- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz DJ. Ru$y #26793 üzenetére
Szürke még esélyes hogy megmarad szürkének. Aki aranyat rendelt az kapott rózsaszínt, és fordítva, meg néhány szürkével is gond volt
Most ránéztem az ottani review-okra, alig vannak akik a szín miatt panaszkodnak, múlt héten alig találtam olyat aki nem[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
beg
veterán
-
netseft
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #26787 üzenetére
Pedig én pont azzal jártam hasonlóan. Fekete EU helyett fehér UK jött.
Pandawill-ről viszont rendben megérkezett a $4.99 értékű micro USB kábelem $5 kuponnal. Rá kellett kérdezni, hogy mi a helyzet a rendeléssel, mert nem volt mozgás 2 hétig, de végül korrektek voltak és postázták.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
beg
veterán
válasz Freddycom #26794 üzenetére
Backdoor.AndroidOS.Seldora
We have received reports that this app might contain some malware and backdoors. I have contact GetOne who say there is nothing to worry about buy they are working on resolving the issue.
Én ilyen alkalmazáson keresztül biztos nem adom meg a PayPal jelszavamat, márpedig úgy kéri, nem irányít át a https-re.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
őstag
Getone-ban most a Xiaomi BT headset is csak 9.9 dollar.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz maestro87 #26791 üzenetére
Jól tudod, és nyilván így van, de ha EU-sat fizetsz, akkor gondolom te sem akarsz UK vagy US csatlakozósat kapni... Ha nem azt kapom, amit kérek úgyis megreklamálom, ugyanis a kábelt is kifizettem, nem csak a töltőt. Mondhatod, hogy fillérb*szó vagyok, de, ha ugyanezt megcsinálják veled boltban, akkor te is visszamennél szerintem asztalt verni.
tonyrulez
Az király, mert abból is jön elvileg egy 10k-s szürke.Már csak az kellene, hogy rózsaszín REMAX kábel jöjjön.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
flegga92
senior tag
válasz lsebestyen #26743 üzenetére
Kíváncsi lennék előtte utána képekre. Nekem is ilyen korú az Astrám, van 50 szivacsom is de nem vitt még rá a lélek hogy nekiessek
-
agent_k
őstag
Éreztem, hogy a banggood remekelni fog. Megint megtette. 5 eddigi rendelésemből 3 sikerült csak hibamentesre eddig.
Rendeltem egy fekete blitzwolf usb töltőt eu csatlakozóval.
Kaptam egy fehéret, amerikai csatlakozóval. Yess... Megreklamáltam, nem is a színt, mert egye meg a fene, de a kábel téma az viccnek erős volt egy kicsit. -
beg
veterán
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
titán
A BG-n lehet jelezni és hol, hogy nem érkezett meg a 09.09-i snapup vásárlás eredménye?
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #26776 üzenetére
Be is rendeltem egyet 9,9$-ért GetOne-ról.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Gergosz2
veterán
válasz Atomgeszi #26754 üzenetére
Mivel nem fizetted ki így az egész annak minősül mintha meg sem rendelted volna, így nem szerepel a Summary-ban sem. Ha kosárba betetted, akkor ott lesz, de értelemszerűen fizetned kell, ha akarod, ha nem, akkor is hagyhatod ott nem lesz belőle semmi baj. Ha pedig nincs a kosárban akkor újra keresd meg a cuccot és újra menj a Buy it now ra és fizesd ki.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #26773 üzenetére
Közben látom van topicja is, így tárgytalan. Szóval mozgás alapján...
Dugesz77, Nelsonmanian
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
nelsonmanian
senior tag
mozgást
-
dugesz77
őstag
"Buta" egy szerkezet. Simán csak mozgást érzékel. Ha mélyen alszol nem mozogsz, ha félálomban vagy akkor igen mondjuk forgolódsz,helyezkedsz.
Különben meglepően jól ébreszt. Valahogy félálomból kipattan a szemed már az első rezgésre is. Legalább is nálam így van.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Látom nagy a MiBand őrület. (lehet amíg "akciós" beszerzek egyet én is)
Engem a nappali rezgős jelzős része meg az alvás monitorozás érdekelne. tudja valaki mi alapján monitorozza az alvást? Mit érzékel?
[ Szerkesztve ]
-
Joe Swanson
senior tag
Valami jó teafőzőt tudna nekem ajánlani valaki?
-
Pikachu24
aktív tag
Sziasztok!
Osztályba kéne valami ajtó dísz. Nem tudna valaki valami jó faldíszt linkelni (Gondolom fal díszként kell keresni)? -
maestro87
őstag
válasz csucsotke #26747 üzenetére
Úgy írják hogy lehet, de én nem tudom kipróbálni. Csak Ni-Mh akksijaim vannak.
Van egy töltés, gyors teszt és egy normál teszt funkciója. A gyors teszt és a normál teszt közötti különbség még nem világos, mert a használati utasításban rosszul írják.
De a gyors tesztnél szerintem lemerít-tölt folyamatot alkalmaz, a normál teszt meg tölt-merít-tölt folyamatot. Szerintem.
Érdekes módon a gyors tesztnél sokkal több kapacitás értéket mér mint a normálnál. De ezt még csak a halott aksijaimmal próbáltam.
Regeneráló/frissítő funkció nincs benne, így én most manuálisan indítom újra mindig a teszt funkciót. Külön meríteni sem tud, de annak nincs is sok értelme. Az elsőnek mért 40mAh-ról sikerült már feltornázni 400mAh-ra a GP aksik kapacitását.(#26752) Druss: Mázlista. Nincs neked arra szükséged. (Jedi-s elme trükk)
(#26756) DJ. Ru$y: És ez mire is jó? Mármint az ethernet adapter rajta.
[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
válasz XtremLor #26763 üzenetére
A multicolor elméletileg a régebbi változat, az újabb változatnál csak fehér LED-ek vannak. A dolognak ott van jelentősége, hogy Android esetén alkalmazásokhoz is tudsz értesítést rendelni. Ha jók az infóim (iPhone-nal használom), akkor alkalmazásonként más színt tudsz beállítani értesítésnél.
-
DJ. Ru$y
félisten
Igen, ebayt is tekergettem közben, csak BG-ről másoltam át a linket. Köszi! Akkor rendelek egy ilyet, csak másodlagos ethernetnek kell ritkán lenne használva az a része.
XtremLor
A LED-ek, töltés közben hogy világít?[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz DJ. Ru$y #26756 üzenetére
Ha USB3-as csatlakozóba dugod akkor minden oké, ha még gigabites hálózatod van az csak +.
Nem ott venném, az eBay-n olcsóbb. Itt, és ezt vettem, nincs gond vele, olcsóbb mint a BG.
Ez is olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Valakinek van tapasztalata ilyen vagy ehhez hasonló USB 3.0 HUB + ethernet adapterrel kapcsolatban? Ebay, Banggood játszik, keresem a javasoltakat, alternatívákat.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a topik talán jobban pörög.
Rendeltem valami Ebayen, checkoutig eljutottam, és átdobott a Paypal oldalra, bejelentkeztem és már csak a Confirm and Pay volt kiírva, de rájöttem, hogy itt nem tudok üzenetet megadni az eladónak, úgyhogy szimplán bezártam a lapot. Viszont a My Ebayen belül a Purchase Storyban se Unpaid alatt nincs, se sehol. Akkor az most hova tűnt?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Flashback
addikt
Ez igen!!!
Ekkora hülyeséget mér rég láttam...profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Druss
aktív tag
válasz maestro87 #24694 üzenetére
Végre megkaptam a MK808B Plus Mini Smart Google TV-t Átjött simán nem kértek be semmit. Nagyon pepec! Egyelőre csak egérrel nyomom, de rendeltem hozzá távirányítót. Kíváncsi leszek ha majd az ágyból 3 méterről nyomom
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
RexpecT
addikt
Bangoodon, hogy lehet ezeket a snap-up os cuccokat megtalálni?
Egyenként végig kell kattingatni mindegyik termék adatlapját, és ahol ott van a gomb azt lehet vinni, ha szerencsés az ember?
-
Real_Necro
veterán
Nekem is ma érkezett ugyanez, 2x20 darab. Egyből ki is próbáltam egy kisebb felületen a bőr harmonika ajtón. Elég szépen kifehéredett...
-
-
htc07
addikt
válasz Feketelaszlo #26745 üzenetére
motivációm támadt rendelni valami haszontalanságot japánból, hogy megtapasztaljam, nem minden keleti nép küldi fekete kukás zacskóban a termékeit.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Outlander #26741 üzenetére
Illúziuóim nincsennek afelől, hogy ez egy Google Translate CTRL+C/CTRL+V akció lett volna, a Heves megyét már sikerült elírnia (Haves megye lett). Viszont a csomagolást is minőségileg végezte - duplán bélelt boríték, szöveterősítésű ragasztó és még arra cellux. Nyílván a Japánoknál "alap", hogy minden apróságra nagy gondot fordítanak, de jól esik, hogy ilyen kis piszlicsáré rendelésből is átjön valami ebből az odafigyelésből.
-
htc07
addikt
előtte/utána képek?
-
lsebestyen
addikt
Ma jött meg az ebayről rendelt koszradírom/csodaszivacsom. Ki is próbáltam, 6db-t használtam el F Astra műanyagjaira, 22 év mocskának álltam neki. De amúgy jó cucc, nem mondom, hogy olyan lett mint az új, de szépen lehozta a ganét. Mindenképpen megérte a pénzét, 20db szivacs 320ft-ért.
szerk.: 09.15-én rendeltem, egész gyorsan ideért.
[ Szerkesztve ]
-
elszabi
tag
Ma érkezett, feketében:
Women Lace Hollow Blouse Slim Long Sleeve Elegant Shirt
A méret pont jó lett - no nem rám, hanem a barátnőmre. A ruha minősége egész jó, rosszabbra számítottam. Egyedül az ujjaknál van kicsit furán elvágva, de nem vészes.
A postás viszont kicsit leamortizálta a postaládát, mikor begyömöszölte, mert leesett a kis billenős zárórésze - direkt nagyobb ládát szereltem pedig, de úgy látszik, nem volt elég nagy. Azóta megjavítottam.
-
Outlander
addikt
válasz Feketelaszlo #26740 üzenetére
Lehet van magyar ismerőse...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Feketelaszlo
senior tag
Havi helyzetjelentés:
Elemtároló (AA/AAA) - 4/5 Nem igényel különösebb kommentárt, azt teszi amire hivatott, bár az AAA elemek kicsit lötyögnek benne.
Tianqiu CR1220 elemek - 5/5 Eddig szuper, Canon fényképezőgépbe kellett, mert elfelejtette a dátumot és beállításokat, kedvező ár, valószínűleg rokonoknak is jut majd a bliszterből.
Bambusz-os aktívszenes légfrissítő - 4/5 Aki tudja, hogy működik az aktív szén, az sejti, hogy csodát nem kell várni, de konyhából és kollégiumi szobából eddig egészen jó hatékonysággal tünteti el a kaja és lakótársak szagát. Tetszik, szerintem majd újra veszek. A képen fekete/szürke kivitel van, de nekem 4-ből 4 fekete volt (engem nem zavar, csak azért írom, hogy más ne lepődjön meg ha vásárlásra adná a fejét).
Feather Popular borotva - 5/5 Voltak már borotvás rendelések itt a topikon belül is, én is alaposan utánajártam a biztonsági borotva témának, mielőtt eldobhatóról váltottam, de baromi jó döntés volt, ez meg pláne. A legtöbb piacon kapható borotvával ellentétben nem fém, hanem műanyag nyele van, ettől kicsit fejnehéz, de hozzá lehet szokni, amúgy teljesen korrekt, nem csúszkál, nem túl rideg, a fej pillangós módszerrel nyitható (tehát nem leszerelhető, hanem szétnyíilik). A hozzá adott pengéket a hírnevük miatt még nem mertem kipróbálni, kezdetnek jók lesznek a "hülyebiztosabb" darabok is.
Rohto Mentolatum ajakápoló - 5/5 A termékről sajnos nem tudok litániát írni, inkább mások véleménye alapján vásároltam, árba még belefért, kellemes mentolos, működik is. Viszont az eladó igazán figyelmes volt - még az én igen kis összegű rendelésem mellé is személyre szabott köszönő üzenetet meg origamit küldött. Azért vevőcentrikusabb érzést kelt, mint a kínai tucatigényeket kiszolgáló eladók, nagy pirospont jár neki.
Most egy nagy adag autóápolási eszköz (gyurma, mikroszálas törlőkendő, karcelfedő, stb.) van úton, ha megjöttek és kipróbáltam azokról is rögvest megírom a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem kőbevésett dolog, hogy ágy fölé kell rakni. Nem is odaterveztük(Ebayes mintákon is hol lépcsőhöz teszik, hol szekrényhez). Csupán mondom, hogy nagyobbra számítottunk De nekünk így is megfelel. Ha gyerek jön látogatóba ők is odavannak érte.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #26732 üzenetére
Viszonyításképp a villanyoszlopos matrica. Kicsit nagyobbra számítottunk, mert így ócó kici kínai mátricá.
Persze ettől függetlenül nagyon jó.(rumlit ne nézzétek, festés után egyből raktuk fel még el sem pakoltunk)A 3D-s fekete kandúr nem tartozéka a szettnek.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
maestro87
őstag
Hétfőn végre megjött a LiitoKala-lii-500-as akkumulátor töltő!
Már le is teszteltem 4 új Fujitsu 2500mAh-ás aksival és mindegyiknél olyan 2600mAh-t mért normal teszt módban 500mA-es kisütőáram mellett, szóval jól mér.Előnyök:
1. Egyidejűleg különböző funkciók futtathatók az aksikon (töltés, gyors teszt, normál teszt).
2. Tágabb határok között választható töltő áram (300/500/700/1000mA) az IPC-1L-hez képest.
3. Li-ion akkumulátorok támogatása
4. Automatikusan kikapcsoló háttérvilágítás
5. A többi hasonló vagy éppen kevesebb tudású töltőhöz képest baromi olcsó. (~25$, én 17-ért vettem )Hátrányok:
1. Nincs osztott kijelzője, vagyis egyszerre csak egy aksi adatait látod. De szerintem ez nem nagy probléma, mert kinézegeti 5 percenként, hogy hol jár a töltés? (Mondjuk egy-egy LED-del legalább jelezhetné a töltés/teszt végét).
2. Nem lehet kisütőáramot választani, hanem a töltő áram függvényében automatikusan beállítja azt (250/500mA). Lehetne 1A-es kisütőáram is benne...
3. Az akku belső ellenállásának mérése nem lehet valami pontos, mert majdnem ugyanazt az értéket adja a minőségi Fujitsu-ra és a gagyi, kapacitásának tizedét sem tudó GP aksira is.
4. Nincs frissítő funkciója (tölt-kisüt-tölt-kisüt...), de ez sem létszükség mert manuálisan is meg lehet oldani, meg nem sokszor van rá szükség, főleg ha jó aksit vesz az ember.
5. Nem bírom megjegyezni a nevét.Egy szóval pöpec kis cucc, meg vagyok vele elégedve, szerintem bestbuy kategória.
Örülök, hogy végül nem az IPC-1L-t rendeltem be használtan, az nem tud ennyit. Remélem tartós is lesz.Rendelésnél üzenetet kell hagyni, hogy milyen adapterrel kéred (EU/US)!
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Outlander #26731 üzenetére
Miért? Egyszerre tölthetsz két telót.. A másik verzióval, meg 2 power bankkal tölthetsz 1 telót?
(#26711) musli26
Nálunk a család macskabuzi, úgyhogy kb csak cicás matricáink vannak.
Cicás villanyoszlopos
Cicás kapcsoló, ezt kicsit nehéz felrakni, ha nem pont ugyanilyen a kapcsolód, mint a példaképen
Cicák pillangóval
Alvó cicus stb. stb. Mindegyiket nem keresem elő, még a végén túl sokat lopsz az ötletekből. Kész állatkert van itt.
De nagyon jók amúgy. 1 év után is tartanak a falon, még csak a széle sem pöndörödött pedig 1 dolláros vackokról van szó.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Ezt a cuccost nem értem, mert még ha forditva lenne, akkor aztmondom ok, de így?
-
Outlander
addikt
válasz axlfsi #26727 üzenetére
Mindig lesznek ilyen topikok, ez most pl azért nyílt, mert sok a volt sérelem és nagyon jók az árak, ezért mindig jön a kérdés "megbízható?"...
Igazából félig-meddig tartom jó dolognak... egyrészt, bolt specifikus kérdésekre megkapod a választ, másrészről az a kb az összes kínai webshopra igaz, és a 90%-ban az van h azok sírnak (jogosan) akik nem kapják meg a cuccot, ritkán van a pozitív élmény beírva.
-
axlfsi
veterán
válasz MineFox54 #26720 üzenetére
Igazabol mar el is kezdotott... ott 16:25 van, szoval aki bujt, aki nem... Es voltak, aki bejelentettek, hogy az unnepek utan is kapasbol lesz par nap csuszas mert az XY beszallitojuk meg szabin lesz, stb... szoval most ket hetig szerintem nem nagyon kell remenykedni, hogy barmit is postara tesznek.
Szerk.: koszi a linkeket sracok! Sosem gondoltam volna, hogy kulon topikja lesz ...es akkor most valamennyi csipcsup webshopnak nyit majd valaki topikot? Nem zavar feltetlenul, de: 1. ugyis megy az off rendesen, olyan sosincs, hogy csak GB-rol legyen szo; 2. mar nem fer konyvjelzoim koze tobb link
Ehh, ket honap alatt 1500 komment ... volt valami erdekesrol szo? Nincs idom atolvasni most
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
kirkri
addikt
válasz axlfsi #26723 üzenetére
Parancsolj Én is csak az imént kerestem rá egy másik topik kapcsán.
21 éve a Prohardveren! ™
-
-=Jam=-
őstag
Ez a GearBest egy szemét cég, innen sem fogok többet rendelni. Júli 22-én rendelt xiaomi lámpa és ventilátor nem érkezett meg. Első levelem után (45. nap) írták, hogy 60. napig várjak. Ok vártam, nem jött persze meg a csomag, írtam nekik, hogy nem jött meg továbbra sem. Erre megkérdezik, hogy jók-e a adatok amiket megadtam, illetve, hogy a postán érdeklődjek (persze tracking nélkül marha sokat fog az itteni posta tudni).
Írtam nekik, hogy az adatok helyesek a posta meg nem tud semmit. Most már nem tudják mivel húzni az időt, így 4 napja nem válaszolnak.
Azt hiszem indítom a PayPal reklamációt, hát eddig ért a türelmem.
GB topicba is sokan írják, hogy nem jönnek a csomagok, csak a felét akarják visszafizetni...stb.
-
Sanyi.il
aktív tag
Kellett 1-2 nap a h8 minihez mire hozzászokok, addig csak dirrdurr zuhanás volt, de most mar egészen jól repülök vele, meg rájöttem mire valo a középső és jobb oldali kis nyilacskák a távirányítón, igazitani lehet velük a dőlést, azaz bekalibrálod hogy szépen függőlegesen száljon fel
-
cris78
őstag
Vannak a muslinca kategóriák, azok szobába.
A H8 mini szerintem kintre, freestyle kategória, trukkozni nagyon jó.
Nekem 2 h8 mini van, semmi motor gond nincs. De a motor gyűjti a fű szálat, haj szálat ilyenkor nem pörögnek a motorok.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
wentworth
tag
Hot fix strass köveket keresnék amit vasalni lehet ruhákra.
[link] Ilyet találtam, ettől nicns olcsóbb? 0.5mm és ilyen ezüst legyen. Akár belföld. Hol lehetne megnéznem? Rengeteg kéne belőle, lehetőség szerint jo minosegu.Vagy bár fingom sincs, de 0.2mm-est láttam jó áron.[link]
Ár érték arányilag jobb. Csak nem tudom szöveget milyen vele kialakitani[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
jansky1
senior tag
Gearbestről tudja valaki,hogy mennyi a szállítási idő ?
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A Lidlben lehetett kapni pár éve egy porszívóra csatlakoztatható flexibilis csövet,amivel szűk helyeken (pl:számítógép) is lehetett takarítani.Esetleg ilyet nem tudtok valahol?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
zseko
veterán
válasz havri1 #26704 üzenetére
Nem, ez az Eachine 3D X4. Snap Up alatt nyertem meg 2820-ért Vagyis az egyetlen dolog amit el tudtam hozni az akció alatt Majd keresni kell még hozzá plusz aksikat és propellereket, ~1 óra töltés 6 perc repülés nem az igazi kombináció
(#26706) fraba Hát, teherautót könnyebb vezetni Ha síelésről lenne szó, úgy jellemezném, estem-keltem
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Azokat kérdezem elsődlegesen, akik most vettek és már ki is próbálták a quadcopterüket. Mik a tapasztalatok?
-
musli26
tag
Konnektor,kapcsoló köré keresek falra ragasztható matricát.
Gyerek,és a mi szobánkba.
Valaki rendelt már ilyet?
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
zseko
veterán
Igen, ezt
szoptakarom mondani szívtam meg nagyon Hogy rothadna meg, csúnyán beszivatott(#26696) havri1 nem hiszem hogy ezen akár HOME akár HEADLESS mód lenne. Nem írja sehol.
Most már csak több aksit és több propellert kell rendelni, mert már most elhagytam kettőt a szobámban
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Saccco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- 3D nyomtatás
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- További aktív témák...
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Gainward GF GTX770 Phantom 2GB 256bit GDDR5 Videokártya