Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz kmisi99 #27791 üzenetére
Mivel sok kritika érte őket, csomó eladó már kiírja, hogy egyszerre nem tudod használni mindkét szemeden... és ez így is van. Azaz tudod, csak nincs értelme, hacsak nem kétmagos a videoprocesszor az agyadban
Két-két gyűjtőlencse van benne, aminek következtében egész jól nagyít, de a fókuszpontja valahol 2cm környékén van, tehát 2cm-re kell az elejéhez tenned a tárgyat, amit nézni szeretnél. Ennek következtében a két cuccal ugyanarra az objektumra nem tudsz ránézni... ha láttál már órást ilyen fekete szembe haraptatós lupéval dolgozni, na kábé annyira kell közel tenni a tárgyat.
Arra gondoltam én is, amikor megvettem, hogy valami olyasmi lesz, mint az orvosoknak/fogorvosoknak van, de ahhoz az egyik lencsének elvileg szórónak kellene lennie. Ugyanennyi melóval egy tök jó sztereó kukkert tudtak volna csinálni a termékből, de így nagyjából használhatatlan, mivel az egyiket mindig fel kell hajtani, ha látni akarsz. Egyébként létezik belőle olyan is, ahol eleve csak egy lupe van a kereten, mer minek kettő. Sanszos, hogy a tervezésnél qrták el a dolgot, de az is lehet, hogy van a gyártónak egy drágább termékvonala, ami már jól működik...
Minden esetre ha valaki összefut ilyen készülékből olyannal, ami azt is csinálja, amit kell, és nem kerül harminc dollárba, akkor ne habozzon szólni, egy ezrest szívesen adok érte
-
spidersoft
senior tag
válasz zoltan6 #27787 üzenetére
Szerintem a bátonyterenyeiben ilyen még nem volt... biztos nekünk nem jár efféle
Kérdeztem az eladót, hogy van-e adatlapja a motorról, természetesen nincs (legalábbis úgy értem):
Sorry for hven't more, so please understanding and if you have other need please email us, we will try best to help you, thanks,
...lehet kisérletezgetni...
Jött egy ilyen rövid micro USB kábel. Zöld-rózsaszín csatlakozósra sikerült rányúlnia Bobnak (mókás, hogy minden kínainak van egy amerikai max. 4-5 betűs álneve ). Fehér mérőke véleménye szerint 640mA-t kér épp a telefonom, powerbankról töltök és 4,95V-ot mérek a kábel végén, tehát bírná még. Vélhetőleg ebben is nagyon vékony vezetékek vannak, de mivel rövid, így még használható. A mérőtől a mi bank saját laposkábele megy tovább a telefonhoz. Ha megcserélem a kébeleket, akkor ugyanúgy 640mA mellett a mi kábele után 4.97V-ot mérek. Ha már itt tartottam, rádugtam a telefon (LG P500) saját 1m körüli kábelét is: 4,60V.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Silent77 #27784 üzenetére
jó a nagyító,ennél nagyobb bestbuy már csak a sátras akció volt 1000ft-ért
most itt lesz:
Békéscsaba, Corvin utca 29-33. 2015. 10. 15 - 10. 17-igBudapest X. ker., Üllői út 112. 2015. 10. 15 - 10. 17-ig
Kaposvár, Előd vezér utca 3. 2015. 10. 14 - 10. 17-ig
Zalaegerszeg, Platán sor 6/A 2015. 10. 14 - 10. 17-ig
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Silent77 #27733 üzenetére
Megvettem a ledes nagyítót, nagyon baba cucc, élesbe még nem próbáltam, de nem lesz vele gond!
Ennyiért best buy.Ma végre jelentkezett BG panaszomra.
Azt írták töltsem fel az akkut, és kalibráljam újra.
Visszaírtam ,hogy fel van töltve, nem működik. Azóta nincs válasz.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zsiz
őstag
válasz lsebestyen #27781 üzenetére
köszi szerintem se találok mást, mert mindenhol csak ezt az 5 in 1 csodát látom meg telóhoz való BT füles van egy raklappal, de az ugye tv-hez nem jó..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Vertigo18
addikt
válasz lsebestyen #27779 üzenetére
Hogy lenne már "rakás sz@r", amikor benne van a nevében, hogy "High quality"?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
zsiz
őstag
válasz lsebestyen #27779 üzenetére
köszi, mondjuk mivel olcsó kell, nem is várnak el túl magas minőséget. (meg amúgy is botfülű akinek kell ) egyébként tudná azt amire kellene? a tornyot rá a tv fejhallgató kimenetére. és vezeték nélkül szólna a tv hangja a fülesben?
de akkor várok esetleg tippet, aki tud valamit.
- olcsó kell,
- vezeték nélküli kell,
- tv nézéshez kellOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
megkértek, hogy keressek valami olcsó wireless fejhallgatót éjszakai tv nézéshez. tudtok valamit ajánlani?
ezt találtam első körben, ha jól látom, ez jó arra amire kellene. valakinek esetleg személyes tapasztalat vele? esetleg van olcsóbb? úgyis az FM rádió meg a többi funkció felesleges lenne, csak arra kell, hogy éjszaka a tv-be bedug és az ágyban vezeték nélkül szóljon a fejes.
vagy vezeték nélkül mégsem tudja ezt? [link] "Multimedia lejátszókkal is használható, vezetékes fejhallgatóként az eszköz (Jack bemenettel). "
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
.
-
OgKush
senior tag
banggoodon, ha az order canceled akkor már intézik a visszatérítést?
-
zsiz
őstag
alin szerintem olcsóbban találsz. én tavaly karácsonyra vettem ajándékba egy ilyet: [link]
elég ritka az anyaga/kötése (bár kisebb fejen lehet nem nyúlik annyira és akkor sűrűbb marad), de így is kb fél percig volt rajtam, mert belefőtt a fejem igaz kint nem voltam benne, csak bent próbáltam fel, viszont poén, rohadt jól néz ki és jól melegíti az arcot is
-
sayCet
aktív tag
Ilyet rendelt már innen valaki? [link]
Vagy hasonló ketyerét.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
DJ. Ru$y
félisten
Megjött a PowerBankom, 09.22-es rendelés, szürkét rendeltem és valami csoda folytán szürkét kaptam. Töltöm, mert majdnem csontra volt merülve. Eddig tetszik, úgy néz ki eredeti.
maestro87
Megválaszolták helyettem... Kaptam egy fake REMAX kábelt, kaptam full refundot és előrendeltem egy olyan Blitzwolfot, ami 2 vége döntötte el, hogy az lesz a 2A-esek közül.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
maestro87
őstag
-
szepsuti
aktív tag
mai nappal kaptam kézhez egy blitzwolf töltőt, illetve egy Pisen micro usb kábelt. Senkinek sem ajánlom őket.
Egy Raspberry Pi 2-est akartam meghajtani vele, amire közvetlenül csatlakoztatok külső winchestert. Eddig egy 2A-es Samsung tablet töltővel, illetve egy Htc telefonhoz adott kábellel használtam. De az Rpi néha bejezett, hogy kevés a kakaó neki, ezért rendeltem ezt a 2,4A-es kombót. Na de jött a pofára esés, fel sem pörög a vinyó, a csatlakoztatást követően. Egyik termék sem tudja a garantáltat, sőt még ezek szerint a 2 A-t se.
Kipróbáltam a lehetséges variációkat is: samu töltő-pisen kábel, blitzwolf töltő - htc kábel, de ugyan az a szitu, fel sem pörög a vinyó.
Mik a lehetőségek ilyenkor? Banggood rendelés. Köszi a válaszokat!
-
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a dronnal van valakinek tapasztalata?
vajon van hozzá kontroller is? -
Outlander
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz lsebestyen #27754 üzenetére
Csak svéd posta hozta, nem onnan jött.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Minstrel
senior tag
válasz lsebestyen #27754 üzenetére
Kínából jött svéd postával.
-
Outlander
addikt
válasz lsebestyen #27752 üzenetére
Svédországból?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
lsebestyen
addikt
Ma hozta a postás a power bankom és a pénztárcám. Kérdezte, h jól megy-e a biznisz (mostanában többet rendelek)
Xiaomi 10000mah power bank, 09.21-én rendeltem meg. Ezüstöt kértem, de aranyat kaptam, mondjuk szerencsére nem pinket. De lehet megreklamálom. Mondjuk az arany az egy ezressel drágább.
szerk.: Svédországból jött.Pénztárcát 16-án rendeltem, de csak 24-én adták fel postán. Kicsit nagyobbra számítottam, de tényleg akkora mint amit megadtak a leírásban. Nincs szaga, kellemes anyagból van és jól is néz ki szerintem. Papírpénz nem lóg ki belőle. Aprónak való elég kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
tyúú,az elsőnél a második kép az nagyon ott van a szeren.mi ez?horgászbot és csavarhúzó egyben?
mellesleg a pr@ktikerben egyszer láttam egy viszonylag komolyabb szettet.az is teleszkópos volt,illetve kihúzható volt vagy 10 centire,de elég masszívnak tűnt.ez sztem komolytalan a fentebbi linken.
[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
válasz betyarr #27743 üzenetére
Csavarhúzó készlet 8 db-s Handy
8in1 multifunkciós csavarhúzó készlet - beépített LED lámpával
HAMA 39694 Mini csavarhúzó készlet
Hirtelen ezeket találtam ami praktikusnak tűnik néhány használatra, de a minőségről semmit nem tudok. Ha nagyon olcsó és még led világítás is van benne akkor gondolom gyenge minőség, egyszer használatos vagy egyszer se. ?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz havri1 #27744 üzenetére
pff én pozitívat írtam nekik, mert az ügyintézőjük még küldés előtt megváltoztatta a táska színét kérésre, és a jó szín jött.
meg is írtam, hogy köszönöm. felajánlották a linkeket ki is töltöttem őket, de nem adtak pontot a kis skótok
de legalább a jó táska jöttDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Upo
addikt
Egy hétvégét kihagyok, és már többszáz új hsz!
A műterhelésre én forrasztanék egy hibás cuccból kitermelt micro usb aljzatot, 2 rövid kábel, egy kevés 2 komponenses ragasztóval odaragasztva mondjuk a panel aljára.Nekem olyan microusb bemenetet is tudó fehér van, aki írta az 1 amperes limitet, az írt, hogy user error volt, az nem vett fel eleget amit rárakott. De kb 1 hete rendeltem én is egy olyan kék keweisi mérőt is, majd meglátjuk.
Valaki írta a lidl ledes nagyítót, tavaly vettem belőle, 2 led van benne, pár nap után az egyik kialudt, a másik halványan villog. A blokkját persze elszórtam, vettem még egyet, az azóta is jól működik, és gondoltam hogy a másikat visszaviszem a blokkal, de még mindig itt van... Most majd visszaviszem és kicseréltetem, közben a fiam is elkezdett elektronikázni, az meg jó lesz neki.
Banggood hírlevélben milyen sapka jött , nagyon remeg a kezem a gomb felett, most még ráfogom arra, hogy nem tudom milyen színű legyen a szakálla. Közben ebay-en találtam párszázzal olcsóbban, még nagyobb a kísértés.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
havri1
félisten
Banggood:
az egyik ügy kapcsán (negatív feedback-et adtam egy review-ben) levelezek napok óta egy ügyintézővel. Először akart adni 50 pontot, amit viccesnek tartva meg is írtam neki.
Aztán jött az ötlet, hogy küldjenek egy normális szíjat az órához. Küldött 4-5 linket, válasszak. Miután kiválasztottam egyet, 1$ - ért megvehetem (550 Ft amúgy..)
Úgy vagyok vele, hogy amúgy is kell egy szíj, kipróbálom.
Viszont ennek a levélnek az alján felajánlott egy olyan lehetőséget, ha a felsorolt linkek közül egyiken adok a Banggood-nak pozitív feedback-et, akkor kapok 50 pontot. Ha 3 linken is pozitívolok, már 300 pontot írnak jóvá, ami 3$-nak felel meg.Van itt reklám kampány kéremszépen..
havri
-
betyarr
veterán
válasz Outlander #27740 üzenetére
ehh,nekem csak alkalmanként kell.semmi hard work.pl. néha kiesik a gurulós székem aljából a csavar a munkahelyen és persze sehol egy csavargóhúzó.mindig megfogadom,hogy majd hozok be egyet,de nyilván mindig el is felejtem és csak akkor jut eszembe,amikor újból kiesik.meg hasonló dolgok.szóval csak nagyon ritkán kell.erre meg hasonló esetekre pont megfelelne egy ilyen kis zsebben elférő cucc néhány bittel.
-
kmisi99
addikt
válasz Outlander #27740 üzenetére
Vannak ezek a 10ft értékű csavar [link]
Nekem 2 ilyen van egy telefon alkatrészhez adták ingyen, évek óta tökéletes. Az egyikben elkezdett forogni maga a fém cucc a műanyag nyélben, pár hét múlva meg megjavult.Egyébként engem is érdekelne valami olcsó készlet, átlagos felhasználásra, nem kell túl sok fej. és jellemzően kicsi legyen, pck telefonok szétszedésére. Pár hetente 1-2 csavarra. Ami nekem fontos a nyél, hogy ha a csavar nem adja magát akkor rá lehessen fogni.
-
maestro87
őstag
A következőt nem tudom hol kérdezzem meg.
A LIDL-ben kapható fűrészhez lehet barkácsáruházban vásárolni fűrészlapot? Ennyit nekem pont megérne, de ha ez is olyan mint a parkside-os forrasztópáka hogy hegyet nem kapni hozzá, akkor nem venném meg. Nem értek a fűrészekhez (sem), nem tudom, hogy ez standard méret-e.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz betyarr #27739 üzenetére
Vegyél a szokásos csvarhúzókból egy 1-1 normálisat..
Kell egy kis Philips, egy nagy Philips, t5 és t6 torx (4-500 ft / db, de legalább használhatóak)... én ennyivel látom el a supportot... na jó van még acélbetétes bakancs és a kombifogó is, de azok már az ultimate level kategória, garanicán kivülre.
Régen én is vettem mindig mindeféle szetteket, de igazából hamarabb tönkrement a "nyél", mint ahogy illik, ráadásul a másik 40-50 fejet soha nem kellett használni.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
maestro87
őstag
válasz betyarr #27736 üzenetére
Én magamnak most ezt néztem ki. Csak jó volna ha 2 végűek lennének a bitek mint ennél (azaz 10 in 1), de ez meg nem tetszik. mindenképpen valami hosszú biteset néznék, hogy a mélyebb helyeken lévő csavarokat is el lehessen érni, és fő szempont lenne mondjuk a zsebben hordozhatóság, azaz az összes bitet a markolatban lehessen tárolni. Tud valaki ilyet?
-
betyarr
veterán
válasz gabx76 #27732 üzenetére
köszi,de nekem valami olyan kellene,amiben csak 5-6 bit van és nagyon kis helyen is elfér.mint pár hsz-el elébb is említettem,valami olyasmi behajtó,aminek a vége lecsavarható és oda lehet tenni a biteket.még beugrok a minap valamelyik barkácsüzletbe,hátha lenne olcsóért.
-
luke30
tag
A Getone -on megint van MiBand ingyenes szállítással!
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
gabx76
őstag
válasz betyarr #27730 üzenetére
Igaz nem Ebay-es, de ha más precíziós bitkészletről van szó, nem árt rápillantani a Lidl cuccaira.
Mától lehet náluk kapni egy egész jó készletet 2e Ft-ért. Azért merem ajánlani, mert általában jó minőségű szerszámokat adnak, a korábban forgalmazott készletükből vettem már, nekem nagyon bevált.
-
cris78
őstag
Ilyet , hogy keressek?
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
maestro87
őstag
-
dReFiX
senior tag
Autós telefon tartó tudna ajánlani valaki? Köszi!
-
cris78
őstag
Getone MiBand célországba küldve
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
havri1
félisten
válasz mirci18 #27723 üzenetére
Én egy tagról tudok, akinek küldtek figyelmeztetést, de korlátozás ott sem volt. Valószínűleg figyelik a vásárlások és a panaszok számát, arányát.
Régen a paypal és az eBay egy cég volt. Már jogilag különváltak, de gyakorlatban ki tudja. A kontakt megvan közöttük.
Ha azonos a paypal meg a számla, akkor bakfity szerintem is.havri
-
mirci18
addikt
válasz havri1 #27722 üzenetére
Köszi a tippet.
Case nyitásokkal is vigyázni szoktam.
Nehogy véletlenül kidobjanak.
Annó még az 1 dolcsis cuccok után is nyitottam case-t.Egy kérdés.
Ha esetleg egyszer kidobna az ebay gondolom új felhasználónévvel hiába regisztrálok mivel az ip címem és a kártyaszámom nem változik.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
havri1
félisten
válasz mirci18 #27721 üzenetére
Természetesen most nem találom, de határozottan emlékszem, valahol olvastam.
