöld-sárga legyen a földelés helyén, a másik két szín (barna(fekete), kék) tetszés szerint cserélhető. Csak azért írom le, mert láttam már fűnyíró hosszabbítót úgy szerelve, hogy az egyik végén fel volt cserélve a nulla és a föld. Ha egyik féleképpen dugod be semmi baj, de ha hordítva mama fexik a vizes füvön.... meg is kérdeztük a papát aki szerelte a hosszabbítót, hogy haragszik a mamára, vagy csak az orvos írt fel fizikoterápiát?
Villanyszerelés OFF:
Aki sosem csinált ilyet, és nem érez hozzá elég barkácsösztönt, az NE, ismétlem NE álljon neki hosszabbítót, villásdugót szerelni! (Égőt se cseréljen....)
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz
spidersoft #72127 üzenetére
A tokenes netbank nyomoooor.
"Zújs a nyomor pléjsztésönnel, zújs!"Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
A miért van, hogy alin ha a Buy now gombot nyomom egy termékre, akkor azt írja, hogy elfogyott, ha viszont a kosárba teszem, akkor van készleten
Ma többször is előfordult ez, össze-vissza kattogok, mert nem tudhatom, hogy tényleg nincs, vagy csak a Buy now gomb nem működik
-
LógaGéza
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #72130 üzenetére
És tényleg gyorsultak valamit, 24-én rendeltem két apró cuccot és ma megérkeztek.
A régebbi csomagok meg sehol sincsenek...█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
BullZeye
veterán
Ördögpatron - flash
Gyerekkorom játéka de vagy 20 éve nem találkoztam vele, lehet ilyet olcsó pénzér külföldről?
Eldobom pattan egy picit semmire se jó de szerettem régen.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Saccco
nagyúr
Én meg már azt hittem, hogy valami bestbuykínainemkellcuccotkellvenni, erre csak szakkör.
ON:
Megjöttek az óriáslufik (36", $0,49/db), hát ha levágom a szűkített részt akkor simán elmennek úszósapkának...
A szája akkora, hogy nyújtás nélkül cuppan a PET palack kupakjára. Felfújni egyelőre nem tudtam, sok levegő kell bele...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
AndrewBlase
senior tag
Ha a vámon fennakad egy csomagom, arról kapok valami úton-módon értesítést? (30 napon belül levélben?
)
Sincerity-től rendeltem egy hónapja dolgokat 73 AUD értékben, és még sehol semmi. (Tudom, karácsony, meg miegymás, de na...) A héten meg lejár az "Estimated Delivery".Miért mindig én???
-
spidersoft
senior tag
Jött egy ilyen ütésálló gumírozott tok Lumia 950 mobiltelefonra. Nem mondanám, hogy vastagon gumírozott, de végülis ahol találkozhat a konyhakővel (sarkak, élek) ott azért valamelyest védve van. Jól illeszkedik, mikrofonfuratokkal, kamerával jól találkozik. 500Ft-ot mondjuk megért...
nagyon off, de jó tudni, ha CIB-es vagy, hogy ilyen is tud lenni: ma nem tudtam belépni a CIB internet bankba. Reggel még beengedett, utána egész nap nem. Nem jó a kód, vagy próbáljam máskor, stb. Este már küldött egy SMS-t, hogy le vagyok tiltva... hívom az ügyfélszolgálatot (10+17 perc nótahallgatás): lehet szinkronizálni kell a tokent (gondolom nem 100%-ig pontos az óra ezekben, és ha elmászik kicsit, akkor nem azt generálja, amit vár a webbank). Generálom a két kódot, kiderül, hogy nem ez a baj, hanem *lejárt* a token eszköz... menjek be a bankba, adnak másikat. Remek. Hogy miért nem tudta közölni az internet bank már az elején, hogy a tokennel baja van, vagy miért nem tudnak kiértesíteni, hogy bodi, a tokened minnyá lejár, gyere be az újért, mint ahogy kártyánál is szólni szoktak, az rejtély...
-
Imy
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Donki Hóte #72123 üzenetére
+1 erről van szó
@gabyka: én is a tiédre
egészségedre.
[ Szerkesztve ]
-
Ha le akarod cserélni a tápkábelt, akkor vegyél ilyen földeletlen tápkábelt.
Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gabyka #72119 üzenetére
1: kereket cserélni megtanítanak a jogosítvány megszerzésekor. kb. ennyi a hasonlatod értéke.
2: én cserélek kereket
3: ha valaki felhív, akkor megkérdezem, hogy a) van-e eszköze b) meg tudja-e csinálni, aztán beszélgetünk a hogyanról, hogy hogy ne hagyja el a mankókereket út közben (mert akkor neki se álljon ha nem győződtem meg róla, hogy nem hót sügér és nem hívtam fel a figyelmét a kruciál buktatókra)@Donki Hóte: látom nem megy a szövegértés itt sem. meg tudom csinálni. más is meg tudja csinálni. a faszságba nem kellene a másikat belevinni.
a linkelt threadben pedig valaki magának tervezett szerelni. plusz az illető köztudottan nem hülye az elektronikához.
@beg: törölheted, ennyi még kijárt. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Na akkor ha nem volt világos:
Most zárjuk le a villanyász szakkört egymás kóstolgatásával fűszerezve.
Köszi.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
válasz
DeFranco #72115 üzenetére
Ne csináld már a feszültséget
A 71997 számú hszben egy komplett földelt elosztó szerelésre tettek javaslatot, szerinted az is életveszély, mert megfelelő képzettség nélkül nem készíthető el
Attól, hogy te nem tudod megcsinálni, attól itt az átlagos fórumozók gond nélkül oldják meg ezt a feladatot
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DeFranco #72117 üzenetére
4. Igaza van. Ehhez nem kell diploma vagy 2 éves szakképzés.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DeFranco #72115 üzenetére
Nekem nem szakmám, de nem vagyok rest kérdezni, olvasni, tanulni. Ezért vagyok ezen a fórumon is, és van még pár másik fórum is, ahol jelen vagyok, közte van elektros fórum is és aki kérdez, annak segítenek, ha megkérdezte volna a kolléga még leírást is kerestem volna neki vagy bekötési útmutatót. De belekötni egyszerűbb, mint segíteni. Ennyi erővel caplassunk át az összes elektros topikba és zárassuk be, mert teret engednek ennek.
Beg!
Én lezártam.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
beg
veterán
Nnna. Megint villanyt szerelünk.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gabyka #72105 üzenetére
igen, a gáznál is csak egy-két hollandit kell jól megszorítani hát mi az? érettségi se kell hozzá.
tudom, a kibicnek semmi se drága. max. utólag felemeli a mutatóujját, hogy hát aki nem tudja miért csinálja, meg cöccög hármat, hogy ennyi egy élet.
DJ. Ru$y: magadnak, monami. magadnak. másnak nem kellene ajánlgatni. én is meg tudnám szerelni, neki is állnék ha kellene, csináltam is már, de másnak eszembe nem jutna ilyet tanácsolni, max. ha odamegyek és megmutatom mi merre.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
-
air
nagyúr
válasz
DeFranco #72103 üzenetére
Szerintem ne álljon meg!
Egy szerelhető, 220-as (a köznyelvben mindenki így hívja, hiába 230 a szabvány feszültség évek óta) dugó bekötéséhez nem kell villamosmérnöki diploma.
A hasonlataid nagyon sánták.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest