- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Digoo BB-T1 birkanyírót vett már innen valaki?
Spec alapján elég jó, ennek a Kemei gépezetnek az ikertesója ahogy nézem.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Flashy
veterán
01.21-én rendeltem virágmagot banggood-ról (nem xiaomi márkájú virágmag, de azon se csodálkoznék), 02.03-án megérkezett. egy bélyeg nagyságú átlátszó lehegesztett mini zacskó egy A4-es barna borítékban pár nappal előtte is rendeltem, azért, mert azok már akkor voltak raktáron, ez az egy meg nem, de azok még nincsenek itt.
-
Jofi81
őstag
válasz ktommy91 #75451 üzenetére
Én 5-én rendeltem, de még mindig nem kaptam meg. A tracking ennyit tud mondani:
2017-01-13 17:43
MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY2017-01-10 18:39
MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary2017-01-10 16:16
MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to HungaryLassan kezdek aggódni...
-
AllTheBest
őstag
Esetleg meg lehetne próbálni más gyártó telefonjával is, ha mást nem, akkor a normális usb-s részt otg-vel megpróbálni rádugni telefonba, lehet, hogy ott van valami elszállva
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
p87
senior tag
válasz AllTheBest #75484 üzenetére
Legalább ötféle appot kipróbáltam, többek között a Camera Fi-t amit ajánlanak hozzá, de egyik sem látja.
Itt rendszerszintű lesz a hiba. Telóra dugva egyből felkéne ugrania egy ablaknak, hogy kamerát csatlakoztattál.(#75485) Czimby S7-essel?
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz daniel2121 #75483 üzenetére
Ikea-fele jársz, ezt tudom ajánlani: ISBERGET Tabletállvány . Nekem a több részes összetekerhetős (smart cover) nem jött be sohasem. Ezen nincs mi tönkremenjen.
-
AllTheBest
őstag
Külön alkalmazás kell átlalában ezekhez, keress rá youtubeon. Pl szerintem egy ilyen jó lehet, de előtte érdemes végigpróbálni pár ingyenest : [link]
Ha így működik, akkor majd megírnád itt? Én is nagyon gondolkozom egy ilyen beszerzésénEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
daniel2121
őstag
Sziasztok
tablet tartó kellene támaszos, ha valaki már rendelt linkeljen nekem légyszíves ajánlottat. -
p87
senior tag
Megjött a kis USB endoszkóp kamera.
Sajnos az S7-es telefonom nem ismeri fel, se egy S4-es. Bedugva kap tápot, világít is csak mégse megy.
Gépre dugva működik.
Valakinek van ilyen és működik is telefonon?[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
válasz DeFranco #75477 üzenetére
Igen, az is most érkezett. Ford kulcs
Jónak tűnik, anyaghasználat is rendben van. Kellett egy, mert az eredetiből kiesett a logo és el is hagytam
Plusz lezár a kocsi magától, és egyszer rá fogok cseszni, ezért mindenhova akarok dugni egy-egy kulcsotPlusz Ford kulcstartó, ha valakit érdekelne, ez is jó cucc.
-
andrisms
aktív tag
Megérkezett a 3portos fali Tronsmart QC3-as töltőm. Most hihetetlen sokba kerül, én 8 dollár alatt vettem.
Minőségi, bár QC3-as eszközöm nincs, de azonkívül teszi a dolgát. Meglepően kompakt.
-
csadi0011
őstag
Ma jött: Olcsó gigabit ethernet pci-e x1 nic / hálókártya. Megvan az 1 gbps. Windows 7 magától felismerte, telepítette. Minden oké vele.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz ablack #75463 üzenetére
Az volt bizony az eladótól, amit írtál:
"Seller's Proposal
Proposal: No return & No refund"Van arca...
Azért beírtam, hogy az eladó csak azután volt hajlandó bármit is csinálni, azaz válaszolni 2 levelemre, miután elindítottam a folyamatot. Illetve nem is igazán válasz volt, inkább kénytelen volt valamit csinálni végre.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nimfas
addikt
A múltkori Erste bankos kérdésre dispute kérdésben megvan a válasz, ma voltam bent a bankban rákérdeztem. Ha kártyával vásárolok arra nem vonatkozik mert az nem bejövő utalás, hanem kártyaművelet. Tehát DISPUTE esetén nem vonnak 2.000 Ft-ot.
-
-
KisApám
addikt
No megtörtént az első DISPUTE (vitám) illetve pénzvisszatérítési akcióm az aliexpressnél.
Eddig sehol máshol nem volt ilyen (eddig majd 80 terméket rendeltem külföldről).
(A postával sosem volt gond eddig. A postás öreget meg úgy-ahogy ismerem.)Tavaly November 11-én rendeltem, 17-én feladta és azóta sem sincs semmi.
5 tracking odalon néztem meg, az utolsó bejegyzés a termékről, hogy
elvileg 18-án lett elküldve (Export) a célországba.Az eladónak 2x írtam - semmi.
Elindítottam a pénzvisszaterítési folyamatot illetve vitát - no egyből jelentkezett.
Kérte, hogy 30 nappal hoszabbítsam meg az időt a megérkezésig
(várjak megint 30 napot, miután már vártam 75 napot), töröljem a DISPUTE-t.
Háááát persze: REJECT
Ha csak akkor volt képes válaszolni, amikor már elindítottam a DISPUTE-t, tehet egy szivességet.Nálatok volt, mi volt? Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
balazs1956
senior tag
-
dugesz77
őstag
Most akciós a Xiaomi toll 2,9$+ postáért elhozható a Gearbest-től.
Ecigiseknek elég jó áron van most Eleaf iStick Pico 75W Everbuying-nál. Friss regisztrációra ad még 105 pontot az 2,1$ és úgy 19,89$ ért még jobb áron elhozható ( itthon 13 ezer körül van) ez a kazán nélküli verzió.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz motoflug #75441 üzenetére
Az én Redmi Note 3 Pro-mhoz konkrétan ezt használom (meguntam a 3 töltőt magam körül).
-
ktommy91
addikt
válasz ReFleXx #75435 üzenetére
Nem érsz semmit a trackinggel(17track.net-en követhető), de szerintem ne aggódj, nálam sem nem futott rossz időt. 10-én rendeltem, 12-én adták fel, 19-én küldték el Magyarországra. Tegnap már a postát szidtam, hogy még mindig nem voltak képesek össze szedni magukat az ünnepek után, ekkor varázsütésre meghozta a postás, tracking szerint még úton van. Persze ez is lehet a posta sara, kapja meg minél hamarabb hogy kussoljon alapon "elfelejtették" lekönyvelni hogy ideért és kézbesítették.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
tlala
addikt
-
g4bb3r
tag
Mi most a best buy tv box 30-40dollárig?
-
Zola007
veterán
nem is az 500-1000 Ft a gond. Csak azt nem szeretem egyedül az ebayes vásárlással kapcsolatban, hogy várnok egy termékre 1 hónapot, és netán kiderül hogy
- nem a jó a méret
- gagyi
- nem működik
aztán vehetem meg helyben a jó minőséget, amit megtehettem volna már 1 hónappal korábbanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Imurai
tag
Sziasztok!
Billentyűzet-tálcás íróasztalom van, és nem akarok mindig villanynál gépelni, de nem háttérvilágításos a billentyűzet. Így keresek egy, vagy néhány LED-es megoldást az asztallap aljára, a billencset megvilágítani. A lényeg, hogy alacsony legyen a fényereje (éjszaka ne égesse ki a szemem) és ki tudjam kapcsolni. Az usb-ről tápolt lenne az ideális, de az elemes is oké. -
motoflug
őstag
SZiasztok!
Tudna valaki ajánlani megbízható és jó minőségű töltőt hagyományos csatlakozós androidos készülékhez (Xiaomi redmi Note 3 Pro). Össze-vissza vannak az adapterek, szeretnék valamit erre elkülöníteni.
-
chatran
őstag
Mostanában érkeztek:
Lámpatartó biciklire. Nagy hirtelen megrendeltem, amikor linkelte valaki, de egyik ledes lámpám se igazán fér bele. A képen látható SK68-as lötyög benne, mondjuk egy gumiszalaggal talán lehetne fixálni. Tudja valaki, hogy melyik lámpa illik bele pontosan?
Xiaomi toll: Minimál dizájn, egész kellemes fogás, feketén fog, nagyjából ennyi, amit el lehet róla mondani. Lehet hozzá betétet is rendelni.
Meco ledlámpa: Nem igazán ajánlom, eléggé gyenge minőségű. Papírvékony alu ház, belülről karcos lencse, nagyon laza zoomvég. Ez a fajta SK68 sokkal minőségibb, de sz@r a kapcsolója. Így még nincs egy normális SK68-as lámpám.
Ezüstöt rendeltem, de feketét küldtek. Gondolom tudnék reklamálni, de kidobtam az összes csomagolását.Xiaomi USB ledlámpa: Az elődhöz hasonló kiváló minőség, de ennél plusz a kapcsoló a csatlakozó felett, amivel ötféle fényerő állítható be. Ha a powerbank gombjával kapcsoljuk be, akkor megjegyzi a legutóbbi módot.
További képek a galéria végén.
-
beg
veterán
válasz Zola007 #75432 üzenetére
Igyekszem
Azt hittem maga az eszköz a kérdés. Elég rétegtermék, nem valószínű hogy lesz tapasztalat. Kínai cucc, 50% hogy jó minőségű. Légy bátor, max visszakéred az árát ha két ütés után elolvad.
Mondjuk ilyenkor hogy magyarázod meg, hogy nem az erős behatás miatt ment tönkre?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
ReFleXx
addikt
válasz Real_Necro #75434 üzenetére
valaki irta, hogy tudta trackelni, de lehet hogy nem nezte csak hogy kapott trackinget
ugyanezt a datumot irja nekem is, nem valami 695 végű trackinget kaptal te is?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Real_Necro
veterán
válasz ReFleXx #75433 üzenetére
Én ezzel az androidos progival szoktam a TN-eket nézni, de a Gamiss-os szerintem kamu, legalábbis nálam 9 nap után ott tart, hogy "49062.09.12 08:10 GMTC, Arrived in transit country".
Szóval valahol a távoli jövőben van...
Egyébként a progi a normális TN-eket elég jól leköveti.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ReFleXx
addikt
a gamisstol rendelt miband-et hol lehet trackelni? kuldtek tracking szamot meg hogy "Your shipment is delivered by SYBPL" de nem talalom mi lenne ez a SYBPL
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Zola007
veterán
Nevét tudom
A minőségére lennék kíváncsi, de azért köszi az igyekezetet
A grommet és az eyelet nem ugyanaz[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
beg
veterán
válasz Zola007 #75430 üzenetére
Grommet Punch, Grommet Banner, Eyelet Punch a varázsszó.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Zola007
veterán
ilyen ringli beütő szerszámot vett már valaki?
használható?
nyomó fogóm van, de az csak 4mm-es ringlit tud szépen megcsinálni, vennék beütőt pár méretbenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
g4bb3r
tag
Hali,
Kicsit most pipa vagyok. Nov 24-én (!) rendeltem egy Orico usb töltőt a saját alis webshopjukból. Mondamom se kell , hogy azóta se jött meg. Tracking szerint 01.04 óta a kinai(?) vámon ül, magyar posta tracking szerint 12.05-én elküldték Mo-ra..
HunGary Destination Country 2016-12-05 22:58:00 Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
ChinaOriginal Country 2017-01-04 09:36:35 【CHANGSHA 】Held by Customs
2016-12-31 08:54:47 【HuNanShengZhangShaShi CHANGSHA 】Arrival at Sorting Center
2016-12-10 14:18:00 【GuangDongShengGuangZhouShi 51000061 】Despatch from Sorting Center
2016-12-08 18:01:00 【GuangDongShengGuangZhouShi 51000071 】Arrival at Sorting Center
2016-12-08 06:50:00 【HuNanShengZhangShaShi xingshachulizhongxin 】Despatch from Sorting Center
2016-12-07 14:44:00 【HuNanShengZhangShaShi 41000066 】Arrival at Sorting Center
2016-12-07 14:18:42 【HuNanShengZhangShaShi CHANGSHA 】Despatch from Sorting Center
2016-12-05 22:58:00 【HuNanShengZhangShaShi hunanshengyouzhengsudiwuliuguojiyewufengongsi 】PostingAmi ennél is dühítőbb, hogy még kitolták az "Your Order will be closed 49 days..." -re.
Érdemes dispute-ot nyitni szerintetek? Nem akarnék még 2 hónapot malmozni...
-
choco01
addikt
válasz Mr.Csizmás #75418 üzenetére
EU raktárból se biztos hogy megjön..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
addikt
válasz DJ. Ru$y #75413 üzenetére
Köszi (neked is KaiotEch)!
Nyugodtabb nem lettem sajnos...
Múlt héten kaptam egy csomagot, ami csak lent feküdt a hóban a postaláda alatt. Néhány hónapja meg a postaládára rágumizva kaptam csomagot, pedig nem is kis értékű dolog volt benne (persze ezt a kézbesító nem feltétlen tudja).
Ritkán van olyan, hogy értesítőt hagynak, talán ajánlott nélkülinél még nem is kaptam.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
telefontokot (huawei G8) honnan érdemes rendelni, ami tuti megjön 2 héten belül? vagy inkább nézzek eu raktárat ebayen?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zola007
veterán
a fehér a kibocsátott fény színhőmérsékletére vonatkozik, ami itt elég magas, már a kékes jellegű fehér fény (5500K )
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
AndrewBlase
senior tag
Ilyen (és ehhez hasonló) távirányítós transformers-t tud valaki esetleg olcsóbban?
Miért mindig én???
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz fery02 #75412 üzenetére
Van. Hungarocellben van, nem nyomkövetős, szóval aláírni nem kellett, de hozzánk becsenget a postás, ha nem fér be, ha nincs otthon senki, akkor papírt ír és megyek érte. Bedobálni nem szokták.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
addikt
Van itt valaki, aki rendelt már bestoffer4yu-tól üvegfóliát és emlékszik, hogy vajon postaládába kapta-e?
Azért érdekel, mert tegnap megloptak minket az udvarunkból és ha pont tegnap érkezett volna és ha csak be volt hajítva a csomag, akkor esélyes, hogy azt is felkapták, viszont a ládát meg csak kulccsal lehet nyitni. Három fóliát rendeltem, de az a csomag méretét nem igazán befolyásolja gondolnám én.
Köszönöm! -
Met
nagyúr
Ezek a cipőre rakható csúszás gátló pántok szezonális termékek vajon?
Mire ideér valószínűleg már nem lesz aktuális (már most sem nagyon az), de ha csak télen kapható akkor lehet idén meg kellene rendelni.
Igen tudom, itthon is lehet kapni.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Czimby
addikt
válasz Juditta_56 #75407 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tudja a mit a gyártó vállalt rá, USB 2.0- ekörül mennek, szóval nem rossz ez.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
GTheo
tag
Sziasztok!
USB-C -> HDMI kábelt tudtok linkelni kintről jó minőségűt?
-
Batib
őstag
válasz Minstrel #75401 üzenetére
Köszi! Igen, ez bennem is felmerült, de nem voltam biztos benne.
Most hasonlítgattam a sötétben a fényét. A convoy s2-től jelentősen elmarad az Sk 68-at valamelyest veri, de az fokuszos. Azt hozza kb. amit vártam. Nem tudom ez PIR szenzor a gyakorlatban mennyire lesz hasznos, a lakásban mászkálva néha ki-és bekapcsolt magától. (fal, ajtó stb miatt)
gagyilovag: Köszi Neked is[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
#peter
csendes tag
Rendelt már valaki szerszámkészletet?
-
spidersoft
senior tag
Valami baj van a postával...
Jan. 23-i (másfél hetes): 4db melegfehér merev LED szalag aluprofillal, akkor kb. 2.050Ft volt, most már kicsit drágább. A beígért 11W 7,2W-ot hajlandó csak elfogyasztani (12V/600mA -- 12x3db LED, 12x39Ohm, két oldali megtáplálással ugyanúgy 0.60-at ír a multiméter). A fénye ahhoz mérhető, színe szerintem korrekt. Nyilván nem vízhatlan. A szalagok picit csörömpölnek az aluprofilban, szóval korrekt hőátadásról nem lehet beszélni, majd lehet kap némi zsírt a panel szélére, ha beépítésre kerül. Hosszú kartondobozban érkezett.
Jan. 22-i rendelés (ami vasárnap volt, szóval kb. az elsővel egyidejű rendelés): 6db flexibilis hűtő cső. Nem egy ipari minőség, a rázkódást nem biztos, hogy bírná, mivel nem túl szoros (SJ4000-et egyre rácsinálva vízszintesen kinyújtva nem meg), de harmadik kéznek megfelelő lesz, egy valamit, amit meg kell fogni, meg lehet több ilyennel is, úgy már van némi ereje. Satut nyilván nem helyettesíti, de ahova nem jó a satu, és nem kell nagy erő, oda kiváló lesz
Jan. 17-i (majdnem két és fél hetes): Digoo hajvágó. Amikor vettem, $14.69-re hagyta magát lepontozni, azóta kicsit drágább lett. Pofámról a nemlétező szőrzetet cibálás és akadozás nélkül leküzdötte. A Philipssel (ami folyton belefulladt a hajamba) is megpóbáltam ugyanezt: minden szőrszálat hallottam, ahogy elnyír, sercegett, húzta... szóval fahin lesz ez. Viszont a Philipssel ellentétben ez olajzást javasol, olajat meg nem adtak hozzá... valakinek tapasztalat a kerámiákkal? Varrógépolaj jó lehet hozzá?
Jan. 15-i (két és fél hetes) teaválogatás.Akkor még $4.99 volt. A szütyő pont tele van vele. A szike egyből kellemes zöldtea illatot engedett ki a nejlonból. A leheletvékony csomagolópapírokkal, de a szütyő nélkül 253,4g teát kaptam. Ráírva mindre 4g van (ezen felül random dátumok is szerepelnek a papírra nyomtatva, de mivel mindegyiken több van, így nem lehet tudni, hogy melyik mit jelent -- a papírokon lévő rengeteg felirat meg valószínűleg valami röpködvekaratéjozós film stáblistája. Legalábbis erőst annak néz ki). Némelyiken először azt hittem, hogy pára nyoma látható és a tea megfogta a papírt, de nem, azok ilyen színű papírok, több sárgás papírban nagyobb erősebb sárga szál is volt. Illatra nem éreztem dohosságot, fülledtséget vagy penészt egyiken sem. Ma már nem erőltetem a dolgot, holnap tesztelem valamelyiket. Legtöbbjük négy, míg két típus öt pókhálóból álló felirattal jelzett ízzel rendelkezik. Kép, 639B.
Okt. 30-án, tehát 95(!) napja rendelt zacskóhegesztő. Ezzel az eddigi kínai rendeléses pályafutásom csúcsidejét tartja (ebayen 518 pontom van, ami nemtom hány vásárlást jelent, de nyilván lettek véve dolgok máshonnan is), leszámítva persze a soha ide nem ért csomagokat, melyek *akár* még meg is érkezhetnek, ráverve erre is. 2xAA elemet fogyaszt. Random félig merült Sky "márkájúval" szépen lehegesztette a leheletvékony uzsonnás zacsit, combosabb feladatokat (pl. chipses) még nem bíztam rá. Így, hogy megjött, még jó, hogy elfelejtettem refundot kérni rá
Mai felfedezés: az USB-s forrasztópáka gombja acéllemez, így annál fogva egy köbcentis mágnesre (okosgyurmához adták) akasztva kiválóan ellógicsál, amíg ki nem hűl.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz bazsimano #75402 üzenetére
A budapest-monor vonalon akciós mikró szállítás melyik része tartozik akár még csak off-ban is ide?
Költői kérdés. Én sem megyek fagyasztott kilós meggyet keresni a pc játékok topikba mert ott sokan vannak, azt látogatom és off-ban minden elfér.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest