Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #67899 üzenetére
Nekem is ilyen érzésem lesz
-
Mr.Csizmás
titán
válasz PainKiller13 #67898 üzenetére
van egy olyan gyanúm, hogy az utolsó darabot fogtam meg, utána el is tűnt a keresőből, szóval nem akartak b@szkodni vele már.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #67897 üzenetére
Vissza sem kellett küldeni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz PainKiller13 #67888 üzenetére
nekem az x16 árát visszautalták, miután sorban jöttek elő problémák, és írtam mindig mailben
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spidersoft
senior tag
Nekem van egy 32-es Kinston Rubberem, ami nem volt olcsó, szépre se sikeredett, hülye fogása van a gumi ház miatt, a borítás vastagabb a kelleténél rajta, így soros elrendezésű USB hub-ba vagy hátlapi kétcsatlakozós USB aljzatba nem tudsz mellédugni mást, de cserébe elég gyors, win8.1x64 SSD-re 6 perc alatt fent van róla (ebben benne van az az idő is, amikor a telepítés vége felé végig kell kattintgatni azt a két oldalnyi kapcsolót, hogy mit engedélyezel meg mit nem). Sinceritynél nem látok mostanság
(#67894) szaboger: jogszabályi háttér: ha az autó értéke meghaladja a 10M Ft-ot, akkor engedélyezett
[ Szerkesztve ]
-
Hatii
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani 32 / 64 gb-s pendriveot? Azt tudom kitől érdemes rendelni, ha ebay, csak azt nem milyet. Gyors írás/olvasás jobban érdekel, mint a kinézet, nanot nem is szeretnék, illetve megbízható legyen.
Köszi -
Saccco
nagyúr
válasz szaboger #67890 üzenetére
Végig visszakövetve a nyomokat, ide jutottam.
Én is pont tegnap olvastam erről, boredpanda-n.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
szaboger
tag
Sziasztok autóra ilyen matricákat nem láttot valaki?
-
csadi0011
őstag
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Paypalnál a szállítási költség refund hogy működik? Sajnos az x15-el gondok vannak ami jött, így visszaküldeném inkább.
-
2thletme2day
őstag
válasz Silent77 #67879 üzenetére
Sajnálom de már nem él az akció. Ugyebár szombat van. Dolgozom és csak most volt időm ránézni a fórumra. Amúgy én ezt vettem meg 65ezer ft-ért. Édesanyámnak lesz a családtól karácsonyra. Szerencsémre ahogy az árakat elnéztem éppen a nyomtatók kaptak rendes leárazást.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Ilyen [link] kesztyűt vett már valaki esetleg ? Mérete mekkora lehet ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Dyingsoul
veterán
válasz Mr.Csizmás #67881 üzenetére
Köszi, kár hogy nem néztem meg ott is, csak mivel ebben a topikban linkelték korábban a shopot + terméket, gondoltam itt osztom meg.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
LightInTheBox-ról senki ne rendeljen nagy átverés az egész. 9 munkanapot vártam egy cuccra erre cancelezik a rendelésem csak azért, mert írtam 2 üzenetet az ügyfélszolgálatnak, hogy adják már fel a csomagom. Paypal dispute lett a vége, mert nem válaszolt az ügyfélszolgálat. Egyébként a rendelni kívánt telefonra 1-4 munkanap előkészítést és 3-4 munkanap szállítást írtak de csak az időmet vesztegették. Az oldalukon a telefon elérhető státuszú, csak azóta emelték az árát 25%-kal.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
veterán
válasz 2thletme2day #67877 üzenetére
Link, van még?
Épp azt keresek én is.
Jöhet pm-ben is.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Saccco
nagyúr
válasz Silent77 #67871 üzenetére
Egyelőre olyan gondom van, hogy kevés az időm a dobozban meg van vagy 1.000 alkatrész.
Fogok mutatni, ha lesz mit, de még sokáig fog tartani.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Imy
veterán
Van valami jó cucc Black Friday akcióban valahol?
-
Janos250
őstag
válasz Atomantiii #67807 üzenetére
G-mouse vagy GPS mouse néven tudod keresni.
pl. [link]
Ez az orosz holdakat is látja.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Saccco
nagyúr
válasz Silent77 #67866 üzenetére
Ahhoz is, meg mindenhez, meg bérmunkához esetleg.
(#67867) w.miki:
Automatic platform $218+áfa+dhl ügyintézés (+23eft)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
Höhö nekem már meg is jött, a 11.11 rendelésem.
3D nyomtató.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
géeles
aktív tag
válasz Atomantiii #67807 üzenetére
Külső GPS
Hali
Nem feltétlenül kell külön eszköz, a telefonod át tudja küldeni kékfoggal
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cajax.gps2bt2Ha mindenképp külön eszköz, akkor NMEA kompatibilis legyen.
[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
M@rdel
őstag
válasz #04441088 #67854 üzenetére
Például Rock Zircon.
De van topikja a fülhallgatóknak. -
AllTheBest
őstag
Tablethez max 500 ft-ért tudtok valami olyan stylust amire már azt lehet mondani, hogy jó? Vagy ti milyet ajánlotok? Túl sokat nem szeretnék rá költeni
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
spidersoft
senior tag
Nekem is megérkezett a hidegfehér LED szalag: fogyasztásmérő szerint tápostul 11,6W-ot fogyaszt a leírás szerinti 24W helyett. 11,8V a szalag elején a feszültség (valami random ebayes 6,3A-es táp ezt adja ki magából...), míg a szalag végén 9,3V-ot mérek, tehát az utolsó három LED már csak olyan alacsony feszültséget kap, ami kábé épp hogy eléri a három fehér LED nyitófeszültségét. Ennyi a veszteség magán a flexinyákon, így a szalag vége már érezhetően kisebb fénnyel világít.
Aki ismeri a korrekt LED szalagokat: ez mennyire általános jelenség? Mondjuk ha ezt vagy bármi más LED szalagot bekötök valahova, ahova egy vonalban, hosszan, több méter kell, akkor biztosan elhúzok mellette egy-egy szál valamire való keresztmetszetű vezetéket, és rákötök félméterenként... hosszú és nagyon vékony vezető van a szalagpanelen, ezt áthidalandó. (az öt méteren 4,2 Ohmot ír a multiméter az ellenállására -- még egy 0,15mm²-es vezeték is 0,11 Ohm/m a mostani 0,84 helyett) -- A LED szalagot két oldali táplálással (a szalag végét is bekötöttem a tápba) a fogyasztása (ismét tápostul) 11,6W-ról 17,2W-ra emelkedett, ami kábé másfélszerese a normál bekötésnél mértnek, és ez még valószínűleg emelhető, ha még több helyen kap betápot.. Viszont ezt nem vonzza a mágnes: elképzelhető, hogy alumínium... kizárt, hogy réz legyen
szerk: elfelejtettem írni: slim LED-ek vannak rajta, aminek következtében az egész cucc magassága 1,1mm (felxipanel+LED), és az én példányomon keresztben vannak ültetve a LED-ek, ami akkor nyer értelmet, ha a szalagot hajlítani kell: ha a LED-ek hosszában vannak, akkor kis ívben hajlításnál a forrasztásokat nagyobb terhelés éri.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Ha egy 5000 Ft-os headset egyik fele megadta magát 9 hónap használat után úgy, hogy igazából heti 1-2 alkalommal lett használva pár órácskara, akkor mit lehet tenni? Valószínűleg a kábel tört még pedig nem lett agyonhasználva. Banggoodrol van. Ha írok nekik van értelme? -
bul07
nagyúr
válasz Vangelis #67843 üzenetére
(#67844) PainKiller13
Nálam is ez van és hiába állítom hogy ne a paypal váltson csak úgy akarja hogy ő váltson , fizetés előtt mindig át kell manuálisan állítani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
choco01
addikt
Szingapúrból valóban gyorsabban jönnek a cuccok?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
azbest
félisten
válasz zebede #67815 üzenetére
mielőtt lejár, mert utána már nincs reklamáció.
Ha türelmes vagy még, akkor lehet indítványozni a hosszabbítást, hogy az eladó megnövelje a határidőt, amíg reklamálni lehet.
Sokszor maguktól is szokták ezt növelgetni, ha közelít a határidő, de sokan ezen felháborodnak, mert nem értik, hogy az mire való. Pedig pont arra jó, hogy türelmesség esetén későbbi időpontban is lehessen még reklamálni. Aki pedig nem türelmes, az olyankor is tud reklamációt indítani.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Másnak is 300ft -on számol a paypal USD-t?
EUR meg 315....
Pedig be van állítva
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
pimmi
senior tag
válasz bally4 #67834 üzenetére
Két cég van jelen komolyan Európában, a Visa és a Mastercard, amelyik felvásárolta a Cirrus/Maestro-t is.
A mi szempontunkból a különbség a két cég között, hogy a nem chipes Visa USD elszámolású, a Mastercard (ez van nekem) és a chippel ellátott Visa kártya euro alapú.
“Ha forintban vásárlunk, ennek nincs jelentősége, de ha euróban, akkor a Visa kártyánkkal költött összeget először dollárra váltják, majd utána euróra. Ugyanez igaz, ha Mastercarddal vásárlunk dollár alapon az interneten.”
Tegyük hozzá azt is, hogy ez forintszámla megléte esetén igaz, de csak félig. Ha euróban vásárolsz akkor Visa esetén dollárra váltják aztán a dollárt forintra. Nem euróra, max. ha eurószámlád van. Ha MC-vel vásárolsz dollárban a neten, akkor egy konverzió lesz: USD->HUF. Nincs közbeiktatva euró. Ostobább bankoknál lehet, hogy van ilyen pl. a K&H, ami a konverziós szokásait leírja az egyik hirdetményében és ott pont ez a bődületes marhaság van, hogy ha dollárban vásárolsz MC-vel, akkor azt először euróba konvertálja.[ Szerkesztve ]
-
KyeX
csendes tag
válasz bally4 #67827 üzenetére
Szia!
11.11-én vettem egy mi band 2-őt alin.
23.71 dollár volt, 6839-et könyvelt rá a bank ~ 288 ft/dollár. Sima kártyás vásárlás(maestro kártya), Budapest Bank.(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
LallerHUN
tag
Nekem egy SANDISK ULTRA FLAIR USB 32GB USB 3.0 érkezett kedvenc barátunktól 12 nap alatt Meg vagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Ja, én anno Komono-t vettem hasonló árban, ami esztétikusabb (bár egyéni ízlés kérdése), a gyártó szerint az is polarizált, de amikor kipróbáltam pár Polaroidot, hát... a Komonóm üvegje sz*rt sem ér mellettük . Szal ha most vennék napszemcsit valszeg én is Polaroid mellett döntenék.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Raruh
tag
Sziasztok!
Régebben olvastam napszemüveg ajánlásokat, most nekem lenne szükségem persze minél olcsóbban, minél jobb uv400-as védelmű polarizált lencsés napszemüvegre, lehetőleg 2-3 héten belül.Köszi előre is a tippeket!
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
bally4
tag
válasz Beni2360 #67730 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek a váltással kapcsolatban!
Esetleg ebben is gondolkozhatnánk, ha már kis pénzért a topik címe, hogy melyik banknál érdemes milyen kártyával fizetni. Ha nekem a bankom 300 Ft-ért váltja, más bankja meg 285-290-ért, az már nem olyan kis eltérés egy nagyobb tételnél, vagy több kisebbnél. Úgyis bankváltáson gondolkozom, érdemes ezt is figyelembe venni.Itt a november 11, ez egy fix dátum. Elég sokan rendeltünk, kiindulásnak jó lehet. Megköszönném, ha páran beírnátok a váltási árfolyamot, a bankot, meg hogy milyen számla. Ha valaki rendelkezik a szent grállal, megoszthatja. Pl. érdemes-e a rendelésekhez deviza, dollár számlát nyitni?
Az én adataim:
Aliexpress, 11.11, alipay, citibank, 300,2 Ft/$ -
Janos250
őstag
válasz ghostie #67824 üzenetére
A Paypal listán nincs pozitív akció, mind csak negatív :-(
Viszont jó, hogy megnéztem most vettem észre, hogy az a nyavalyás Netflix továbbra is vonogatja Paypalon keresztül a pénzt. Na, azzal is kezdeni kell valamit.
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
KisApám
addikt
Cubot X15 nekem is kézben, 2 órája jött meg, éljen a posta!
20 570 Ft-ért BŐVEN megérte.
Tökéletesen működik, aksi is OK.
CloneIt feltelepítés, régi telóról cuccok átküldése és máris használom.
Viszont feleslegesen rendeltem hozzá átlátszó tokot meg védőfóliát. Minden volt hozzá a dobozban[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
Janos250
őstag
Én is rendeltem az akciós CUBOT X15-ből is. Előtte 28 eFt-ért simán megjött, viszont az akciós 20 eFt-ost engedte kifizetni, majd egy idő után "back order" lett a status, és semmit nem tudtam csinálni, csak refund van.
Csakhogy nekem nem a 20 eFt kellene, hanem a telefon. Mit lehet ilyenkor tenni? Egyébként elégedett vagyok vele, bár a kamerája meglehetősen gyengus.[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
k5.20
senior tag
válasz PainKiller13 #67818 üzenetére
Lássuk csak: november 9-én vásároltuk, 10-én már küldték a track értesítőt, tegnap érkezett be hazánkba, ma kézben. Nem rossz, azt hiszem 3-7 napra vállalták, ez így pont 7 munkanap.
-
dugesz77
őstag
Ilyen ultrahangos mosóbigyóval van valakinek tapasztalata? A rendes aldis tálkás tisztítóm tönkrement(piezzo hibás) pedig azt nagyon szerettem. Szemüvegeket, ékszereket fém óraszíjakat szépen megtakarította. Mondjuk ezt a fajtát ruha tisztításhoz is ajánlják , eszembe nem jutott volna. Csak a hangja furcsa,mintha rezgőmotoros lenne és nem piezzos akkor meg nem igazán ultrahangos a lelkem. Azt a 30-40 KHz hogy hozzák össze vele
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Van egy 20 dolláros Alis karóra rendelésem.
A hatvan napos visszaszámláló 4 nap 19 óra múlva lejár.Mikor nyomjak rá az Open Dispute gombra?
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
hát nem tudom, ez [link] nem ír ilyet de ugyanaz mint ez [link], ez írja Voice Activated de csak a címben , most akkor ez aktiválódik hangra vagy csak kapcsolóra, mert a kapcsolósnak az a baja, , hiába tud akár több napot is rögzíteni az akku lemerül kb 10 óra alatt, ezért akartam olyat ami alszik ha nincs hang
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
helló, erre hogy keressek rá? USB hangrögzítő, diktafon (Hangra aktiválódó) köszi
mod
megvan USB data stick, this voice recorder[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Laptophoz tudtok ajánlani olcsó, de bevált usb-s vagy bluetooth-os gps vevőt, amivel a laptopot arra alkalmas programmal gps-ként lehet működtetni? Bár azt sem tudom milyen programmal működne.
-
ALgore2
tag
Saccco, géeles! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Valaki rendelt már itt ilyen fehér Ralph Lauren bébózsapkát? Vagy akármilyen másikat?Mennyire gyűrődik meg?
pajszer: Nekem is ezt csinálta a héten...
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
_ak_
addikt
válasz Beni2360 #67797 üzenetére
Ready to use akksik, nem kellene ilyesmivel szórakozni. Legalábbis a Varta/Eneloop akksikkal nem kellett.
pajszer91: nekem a kezdetektől át van állítva, mégis a a héten találkoztam először ezzel az üzenettel. Nem is találtam rá megoldást, viszont böngészőn keresztül simán tudtam fizetni.
Let's begin, de gozaimasu!
-
pajszer91
tag
Sziasztok!
Mióta átállítottam a PayPal-on a pénzváltást, az összefoglalóban leírtak alapján, ha vásárolnék, ezt az üzenetet írja. Ezek szerint vissza kell állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest