Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz Feketelaszlo #65293 üzenetére
Most nézem hogy 12,5-13 mm a dvd meghajtóm
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz Feketelaszlo #65293 üzenetére
Akkor ez is megfelel ugye?
mirci: Lidl-ben szokott két méretben 4-6 ezer forint között lenni, garival.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
mirci18
addikt
Ismerősöm ledes reflektort keres ami olyan 20 négyzetmétert be tudna világítani kültéren.
Mit tudtok ajánlani?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz choco01 #65292 üzenetére
1. Tudtommal a SATA csatlakozó/kábel nem szabja meg az eszköz sebességét, csak a vezérlő vagy a tároló.
2. Ha HDD megy bele, akkor amúgyis tökmidnegy, hogy SATA2 vagy 3, de SSD-nél is csak akkor fontos, ha folyamatosan megy az írás/olvasás, a véletlen elérési sebességet (ami a flash tárolók lényege) nem nagyon fogja befolyásolni. -
choco01
addikt
Szerintetek ez valóban többet tud mint amelyikhez nincs oda írva hogy SATA3 és nem kék, de csak 900 forint?
-
Mr.Grey
tag
Amit én kaptam, azon az UV led eleve halott volt - mivel a kapcsolót egy műanyag bütyök képviselte, ami a led egyik lábát rászorítja a gombelemere, amelyik jelen esetben eleve összeért és már amire ideért lemerült az elem. Csere után sem volt túl érces a fénye... Volt itthon egy 6 ledes UV lámpám, azzal is teszteltem.
A lényeg, hogy ez a folyékony gyanta valahogy nem igazán szilárd. Eleve csak olyan helyeken lenne használható, ahol rendesen meg lehet világítani a leddel, de ez még akkor sem az igazi. Szilárdsága a közepes papírragasztókénak felel meg.
Persze, lehet, hogy az eredeti TV Shoppos jobb valamivel, de csodára ne számítson senki és a reklám csak egyszerű parasztvakítás (mint az esetek többségében) -
oszy
veterán
A párásítóra visszatérve... Igaz már kérdeztem. Tudtok olyat amibe nem csak illatanyagot lehet tenni hanem pl. desztillált vízet?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
dugesz77
őstag
válasz GZoli7 #65285 üzenetére
Már ha jó pirosban. A többi valamiért majd 2x ennyiért van
De azért néha találni jó cuccokat Xiaomi elosztó 9,9$ ha nem is 30$ de valami 15-ért volt legolcsóbban eddig emlékei szerint.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz cris78 #65281 üzenetére
Nem tudom kosárba se rakni
Lehet, hogy nincs készleten ez a tartó?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #65282 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztés idő. Itt a mágneses tartó.
(#65283) fateless igen nem árt utánanézni az áraknak. Régebben is volt ami máshol még olcsóbb volt. A nagy akciók akkor voltak amikor még a szállítás is ingyenes volt mikor a webáruház nyitott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dugesz77 #65282 üzenetére
A szalag jó áron volt a postával együtt, de ez már nem annyira jó - persze még mindig olcsóbb... Viszont köszi a linkeket, elmentettem a freebie-ket.
De ha túl sokat linkesz, túl sok pénzt költök el feleslegesen
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
dugesz77
őstag
válasz cikasz #65280 üzenetére
Vége az akciónak Mára fóliahegesztő van.
Új regisztrációhoz mágneses mobiltartó van 1$ posta költségért.1$ posta költséget kell csak fizetni.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
valaki linkelt nemrégiben, hosszú, hajlítható nyakú telefontartót, olcsón.
Melyik hsz volt az?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Cabrio
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #65270 üzenetére
Milyen update? Van rá friss android? Wifit nem adtam neki és kártyát sem tettem bele.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A képen látható eszközre nm tudtok egy Ebay-es linket? Ez olyan összesajtolt, illesztett dolgok szétszedését könnyíti meg. Tudom nem nagy ügy lehet csinálni, de ha olcsón lehet venni is akkor nem bajlódok vele.
A videón amiből kivágtam pl. laptopot szednek szét vele.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
sepsi0
őstag
válasz Cabrio #65265 üzenetére
Szia!
Nekünk is megjött mind a kettő.
Teljesen korrekt telefon az eddigi legjobb készülék vásárlásom. Csak jókat tudok mondani róla ennyi pénzért.
Nekem az üvegfólia és a tok úton van a GB-ről.
Örülök hogy tetszik!
Asszonynál Doogee X5 Pro-t váltotta, nagyon elégedett. A kamera szerintevaz eddigi legjobb ami neki telefonban volt...[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
LiitoKala Lii - 202 USB akkutöltő
Kupon: LII202RUCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Czimby
addikt
Ha valaki szeretne némi premium feelinget a telójának 5 nap alatt futott be egy ilyen valódi FA tok.
Tizedmiliméter pontos kidolgozás, a belő fele flockolva van, tökéletesen illeszkedik!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bugizozi
őstag
válasz kisskd #65243 üzenetére
Értem, kösz
Más:
Rendeltem ilyen "kábelrendezőt" [link]
Sajnos túl masszív anyagból van. Pl ami ebben a videóban van sokkal könnyebben hajlik, ez meg kb mintha műanyag lenne
Vett esetleg már valaki olyat, ami rugalmasabb?Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
daver88
aktív tag
Üdv!
sinceritytrading-től rendelt 3 pendrive ma megérkezett (8 munkanap volt), viszont külön rendeltem őket, mert elérte volna a 22 EUR határt a három együtt...Valaki írta itt, hogy külön fogja csomagolni őket, nem teszi egy csomagba...
Na nekem egybe küldte....
Szerencsére viszont nem akadt fent vámon..
-
Ferike81
senior tag
válasz macilaci78 #65240 üzenetére
Akkor lehet azért nem merült az enyém, mert én csak a pálinka kiöntéséhez használtam. Lehet ez a birka meg a vizet kémlelte? Minek akkor a rádiós kapásjelző?
Egyébként ugyanaz az akksi van az övében is mint nekem.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Cipőt mennyire jellemző, hogy megfognak (Amcsiból)?
Előre is köszi!
(P.H.)
-
DJGABI
addikt
válasz DJGABI #64582 üzenetére
jelentem meg is jött a héten a bluetooth billentyűzet. hát nem igazán néztem rendeléskor a méreteit, meglepődtem mekkora, 8" tabletem van és valamivel nagyobb annál viszont hiába fém(utánzat), baromi vékony, nem az a szimplán bedobom a táskába kategória valami kemény tok kéne neki vagy nem tudom, várom a javaslatokat.
üzemidejére kíváncsi leszek. droid alatt nem igazán próbálkoztam vele, de gyárilag azt írja ami valójában a billen van, win alatt tudja a magyar kiosztást.<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
kisskd
tag
válasz bugizozi #65232 üzenetére
Egyrészt ronda rettenet műanyagból van még nem sok mindent láttam, ami nem esett szét azonnal (bár ez még egyben van), de a legnagyobb bajom vele, hogy csúnya alapzaja (sistergés némi sípolással) van, akkor is, amikor szól vmi, meg üresjáratban is amikor "aktív", tehát pl. a GPS mond egy utasítást, és utána még másodpercekig hallgatom a zajt, utána lekapcsol, amíg nincs újabb közvetíteni való. Jah és az "agybadugós" részével sem sikerült megbarátkozni, pedig általában az alap gumi is jó szokott lenni, ezen próbáltam cserélgetni is, de az sem segített, mindig kimászik.
-
dugesz77
őstag
Gondolom az akku sem nem ugyan az volt. Lehet rakni bele 9800mAh is ocsóért és tud 300-at mérve meg van bele normális 3400mAh Pana is
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akkor nekem örökké fog működni, mert nem horgászok
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
dugesz77
őstag
válasz #04441088 #65233 üzenetére
Én írtam róla. Csak óvatosan,mert én ugyanazt a hirdetést ahonnan a jó jött már nem találtam meg és amit utána vettem azok nem voltak jók.
A mini kézi fólia hegesztővel is anno ez volt. Nálam megy a mai napig egy Home alkalmazásból rendelt 2$-os ha nem is minden nap használva ,de működik. Másnál ,másik eladótól meg szinte használhatatlan jött pár embernek.[ Szerkesztve ]
-
Ferike81
senior tag
válasz havri1 #65206 üzenetére
Én tavaly vettem ezt, tuti! 4 napos horgászatot végig bírta egy töltéssel, és a fényereje nagyon jó. A 100 méterre lévő dőlőbóját kristálytisztán lehetett látni. Egy baja van, ha merül akkor jóval gyengébben világít. A haveromnak megjött a kedve, rendelt egyet belőle, de azt mondja neki egy éjszaka lemerült.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Top cat
addikt
-
törölt tag
Pár napja linkelt valaki szilikon fóliát, ami dobozokra, edényekre tehető rá és tök jól lezárja őket.
Most nem találom, valaki aki elmentette vagy rendelt már olyat linkelne? -
-
fo_di
őstag
válasz MenőManó03 #65226 üzenetére
mi annak idején a sima befőttes, vagy valamivel vastagabb postázógumit használtuk erre a célra
a másik lehetőség, hogy megméred a paklidat, hogy mekkora, és keresel valami random dobozt a neten, aminek ekkorák a méretei (nem feltétlen kártyásat, hanem lehet bármi más)
[ Szerkesztve ]
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani francia kártyához, és uno kártyához való tartó tokot, ami utazáshoz ideális. Itthon egy nagy dobozban tartjuk az összes kártyát, de utazáshoz egy kisebb kellene, amiben elfér egy adag pakli. Már feltúrtam a netet, de vagy túl nagyok, vagy túl kicsik.
Hátha valakinek van valami ötlete! Köszönöm!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Tolómérőt keresek, nem kell csúcsminőségű, sem bevizsgált, a tizedes pontosság bőven elég lenne, lehetőleg digiálisat. Van valami bevált?
-
kisskd
tag
Nem , Bluedio N2 Bluetooth BT fülhallgató <-- ezt rendeltem, és vagy "kamu" az enyém, vagy nagyon nem ajánlom ezt a típust.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Biztos,hogy láma kérdés, de pillanatnyilag nem tudom áttúrni a szakirodalmat,ezért fordulok hozzátok.
Mi az a legegyszerűbb és legolcsóbb opció, hogy a csomagomat a postásnak a kezembe kell adja aláírás ellenében, és nem csak úgy bedobni a ládába. Eddig soha semmi pluszt nem jelöltem be, és mégis a következő variációk fordultak elő
simán bedobták
értesítőt dobtak be,
becsöngettek, és kezembe nyomták
becsöngettek,és aláíratták,
postán kezembe nyomták
postán aláíratták,és kezembe nyomták.
Nem tudok rájönni a szisztémára.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Essejó
veterán
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
mirci18
addikt
Ezért kell venni olyan cégtől akinek alkatrész utánpótlása is van.
Csaptelepekben nekem csak mofém van.
Mivel a majd 30 éves csapjainkhoz is van biztos alkatrész utánpótlás nem csak az újakhoz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Essejó
veterán
válasz Czimby #65029 üzenetére
A PIR Motion az Mozgásérzékelő, viszont neki Alkonykapcsoló kell!
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Criminal017
őstag
válasz szabolcs77 #65213 üzenetére
Csak egy kicsit csúsztál le róla: #65202
-
szabolcs77
tag
már ilyen is van? bocs már volt
BlitzWolf® BW-D1 120G 2.5 inch SATA3 SSD:
[link][ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz havri1 #65211 üzenetére
Arra tökéletes. Bár lehet ilyenre is inkább egy Convoy S2+ mondanék kiegészítő fejpánttal. Az megállja a helyét kézi lámpának is. Sőt ott a kormányrögzítő és mehet bringára is.
(#65210) vidaila ebből van családban 2db is tényleg jó ,talán az akkutartója a gyenge pontja. Mind a kettő szeret kontakthibás lenni.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
vidaila
senior tag
válasz dugesz77 #65209 üzenetére
Ezt bátran ajánlom.
Én csak arcolavsztónak nevezem, éjszakai teljesítménytúrákon csak lesnek a többiek a kis kulcslyuk kereső fényerejű lámpájukkal amikor hátulról közelítekhttp://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
dugesz77
őstag
válasz havri1 #65206 üzenetére
Mondjuk komplett készlet ,bár olyan is mindenből a legocsóbb. Én inkább magam válogatnám össze minőségi akku+ töltővel. Na meg ez a 7000-13000 lumen amivel hírdetik Már ők sem tudják mit írjanak rá.(vettem én is innen ilyen alaplámpát ismerősnek ).
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Mr.Csizmás #65203 üzenetére
tudom,csak érdekesség képpen írtam
-
havri1
félisten
Ez a fejlámpa mindig ennyibe került, vagy csak most ennyire drága?
Vagy ez jó ár érte?[ Szerkesztve ]
havri
-
gabe_
őstag
Kollegámnak van egy dasen (vagy aodasen?) jy-18 bluetoothos hangszórója, olyasmit keresek én is, tudtok valamit ajánlani?
Régebben az edigitalban is kapható volt, 7500ért..Sovány szakácsban sose bízz!
-
zoltan6
őstag
basszus blitzwolf már ssd-t is gyárt?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
- Ps5 Playstation 5 Kiegészítők: Borítás, RGB Talp, Akasztó, Wall Mount, Lemeztámasz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest