Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SmikOne
tag
Erről vannak tapasztalatok?
Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Melyik usb doktort érdemes megvenni ami a frankót mutatja?
-
DJ. Ru$y
félisten
Kb. 50 microUSB-m van itthon, fogtam az 1.8-as töltőt, mikor megjött a Doki és elkezdtem mérni, van közte YooBao bankhoz kapott, van közte BT Sony headsethez kapott, régebbi telefonokhoz kapott Nokia, LG, Samsung stb. 3 mérés után úgy gondoltam, hogy most hagyom abba, a 3 bemért kábel nem ütötte meg az 1A-t, mondom jó, én ezzel nem küszködök most tovább.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
mm89
őstag
válasz DJ. Ru$y #26944 üzenetére
Én EZT a fajta Remax kábelt vettem. Max 1A (ugyanaz a telefon, ugyanaz a töltő, de másik kábel 1,3A)
Nagyon gondolkozok egy charger doctoron, de kell az nekem? még azzal is idegesítsem magam?batonyo
Én is jártam így régebben, hogy lassabb lett a hub mint kellett volna. Én ha rádugtam egyszerre egy bill-t meg egy egeret, az egyik már nem is működött[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
426os
őstag
Rendeltem egy USB 2.0 hub-ot, ami természetesen 1.1-es, hiába a leírás, meg a felirat magán a hub-on. Mivel épp olyan hangulatban voltam, nem volt kedvem levelezgetni az eladóval, ment egyből a negatív 1 csillaggal együtt, illetve oda is írtam mi a gond. Én ezzel le is tudtam a dolgot, tulajdonképpen amire én akarom használni (egér+billentyűzet+opcionálisan nyomtató, de lehet 1x egy évben beledugtam volna a tv tunert is, aminek már kevés szerintem az 1.1) jó lesz ez is, de mégsem ezt rendeltem, ezért ment a negatív. Ma jött egy jó hosszú bocsánatkérő levél a kis kínaitól, vagy 5x kérdezi meg benne, hogy mit tehetne még értem, hogy elégedett legyek? Ti mit írnátok neki? Kezdjük ott, hogy a negatív feedback-et nem fogom megváltoztatni, más igényem igazából nincs, de ha már ennyire kárpótolni akar..
.
-
hermanyi
addikt
Tegnap nekem is megjött a a 9.-én rendelt Heli és a takarító pamacsok is .
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
kurion
senior tag
válasz andrisbandi #26990 üzenetére
Hát én benéztem a topikba megláttam hogy van ez a Getone és sikerült elsőre regelni, szóval a sok sikertelen próba olvasás után eléggé örültem
[ Szerkesztve ]
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
XtremLor
őstag
válasz andrisbandi #26990 üzenetére
Tobben irtak bugos az utolso frissites....sok minden nem megy.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
andrisbandi
őstag
Getone regisztrációkor;
- Ismertlen hiba, próbáld újara később.Tegnap óta próbálkozom, de hiába, elhajt mindíg :-)
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
L4mie
veterán
3 terméket rendeltem getone-n 29,97 dollár érték
erre írnak egy ilyent:
Total Before Tax:
19.98
Estimated Tax:
0
Order Total:
19.98O.o de 30 dollárt vontak le, most akkor WTF! !
lehet úgy jártam mint Shrimplandhu és azt csak később küldik? mármint volt miband, headset meg mini quad.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
beg
veterán
válasz Shrimplandhu #26985 üzenetére
Ezért feltétlen kellett egy új hozzászólás
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Shrimplandhu
tag
válasz Shrimplandhu #26984 üzenetére
Nem ezeket a smileykat akartam bemenni hanem a mérgeseket...
http://shrimpland.hu/
-
Shrimplandhu
tag
Gondolkodtam még egy Getone miband-en de amit reggel rendeltem ez van írva e expect your order to processed between: oct . 16-23.
http://shrimpland.hu/
-
Pikachu24
aktív tag
Nekem még mindig sehol az sd kártya olvasóm a BG-től.
Rendeltem volna ebaről...
- Olcsóbb
- És már 2x itt lenne -
DJ. Ru$y
félisten
Banggood szállítás:
09.09-es BlitzWolf töltő 12 shipped azóta semmi hír róla.
09.21-es REMAX kábel rendelés 22-én shipped, ma jött meg ugye a "fake"A BlitzWolfot benyúlták.
-
RBJ
addikt
válasz maggi1886076 #26979 üzenetére
Akkor hogy a jó édesbe vásároljak nekik. Majdnem a tabletom látja mindjárt kárát.
Érdekes a setting részbe se tudom menteni. Ott pay pal os cím minek nekik még külön ha nem képesek kikalapálni az app ot.
Ha a limited be nézem van 15 db. ha kereső által keresem akkor nem ír kis semmit darabszámra.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Úgy látom büdös a pénzem a getone nak. Valaki megadhatná a tippet, hogyan sikerült a address t véglegesíteni vagy megadni. Se így se úgy nem jó. Hiába nyomom a done a végén semmi.
-
Saccco
nagyúr
válasz MineFox54 #26975 üzenetére
Basszus az összes ilyen? Nekem is mindkettő döglött.
(#26974) Silent77:
Köszi[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
RBJ
addikt
getone érdekes nincs készleten mégis engedi berakni a kosárba. most ez a bibi vagy tényleg nem tudok nevet írni. MOst teljesen a felmenőiket emlegetem a getone nak, hogy nem bírnak egy rendes shop oldalt létrehozni.
[ Szerkesztve ]
-
MineFox54
őstag
Meghalt a H8 egyik motorja, vagy a vezérlés... Hol tudok írni a BG-nek?
Legtöbbször forog a motor, nagyon ritkán fordul, de kevés rpm-el. És nem arra gondolok, amikor próbálja egyenesbe hozni magát, hanem a földön is, vagy akárhogyan forgatom, mindegyik forog, csak ez nem.
-
veterán
válasz Saccco #26972 üzenetére
Csinosak.
Nekem még nem jött meg a pocket drón.
A cx10-et haver elkunyizta, így most csak a hubsan van.
Kimentem vele az utácára most este, nagyon állat volt.
Piszok gyors, és most jól jön az erős fénye.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Saccco
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #26944 üzenetére
Ez szomorú.
--------------
BTW nekem megjött az Eachine X4 3D.
H8 mini 3D // X4 3D // H8 mini 3D // FQ777-124Mindkettő H8 egyik motorja döglött vagy döglődik néha repülnek néha nem.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
RBJ
addikt
Még a saját menüjében sem tudom beírni a címet, hogy mentve legyen.
Kész vagyok. KInek, hogy sikerült?
Ott a kosaramba a ketsegband és nem tudom kifizetni.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Nem látott valaki valami, Cool, Hot, winter 2015, new style, Men hat, cuccost?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
RBJ
addikt
Elfogyott, sajna néztem. De valami jelzet a sarokban. Nesze a kosaramba van. Na kéri a címet végig irok mindent de valahogy nem lehet levéglegesíteni.
és ha pay pal al fizetek minek a címet beírni. hozza az automatán.[ Szerkesztve ]
-
Sziahomi
tag
ez volt már?
:http://www.gizchina.com/2015/09/03/getone-is-selling-xiaomi-mi-band-for-only-9-99/ -
L4mie
veterán
na már engedi beírni a címet.
-
-
veterán
Ismét lett 18db mi band getone appban!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Vasinger!
nagyúr
Na, hazaérve engem 2 MiBand várt (összesen 300 Ft volt a kettő), most jelenleg az egyik töltőn van, a másik meg megy apróra.
Egyelőre nagyon tetszik így első használatra, meglátjuk mennyire lesz zavaró hordani
-
Real_Necro
veterán
Ma megjött a snap up-os Blitzwolf töltő EU kábellel.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Buuster
tag
-
RBJ
addikt
Getone ról ha jól sejtem sokan rendeltek. De ha jól tippolom eddig csak egy ember kapott valamit.
-
spidersoft
senior tag
Mai két kütyü:
- USB ventilátor a banggoodról. 9.9-es akció, $2.99 volt, most $3.33. Az ultra quiet nemtom mihez van mérve -- ha egy MFM winyóhoz, akkor tényleg halkabb... talán átlag 6-8 éves PC-vel összemérhető a hangja. Ez azért valamelyest redukálható, ha a kínaiak által a motorból kifelejtett egyik alkatrészt (gépzsír) pótoljuk, persze szélhangja ettől még lesz. Légszállítása egyemberes, fél méterről kellemes lenne, ha még nyár lenne 0.35A-t vesz fel, szóval régebbi/meggepált alaplapokról vagy vékony USB hosszabbítóról lehet nem menne rendesen.- Elemlámpa ebayről kb. 1400Ft-ért... meccítam a szállítással, amit szokás szerint nem listázott a keresőoldalon (free shipping), de a terméknél már ott búvott, én meg a 400Ft-tól megszédülve bideltem egy hirtelent... persze nyertem is, mert kutyának nem kellett ennyiért... ezt nem tudom egyébként, hogy miért csinálja az ebay, de néha ezt csinálja. Néha az aliexpress is szokta. A lámpa egyébként fullgőzön 600mA-t vesz fel a 18650-ről, kisebb állásban 150-et (gondolom 25% PWM), meg tud villogni, tehát a beígért "Output bright can come to 7 W (MAX)"-ból teljesül olyan 2,1-2,2W (veszteségekkel együtt). A LED is jóval kisebb méretű benne, mint a másik lámpámba. Úton van még egy Convoy S2+ lámpa is gearbestről (itt ajánlottátok), majd azzal összehasonlítom jól
[ Szerkesztve ]
-
-
tonyrulez
őstag
válasz Silent77 #26887 üzenetére
Ez se működik. Charger Doctor és 2A-es tesztterhelés már úton van.
(#26892) cris78: Reklamálj, és kapsz egy ingyen tokot.
Más:
látom eBay már azt is kérdezi értékelésnél, hogy Estimated Delivery Date vége előtt vagy után érkezett-e. Amit dátumtól függetlenül megkérdez, most is, október 14 előtt vagy után kaptam meg?[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
cris78
őstag
válasz Real_Necro #26935 üzenetére
Az az egy az én kosaramban volt. Most vettem meg.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DJ. Ru$y
félisten
-
veterán
válasz cris78 #26938 üzenetére
Én a biztonság kedvért vásárlás előtt megváltoztatom a jelszót, utána vissza.
Hurkafej: Ez sztem mindehol így megy. Akármilyen beteg, ha nyugdíj van dolgozik. Érthető hisz megkeresi a fizetését vele.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
-
cris78
őstag
Hát ez a mini planetárium... a hűtőben jó lesz
Ez a getone most biztonságos?[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #26924 üzenetére
Vattacukorhoz is...
Furkoo:
Fél órája meg most is azt írja, hogy egy még van...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DJ. Ru$y
félisten
Megjött a REMAX kábel... Szép, azt hittem legalább fém a feje, hát nem műanyag. Bemértem, 1A-t nem tud stabilan... Ezért megérte, szerintem írni fogok nekik, hogy ezt így, hogy gondolták?! Kíváncsi leszek...
-
lsebestyen
addikt
válasz Laci.M #26920 üzenetére
Ja, de külváros, olyan ez mint egy falu. Nem én tehetek róla, hogy a szomszédunk egy paraszt, nem csak mi nem bírjuk őt. Életben nem kapnám meg amit oda dobna be a postás. Szembe szomszéddal jóban vagyunk, velük kulcsot is szoktunk cserélni ha hosszabb időre elmegyünk/elmennek. De nálam nem fér bele az, hogy neki adják oda a csomagomat...Nem vagyok ellenséges meg semmi, csak nálam ez nem így működik.
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz Shrimplandhu #26931 üzenetére
, de úgysem jó.
-
L4mie
veterán
válasz DJ. Ru$y #26928 üzenetére
hát szerintem már elfogyott amikor én kosárba raktam, már csak 6 volt, de már nekem se maradna, amúgy a headset is jó ennyiért
madgie: fene az arcod már megnyugodtam, hogy nem lesz meg lecsúsztam róla, erre beloccsantasz kis benzint, hogy fájjon
Shrimplandhu: így is úgy is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Shrimplandhu #26919 üzenetére
Szalonnához ponjó.
-
kobipeti
aktív tag
válasz Shrimplandhu #26919 üzenetére
OK meggyőztél, de egyszerű, nem kell megvenni, de vannak akiknek jó lehet mert ilyet szeretnének véletlenül! Gyakorlati haszna nyilván korlátozott, bár nekem krumplit pucolni, meg hasonlókra biztos jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Getone regisztráció nekem sem megy, van erre valami JÓ megoldás?
-
Laci.M
senior tag
válasz lsebestyen #26884 üzenetére
Fogadjunk, hogy pesti vagy. Vidéken az ember jóba van a szomszéddal, sőőőt még az utcában lakókat is ismeri az ember. (Pest megye, 13 ezer fős város) Ezek teljesen alap dolgok, hogy ilyeneket rábízunk a szomszédra, ha a szemeteskocsi elment bevisszük a szemes kukát és hasonlóak.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kobipeti
aktív tag
válasz Shrimplandhu #26915 üzenetére
Igen ez nagyon pici, nagyon akciós, nagyon kínai , nekem van egy Sanrenmu-m nagyon minőségi!
-
09.09 kor rendelt nillkin kábel most futott be. Zsir minőség. Usb doktor úton van majd ha jön, lemérem. Ha már ugy is volt tema nem rég, meg is irom mit mért.
[link]Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
veterán
válasz Shrimplandhu #26915 üzenetére
Ott van a kezében is.
-
Outlander
addikt
válasz Atomgeszi #26908 üzenetére
Akkor nyílván én vagyok a pharaszt, mert ez engem nem érdekel ... azért van.
Mint ahogy nekem sincs semmi plusz vagy jópofizás a munkámban... el van végezve és kész.
De persze ettől szép az élet, nem vagyunk egyformák... mindenesetre nekem fura, gondolom nektek meg az én hozzáállásom az.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
madgie
titán
Na ma sem jött meg a Mi Band 26-a óta Magyarországon van a csomagkövető szerint.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Outlander #26885 üzenetére
Nálunk amennyi csomagot hoz biciklivel csóri télen nyáron hóba fagyba.. Sokszor adunk neki bonbont, toffifeet, tábla csokit, üveg bort...
Apró gesztusok de szerintem maximálisan megérdemli, egyáltalán nincs jól fizetve és egy aránylag kurva szar melót végez.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #26905 üzenetére
szerintem amikor beviszi a címet azt nem menti el neki a rendszer, ahogy nekem se, hiába írtam be 8x a szállítási címet, nem menti el, csak pörrent egyet a töltés.
-
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #26901 üzenetére
np.
madgie-nak is írtam, hogy inkább próbáljon meg nekem regisztrálni, mert úgy is rákattanok és rendelek pár kütyütDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest