Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Nem Ajánlott!
Megjött a jóárasított Spedu kábel (kék, 150cm, 0,38$). A csomagolás nagyon szép, tényleg minőségi benyomást kelt...
...mérés után már nem olyan rózsás a helyzet:
2A terhelés mellett:
1A terhelés mellett:Spedu Nem Ajánlott - legalábbis ez a fajtája...
bul07 akár mehet is a cikkedbe.
szerk.: Az értékeléseknél szereplő képeken is hasonlóan "szép" eredményeket adott.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
SZIGMA
aktív tag
válasz BullZeye #75096 üzenetére
Szerintem nem egy tartományban vannak, így nem fogod (a routeren keresztül) elérni.Ha a repeater IP-jét át lehet állítani,akkor a router tartományába téve elvileg elérhetővé válik.Ez csak tipp, én se vagyok nagy guru.Amúgy meg,ha egyszer belőtted,akkor onnantól fölösleges a kezelőfelület, szórja a router jelét oszt jónapot.Vagy nem?
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
BullZeye
veterán
válasz SZIGMA #75095 üzenetére
Közben rájöttem igen, sajnos ha bekapcsolom az AP módot (routerből kábel repaterbe és új SSID-t szór szét) akkor sehogy sem tudom elérni újra a felhasználói felületet.
MAC cím alapján megpróbáltam routerben IP-t kérni hozzá, viszont nincs elég tapasztalatom, hogy rájöjjek mi lehet a baj, viszont időtúllépés az, ahol eddig működitt IP cím.
Konfigoltam, rádugtam routerre, elértem az IP címét, aztán innen AP mód, megadtam az SSID-t és jelszót, újraindult, az SSID megy, a hálózat se rossz, viszont többé nem érem el a konfig oldalát, nem mintha szükség lenne rá, de idegesít a dolog.
Amúgy teljesen jó, hozza jelerősségben a TP link WDR3600 szintjét ami nekem elég. Aztán éles teszt majd lent lesz tanyán, hogy átmegy e másik házba kábelen a net.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz BullZeye #75080 üzenetére
Szia!
A repeater kábelét ne a routerbe dugd,hanem a laptopba/számítógépbe.Wifit a gépeden addig kapcsold ki és a böngészőből ekkor elérhető lesz a kezelőfelület a megadott IP-n. Elvégzed a beállítást, rebootolod az eszközt és mehet is a helyére. Nincs hozzá egy mórickaábrás használati útmutató, ami a kínai mellett legalább angolul leírja?
Gyakorlati tapasztalatok és az eladó linkje jöhet majd, én is ilyenen gondolkozom.Előre is köszi!
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
zsiz
őstag
válasz Axe Miskolc #75089 üzenetére
Nekem sem vadászni kéne. Lehet, hogy csak rendelek akkor egyet én is belőle.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz MittuDomain_ #75033 üzenetére
Oké, azért nem használhatatlan, pár méterig azért lehet látni vele sötétben. De pl, ahogy kapcsolom be, volt már hogy leugrott a végéről az a kupak, amiben a kapcsoló van. Lenyomta a rugó, annyira rossz a menet, hogy szinte semmit nem ér. Nem tudom mind ilyen, vagy csak az enyém selejt, de majd kiderül. Jön még kettő belőle... de azok legalább nem saját részre
Most azon gondolkodom, hogy megvegyem most az S2+ 11$-ért, vagy majd vegyek egy C8-at 17$-ért. Igazából az utóbbi felé hajlok, de azért már a kosárban van az S2+ hátha meggondolom...
-
Axe Miskolc
tag
A monitoros tartó:
https://ru.aliexpress.com/item/Creative-DIY-computer-monitor-storage-rack-finishing-the-desktop-grid-storage-box-stationery-message-board/32469759265.html?spm=2114.41010308.4.1.E1WUMaMost nézem,ez drágább mint amit linkeltél.Bocs!
Update2: ráadásul meg is előztek
[ Szerkesztve ]
-
Axe Miskolc
tag
Már a második ilyen csúzlit nyúzzuk,az elsőn a gumit a nap ette meg.A gyerkőccel bohóckodni jó,nem vadászunk de szerintem madarakat,kisebb állatokat lenyomna csapágygolyóval.
---
Csak,hogy a másik oldal is megszólaljon a termékcsoporttal kapcsolatban.
Tronsmart kábelgyűjteményt (csomagot) vettem,ötből három kuka. -
mirci18
addikt
Szeretnék venni egy telefontartót a kocsiba.
Ami fontos ne a szellőző rácsra tehető vagy mágneses legyen vagy éppen hosszú nyakú.
Ez jó?
Vagy keressek másikat?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PainKiller13
őstag
válasz Tarek El-Ali #75082 üzenetére
Kárpitos az autóüléskárpitot is javít/cserél? Merrefelé található?
[ Szerkesztve ]
-
Tarek El-Ali
tag
válasz Skillet #75028 üzenetére
Igazából az enyémbe már be van szerelve 3 hónapja , ezt most másnak rendeltem ,
Meg vagyok vele elégedve, azért is jön a második kör .A szerelésre már egy fórumtárs rákérdezett , amit neki válaszoltam :
Szia , az én kocsimban (ford mondeo mk4 2008) az ülés csatlakozójában ott volt minden ami kellet
(azt a 2 db kábelt kiszedtem a "csoki"-ból) , így nálam a bekötés körülbelül 15 perc volt ,
ezt a szetett most egy Volvóba rendeltem aminek közös a padlólemeze a Forddal ,
így itt is körülbelül 15 perc lesz bekötni .Egyéb esetben ha nincs gyári 12V az ülés környékén akkor oda kell vinni
(ajánlatos ACC-re relézni [csak ha gyújtás van akkor adjon áramot, így nem meríti le az akksit a bekapcsolva felejtett ülésfütés] ),igazából 2 db kábelre van szükség [12v+ , test] a többi már készre van szerelve.
Nekem a kárpitos ismerős fejtette le a huzatot , és ragasztotta fel a fűtőlapokat , de otthon sem összetett munka ha csináltál már ilyet .
Üdv
TLenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
IldiH
tag
Minden eszembe jutott névvel próbáltam alin keresni ilyen monitorra ragasztható tárolót, de nem sikerült. Nem találkozott valaki össze hasonlóval?
-
BullZeye
veterán
Mantistek WR300, routeren nincs WPS gomb, és a rajta lévő QR code egy már nem létező oldalra vezet.
cflogin.comEtherneten kapcsolódik a routerhez viszont mintha nem kérne IP-t a routertől, a rajta lévő 192.168.10.1 pedig időtúllépés.
Mi a következő lépés?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kcsa
veterán
válasz w.miki #75077 üzenetére
Az segíthet. Vagy ront, helyzettől függ, gondolom ez sokat segített
Legegyszerűbb méretezést itt találtam.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
w.miki
veterán
A rádió új, csak nem rossz?
De rákerestem az FM antenna méretezésre.... hát... már az olvasásban is elfáradtam.
Akkor gyakorlatilag nem lehet erősíteni FM rádió jeleket?
Ha radiátorra vagy víz csőre teszem rá a kábelét, az segíthet? Vagy ront?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Whynot?
aktív tag
válasz szabifotos #75072 üzenetére
Az inkább gáz, hogy lenyúlja az eladót. (megkapta a csomagot is meg refundot is megtartja, aztán örö bódottá mer ingyen van a szütyő. Minderre az erkölcsi alap pedig az, hogy a PC-hez rendelt, de nem ahhoz való mikrofon nem rögzít hangot PC-ről és késett is) A poszt maga is azért született, hogy az ingyen cuccal eldicsekedjen...
-
gagyilovag
aktív tag
-
w.miki
veterán
Sajnos sincys kártyám nekem sem jött még meg, addig nem merek tőle rendelni mást.
Egyébként én is meg szoktam várni legalább a 60 napot ebay/alis rendelés esetén.
Így is ma Cancel-eltem egy dispute-t, mert a 11.19.-én rendelt kábelem csak ma érkezett be, 01.30.-án.
Vannak még 11.11-es csomagok is, amik nem jöttek meg, ott is elindítottam már a Dispute-t, de félek, hogy mi lesz, ha mégis megjön?
Persze, lehetne újra megrendelni, és megírni neki, hogy ne küldje el, de mi van, ha már más az ára?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
werszomjas
addikt
válasz Criminal017 #75071 üzenetére
basszus, tényleg, elfelejtettem, hogy épp lazítanak barátaink
üdv
-
szabifotos
senior tag
válasz Bjørgersson #75065 üzenetére
A gond itt azzal volt (és mindenki erre értette) hogy: kb. egy hónap után refundot kértél mert "nem akartál várni."
November közepén rendeltem és a múlt héten érkezett meg. LINK
Dec. 22 óta még nem érkezett meg. LINK
Dec. 11 óta még nem érkezett meg LINK
Ilyenkor karácsony, újév, majd utána kínai újév miatt sokat csúszhatnak a csomagok.
Ha ma megrendelnéd ezt a mikrofont (feb.14-márc.8 intervallumot ír) akkor március 17 környékén kérhetnél refundot jogosan. Március 8.+7 munkanap türelmi idő. (Amit te is említettél, hogy mondta az eladó, hogy várj még pár napot.)
Sajnos ez ilyen...[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz werszomjas #75069 üzenetére
Másodikán kezdenek el újra dolgozni, utána valamikor.
-
Whynot?
aktív tag
válasz Bjørgersson #75055 üzenetére
"El ne sírd már magad", "hiszti", stb...
Szerintem ezek a kifejezések önmagukban is sokat elárulnak rólad. Biztos hallottad már: a stílus maga az ember... Nincs is itt semmi gond, jogod van nem belátni dolgokat, mi meg bízunk benne, hogy nem a te és a hozzád hasonlók példája alapján ítélnek meg bennünket, többieket, mert ha igen, akkor előbb utóbb ugrik a free shipping Magyarországra.
-
werszomjas
addikt
Gearbesten írtam értékelést termékhez, tettem fel képet is, ennek 2 napja, mikor várható a pontok jóváírása?
üdv
-
Zola007
veterán
Itt mindannyian arra kívánunk utalni, hogy legközelebb légy egy kicsit türelmesebb
50 nap után ugyanúgy megkapod a pénzed, mint 30 után
Főleg hogy ilyen kis összegről van szó. Egyébként egy ilyen mikrofont 990 Ft-ért vettem a MM-ban (Genius mic-01c)Ha egy 50 ezres telefon nem jön meg az ígért időben, annak már valóban érdemes utána járni 3-4 hét elteltével.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
spidersoft
senior tag
válasz Bjørgersson #75057 üzenetére
Az ebayen írt várható szállítási időablak nem egyenlő az eladó által meghatározott idővel.
Átlag eladó 25-30 munkanapos szállítást szokott megállapítani, 45 munkanap után szoktak refundot ígérni, de a pontos értékeket gyakran feltüntetik a termék lapján. 45 munkanap (working day, business day, stb) az 9(!) hét, azaz 63 naptári nap, feltéve, hogy nincs közben egyetlen ünnep sem. Az ünnepeket viszont úgy kell számolni, hogy minden érintett ország ünnepnapjait bele kell venni, ami alapesetben csak CN meg HU, de ha EU átrakodás/átcsomagolás/stb. is van, akkor az adott ország közbeeső ünnepnapjai is hozzájönnek.
Pl. egy tegnapi vásárlásomnál február 20-március 13 közötti intervallumot lőtt be az ebay automatika, ami 6 hét, ünnepeket nem véve 30 munkanap. Ebayen ügyet indítani eleve csak ennek letelte után lehet, de az eladó még sanszos, hogy megkér, hogy várj pár napot/egy hetet, hátha megérkezik. Az eladó leírásában viszont ez szerepel szállítási időként: EU and Asian countries | unregistered Air Mail | 20-40 biz days -- 40 munkanap az kapásból 8 hét, plusz ünnepnapok, máris minimum március 27-nél tartunk (plusz ünnepek), ami simán két hónap. Ebayen ügyintézést a becsült szállítási időablak végétől számított 45 naptári napon belül lehet elkezdeni... sajnos ez a kínai rendelgetés ilyen. Nekem asszem 83 nap volt a rekordom, de kollégának kb. fél éves csomagja is volt már Nyilván ezek már extrém esetek, de még ilyen is megesik. Ha valami sürgősen kell, akkor itthonról, vagy rá kell szánni azt a plusz párezer forintot, és futárral küldetni.
-
Kernel
nagyúr
Ezt itt mindenki tudja a fórumon, hogy miért arcátlanság ez a hozzáállás, több társtopikban és itt az előzményekben is le volt írva, csak nem tudtad elolvasni, úgyhogy nem fogom külön magyarázni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kernel #75063 üzenetére
Miért is én okoztam a kárt, és keltem a rossz hírünket? Miattam ért ide 2,5 hónap alatt? Két okoskodás közt mutasd már meg légy szíves, hol van leírva, hogy egy hónap után ne kérjen már refundot az ember, ha nem kapja meg ígért időn belül, amit megrendelt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
krisztianAMG
senior tag
"Ígért időn belül nem érkezett meg, refundot kértem."
Ez az "Estimated delivery" utolsó napja utáni napon történt meg? Meglepne, ha ott csak nagyjából 15 napos intervallum jelent volna meg. Na nem mintha ez az intervallum bármit is jelentene, csak szimplán egy statisztikai adat, semmiféle ígéret.
(#75065): S tán az eladó az oka? Épp ezért írták neked, hogy nem való neked a külföldi rendelés, mert ez egyszerűen ennyi ideig is tarthat, de cserébe olcsó. Persze sosem lehet elég olcsó...
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Bjørgersson #75043 üzenetére
valószínűleg itt is az erekkel lesz gond
Biztosan nem való PC-hez, mert ha nem is értesz hozzá, fórumon nem bírtad megkérdezni, hogy PC-hez ilyen kell:
De 1 hónap után refund, ahhoz legalább már értesz... Kárt okozni, rossz hírünket kelteni. Mert nehéz észrevenni a különbséget:
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
denko
senior tag
válasz Zola007 #75058 üzenetére
nálam ugyan ez a helyzet.
Decemben elején rendeltem memoriakártyát, ráadásul kedvenc eladótól. Már 2 hónapja várok rá, miközben láttam hogy valaki rendelt januárban valamit és neki megjött 3 hét alatt. Ennek örömére rendeltem még 1 drágább kártyát szintén tőle, és régire kértem tracking számot, van-e( sajnos nincs) És ha héten nem jön meg akkor refund.
Visszaélni énsem szoktam ebayyel, de ha valmit több mint 2 hónap után sem kapod meg. Akkor ez már nem az én hibám, benne van a pakliban. Eddig kb 80 rendelésem volt ebayen és volt max 2 refund.
-
FingR86
őstag
-
beg
veterán
Azt nem írta az eladó, hogy ha mégis megérkezne szólj neki, ad PayPal azonosítót és fizesd vissza? Mert nekem szokott Aztán ha mégis megjön, visszautalom még az 1 dollárt is.
Küldj nekem ingyen egy ezrest, megnézem mennyire tetszene
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Zola007
veterán
Én 40 nap után írok az eladónak
Aki tud, ad trackingot, mások a türelmemet kérik.
Mivel ilyenkor még abból van bőven, várok újabb 5-7 napot. Ha nem jött meg ezalatt, akkor elindítom a resolution centert. Ez átlag újabb 7-10 nap
Ha ezalatt megjön, akkor "cancel", ha nem, akkor már lassan 60 napnál járunk és jöhet a refund.
Szerintem ez így korrekt, évek óta így csinálom, szerencsére max 15-20 rendelésenként kell egyet végigvinni, pedig én már lassan a wc-papírt is neten veszem.(#75057) svensson : nincs hiszti, a te pénzed, azt csinálsz, amit akarsz. Csak azért tolta ki az ebay/paypal a határidőket 45 napról 60-ra és 180-ra, mert akkora forgalma van a kínai postának, hogy lassan nem képesek a kínai kikötők ellátni a hajóforgalmat.
Az Amazon is küszködik a dologgal, ott is kitolódtak már a szállítási határidők[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
Én meg nem 60 után szoktam. Ígért időn belül nem érkezett meg, refundot kértem. Miért etikett még egyszer ennyit várni? Írtam az eladónak, kérte, hogy várjak még néhány napot, hátha megérkezik, ha nem, akkor refundol. Vártam, nem érkezett meg, visszaküldte a pénzt. Ha őt nem zavarta, titeket miért? Rohadjak meg, ha értem ezt a hisztit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
beg
veterán
válasz Bjørgersson #75055 üzenetére
Én 60 után szoktam, egyrészt etikett másrészt mással .szolki ha az eladó ilyen húzások után azt mondja, hogy MO-ra nem szállít. Volt rá nem egy nem kettő példa.
Legközelebb legalább ne reklámozd.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bjørgersson
félisten
válasz krisztianAMG #75053 üzenetére
El ne sírd már magad, amiért 30+ nap után refundot kértem.
-
wentworth
tag
Sziasztok.
Kaptam egy ragszámot: RFxxxxxCN
Miért van ennyi célországba elküldve?
A dátum is hülyeség... Még nincs 31-e sem. Ha rászámolnám a kinai időzónát, akkor sem...
A posta oldala hozza ki.2017.01.14
21:57
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2017.01.15
10:57
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.01.15
11:22
Küldemény információ:
2017.01.16
03:21
Küldemény információ:
2017.01.19
14:54
Küldemény információ:
2017.01.20
02:24
Küldemény információ:
2017.01.30
12:20
Küldemény információ:
2017.01.31
22:11
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Bjørgersson #75042 üzenetére
Még legyél is büszke magadra...
-
XtremLor
őstag
válasz AllTheBest #75050 üzenetére
Pofon egyszeru az egesz konstukcio, ilyen van nekem is probald ki eloszor.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
beg
veterán
válasz AllTheBest #75050 üzenetére
Közben rájöttek, hogy ráfér egyre is
-
AllTheBest
őstag
-
Zola007
veterán
válasz Bjørgersson #75046 üzenetére
Attól még az eladónak is van joga kiváratni a 45 napot
mi is rendelgetünk pár forint értékben ismerősökkel az ország minden pontjára és BF, karácsony, kínai újév környékén nem a 2-3 hét szállítási idő jellemző, hanem a 4-6 hét.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
beg
veterán
válasz AllTheBest #75045 üzenetére
Nyugodtan dugd rá, ilyet használok én is. Nem fogsz benne lenni a híradóban tűzgömbként gurulva.
-
kcsa
veterán
válasz AllTheBest #75045 üzenetére
Ilyenem van. Két kicsi nyáklap osszekötve, pár smd ic-vel.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zola007 #75044 üzenetére
Tudjad már, hogy nem nekem való. Eddig minden rendelésem ideért 2-3 hét alatt.
-
AllTheBest
őstag
Van valakinek kéznél ilyen obd2-es hibakód olvasó? [link]
Ma jött meg az enyém, viszont gyanúsan kevés dolog van a burkolat alatt, videókon is úgy látszik, hogy többnek kéne benne lennie. Mert ezt így jelen pillanatban nem merem kipróbálni...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Zola007
veterán
válasz Bjørgersson #75042 üzenetére
akkor az ebayes vásárlás nem neked való
Korábban egy kínai eladó árult egy cuccot, amit szerettem volna, de nem szállított Mo-ra
Megkérdeztem nem tenne-e kivételt és nekiállt elmagyarázni, hogy azért nem szeretik a magyar vevőket, mert türelmetlenek, nem várják meg a 45 napot, illletve sokszor akkor is refundoltatnak, ha megérkezett a motyó. Ezért a statisztika miatt ő és sok kollégája már nem szállít Mo-ra. Az olaszokat is ezért nem szeretik.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz AllTheBest #75041 üzenetére
PC-hez, valószínűleg itt is az erekkel lesz gond, de nem gond, van már azóta másik.
-
Bjørgersson
félisten
válasz krisztianAMG #75037 üzenetére
Persze, nem akartam egy hónapnál többet várni.
-
AllTheBest
őstag
válasz Bjørgersson #75035 üzenetére
A kérdés az az, hogy mihez rendelted? mert nekem is van olyan mikrofonom amit pl se a PC-m se a telefonom nem érzékel, a sony as20-as kamerám pedig boldogan működik vele, lehet, hogy variálni kell a bekötéssel, ha jól emlékszem fel kell cserélni két szálat és akkor elvileg jó telefonhoz is, de már régen olvastam róla, lehet megérné utánanézni a dolognak
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Zola007
veterán
válasz kmarci25 #75039 üzenetére
alin se gond, megveszed újra és megírod, hogy ne adja fel, mert megjött az amit refundolt
Én csináltam már ilyet.
Viszont ha rossz a mikrofon, akkor én sem fizetném ki még egyszer.mod: látom, azóta észrevetted, hogy hibásat kapott
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
Bocs, téves.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mimey
tag
válasz krisztianAMG #75037 üzenetére
"...főleg így ingyen. "
-
krisztianAMG
senior tag
November közepei csomagot még karácsony előtt refundoltattál?
-
Zola007
veterán
válasz kmarci25 #75034 üzenetére
nem jó
telefonra van nekem is vagy 5 féle
okkal keresek másik eszköztMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
November közepén rendeltem egy ilyen mikrofont, majd karácsony előtt refundoltattam is, mert nem akart megérkezni, én meg nem akartam már tovább várni. Ma hozta a postás, hangot nem vesz, viszont a szütyő miatt megérte, főleg így ingyen.
Kedvenc dátumom.
-
kmarci25
veterán
válasz Zola007 #75032 üzenetére
Telefonra is vannak "vinnyogós" tabata app-ok. Az nem jó? Hangerőt feltolod, telefont meg olyan messzire rakod, ahol nincs veszélyben, de mégis hallod a "vinnyogását". Használtam így én is kettlebellre. Nem tett volna jót a telefonnak, ha 20 kg landol rajta...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Zola007
veterán
szükségem lenne egy időzítőre/interval órára edzéshez
sima konyhai óra nem jó, mert az csak az időt mutatja, olyan kellene, ami beállított időközönként vinnyog és közben méri a teljes időt isBizonyos súlyzós/ugrálós gyakorlatoknál nem tudok telefont vagy karórát használni, mert összetörhetnek vagy csak útban lenne.
ilyet néztem ki, de valami mágneses jobb lenne és nagyobb kijelzővel
rendelt már valaki ilyesmit?[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Jött ma egy ilyen lámpának csúfolt izé [link] Borzasztó, még annyit se ér, amennyiért vettem (~200Ft) De legalább egész gyorsan ideért (19 nap). Papírvékony fémből készült, semmi súlya. Nem is valami sok fénye van. Az 500Ft-os Meco Q5 lámpám agyonveri. A kapcsolóját is alig lehet a helyére tekerni, ott is olyan rossz a menet. A másik vége meg olyan sorjás, hogy csoda hogy nem vágta ki a borítékot
-
PainKiller13
őstag
válasz dugesz77 #75029 üzenetére
Szia. Én is pont ilyen nicd -> liion felturbózásban gondolkodom, tölteni mivel töltöd? Illetve raktál kivezetést az aksitartóra? Kábelt/csatlakozót honnan rendeltél hozzá és milyet? Illetve töltőt
Illetve ha 4db 18650-et sorba kötsz az már 14,8v, nem árt meg a 12 voltos gépeidnek?
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Én előző hétvégén turbóztam fel ezekkel a VTC4-es Sony-al egy ilyen Hitachi szettet nagyon betyár lett. Már csak egy ledes égőt kell vadásznom a lámpához, úgy teljes a felújítás.
-
Skillet
addikt
válasz Tarek El-Ali #75021 üzenetére
Ülésfűtésben én is gondolkodom. Gondolom te már utánajártál alaposabban... ez egy jó vétel?
Gyaníom magad faragod majd be. Én is úgy tennék.
Mikor szerelés majd be? Kíváncsi lennék a véleményedre.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Breki
veterán
Itt van az egész orosz kupon füzet powerbankostól, rockos-tól mindenestől.
Van aksi is ,csak sajnos azt nem szállítanak Mo.-ágra
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
veze
őstag
válasz DrojDtroll #75007 üzenetére
Én tőle vettem, ilyet [link] másfél éve, (akkor kicsit olcsóbb volt) Ő tuti jót küldött akkor.
Anno mikor megérkezett mértem liitokala töltővel és tudta azt ami rá van írva, Na de nem is ez a lényeg..
Hanem az, hogy azóta is használom egy rúdcsavarozóban rendszeresen, nem csak néha néha, és jól teljesít. Öröm használni, nincs sosem gondom az akkujával
Most mástól más oldalról rendeltem rendeltem INR -es Li ion akkukat (ez nagyobb A -t tud leadni elvileg mint az ICR) kiváncsi leszek az jó lesz e.. (szintén Samsung akku)[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz DrojDtroll #75023 üzenetére
Power Bank-al biztos hogy jobban jársz ha abba kell. Jó elektronikát nehéz találni "üresen".
Ez pl. ajánlott: [link] vagy [link] vagy [link] (lehet rá szilikon tokot kapni ) vagy [link]
Festtech a "REDPACKET" kupont elfogadja rá. (-10%)Első kettő tudja a Quick Charge-ot, így ha az eszköz tudja érdemes azt venni a gyorsabb töltés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Licitről lécci lapozzunk.
-
Tarek El-Ali
tag
Ülésfűtés , egyéni rekord január 20. rendelés most vettem át a postástól
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
ablack
senior tag
Inkább más oldalon érdemes, eBay-en nem tudni melyik eredeti. Pl. [link] ezek a Panasonic akkuk elég jók ha belefér még ez ára (van védett vagy nem védett verzió is). Bár felhasználástól is függ mi az ajánlott. Valamint biztos van valami kupon is ami rárakható még.
Egyébként itt szokott téma lenni az akku kérdés. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #75013 üzenetére
Ismerem a működését, bár már nem licitálok, utolsó költekezésem közel 300k volt... De mint írták, hiába van utolsó pillanat, ha valaki állított be nagyobb értéket... De részemről itt lezárom, mert kapok egy kokit a TG-tól.
Zuhanykabinhoz görgőt vett már valaki ebayről? Méreteket most nem tudom, de valami ilyesmit keresek.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
asdasdasd
tag
Ay EBayt-t nem ismerem, de olyan oldallal találkoztam, ahol ha az utolsó percekben jön magasabb ajánlat, akkor pár perccel kitolja a licit végét, így küszöbölve ki a nekem lassan ment az internet okoskodásokat. Szóval a végére egy tiszta legmagasabb ár fog nyerni, és van pár perced átgondolni, hogy ráigérsz-e.
-
shield
őstag
válasz fateless #74998 üzenetére
Pontosan így csinálom én is ahogy Te, és ugyan azzal a megfontolással. Elhatározom mennyit vagyok hajlandó adni érte, aztán az utolsó 30 mp-ben licitálok, még az utolsó pm-ket sem várom meg. Ha csak 25 centtel többért is vitték el, nem érdekel. Ennyi volt a határ és punktum.
Van olyan is, amikor éjjel van vége a licitnek, nem vagyok hajlandó fent maradni, így néhány órával előtte beütöm a maxot és majd reggel megnézem. Így is előfordult többször is hogy nyertem.
Szerintem is felesleges túl spilázni a dolgot, el kell dönteni,hogy mennyit ér meg nekem, ha nem jött össze, akkor ez van.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
sambenez
addikt
válasz Real_Necro #75010 üzenetére
Ha 100$-at írsz be akkor is a minimummal leszel a max licitáló fölött. Ha neki 5$ volt beállítva és 0,25 a licitlépcső, akkor is csak 5,25$-ba kerül neked. Ehhez nem kell program. A program az utolsó pillanatos licithez kell, meg ahhoz ha nem érsz rá ott ülni amikor lejár a licit.
-
dugynok
senior tag
Inkább itmedia.sk vagy xiaomi powerbank pont/kupon beváltással vagy banggood/gearbest/fasttech. Ebay-en necces, hogy tényleg jót kapsz, hiába ott a refund, az idődet nem kapod vissza...
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #75010 üzenetére
Ja, én 5,03-at szoktam feltenni, hogy verjem az ötdolcsisokat.
-
Real_Necro
veterán
Szerintem ő nem úgy gondolja, hogy max 5$-t adna érte, hanem hogy minél kevesebbel legyen a maximumot licitáló fölött. Most lehet, hogy 40-50 darabnál ez nagy összeg, de 1 darabnál mint ahogy említették korábban is: "fillérb@szás". Szóval cél, hogy téged utáljon más, mert kicsivel többért te hozod el és nem más...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ztibor
senior tag
válasz ReFleXx #74999 üzenetére
Az lehet hogy 4$-os terméknél az, de az emberek ezt használják több tíz vagy százezres termékeknél is, ott már nem 2$-t spórolhatsz vele. Az meg hogy valaki nagyobb összeget tesz meg, minden licitálásnál benne van, aki ezt nem tudja elfogadni az vegyen buy it now termékeket.
-
Studi
veterán
No igen, elvileg érdemes minél később rátenni. Persze más szempontból az sem baj, ha korán feljebb szökik az ár, mert akkor kevesebbeknek fog feltűnni a cucc.
De a végén viszont tényleg annyit kell tenni, amennyit szánsz rá, további emelgetésnek nincs értelme. Ha 2 dolcsin áll, te ráteszel 5 dolcsit, és elviszik 5,25-ért, akkor kár azon agyalni, hogy 5,5-ért jó lehettél volna, mert lehet, hogy a másik fél 8-at tett rá, csak mivel te voltál csak az "ellenfél", így a tiedhez képest 1 licitlépcsővel magasabban kapja meg. A licitálgatás egy ilyen sport. -
DrojDtroll
veterán
18650-es cellát kitől érdemes venni ebay-en?
-
Breki
veterán
Azt tartják, hogy a profi licitáló, csak a licit vége felé kezd el licitálni, közben minél kevesebb "partner" legyen.
Tehát engem nem érdekel, hogy kijön egy órára, hogy outbid mert tudom, hogy négy nap múlva lesz, teljesen felesleges most emelgetni az összeget.
Mint írtam a konkrét óránál nem volt létszükséglet, hogy megnyerjem, csak az, hogy a program valameddig elmenjen helyettem úgy hogy a végén rakja be.
Ja és nem fillérb.. kb 10 óránál 40-50 dollárral olcsóbban beszerezni.
Lehet másnak az nekem nem.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
veterán
Nem érted. Nem lépésenként licitálok, mint a kalandorok, hanem a maxot írom be az utolsó másodpercekben. Tehát ha 3,5-ön áll, nekem 5 a maxom, akkor nem 3,75-öt írok be, hanem 5-öt.
Egy óránál ez fillérb@szás, 500 GBP-os gépeknél az 50-200GBP egy csöppöt más kategória volt.De hogy értsd: az ebay automatikus licitet én az utolsó 4 másodpercben használtam maximális rászánt össezget beírva, sosem csak egy licitlépcsőnyit.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.