Én úgy szoktam, hogy burkoltan írom az eladónak, ha esetleg gáz van.
Pl : Ez és ez van, nem szeretnék case-t nyitni, tudsz e segíteni az úgy pozitív megoldása érdekében stb. Eddig bejött, általában értik úgyis miről van szó[ Szerkesztve ]
havri
-
mirci18
addikt
válasz havri1 #27720 üzenetére
Nem tudtam.
Én eddig mindíg éltem ezzel az érvvel vagy azzal hogy jelzem az ebaynak az esetet.
Általában második levél után visszakaptam a pénzem.
Egyszer kellett valóban jelentenem az ebaynak az eladót mert kötötte az ebet a karóhoz hogy nem fizet.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tipuka #27687 üzenetére
Szomorú hogy ezt teszik.
Én ezért rendelek az ebay-ról.
Mert ott rövidebb a határidő valamivel és gördülékenyebb általában az ügymenet.
Na meg ha fenyegetőzöl egy negatívval akkor általában fizetnek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
KL48
tag
Finom kis készlet. Nekem bevált. Szeretem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Saccco #27712 üzenetére
Tudom, azért írtam. Nov 5-ig van idő, szerintem 200 felett lesz az előrendelések száma, aztán nehogy 200 refund legyen a vége, ha szar a kábel.
htc07
De, szabványos az Ez a "mini bit" 4 mm-es bitek, mint ez. Vagy összes többi, amit korábban én írtam, linkeltem, az mind mini bites. Laptopoknál fontos, mert a szűk furatba nem fér be a normál bit, csak a 4 mm-es mini bit.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz tipuka #27687 üzenetére
Dettó, nekem is valami levásárolható pontokat erőltették, meg újra akarták küldeni a pistont, több, mint két hónap után. Megírtam nekik, hogy nem azért rendeltem augusztus elsején fülest, hogy talán karácsonyra a fa alá megjöjjön. Escalate a PP-n, megírtam, hogy full refundon kívül nem fogadok el más opciót, erre már a gb sem tudott mit írni, visszautalták a lóvét.
Nem nagy összegről van szó, de lassan két és fél hónap után nekem ne mismásoljanak.
-
Saccco
nagyúr
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KaiotEch #27709 üzenetére
Mikor a hosszabbító nyelet dugja bele, az az a használat, mikor nagyon szorul, fentről nyomod, mert a vége ugye forog függetlenül a nyéltől, és a hosszabbítót fogva tekered, nekem nagyon bejön a cucc, német ifixit oldalon elvileg 30€...
-
dugesz77
őstag
válasz KaiotEch #27707 üzenetére
Egy páran itt ezt a készletet vettük. Finomabb cuccokhoz mobil/notebook tökéletes. Jó minőség. Egyszer kell egy ilyesmi készlet és akkor nem ér meglepetés,hogy nincs hozzávaló csavarhúzód.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KaiotEch #27707 üzenetére
Nekem van vagy 5-6 ilyen "kisebb" (gagyibb) szettem, a kúpos Handyből is van egy, van 2 féle másik Handy + a Draft, de szeretnék majd venni, egy ilyen minőségibb szettet, csak ehhez még magamat is meg kell győzni, hogy ennyit megér egy csavarhúzó szett.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KaiotEch #27703 üzenetére
Általában csak az üthetőkön megy át a szár. Pont az üthetőség miatt, amit te mutattál az is az.
Praktikerben vettem egy ilyen Draftot, ami jó benne, teljesen gumis, még nem forgott el benne szár és van benne kínai háromszög bit. Belül van egy mágnes, belepattintja a bitet, így mágneseződik a bit is.Akinek pedig csak hébe-hóba kell kisebb dolgokhoz, ahhoz ez is jó lehet, vége lecsavarható bitek beleférnek, ebből is van a Praktikerben általában piros, illetve az OBI-ban OBI feliratos mi más, hát persze, hogy narancssárga.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ilyesmit lehet kapni a Tescoban is. Handy márkájú 900-1200 Forint környéke.
-
zsiz
őstag
válasz betyarr #27692 üzenetére
nekem van ilyen Jackly csavarhúzókészletem, nem pont ez, amit linkeltél, hanem ő: [link].
én nagyon szeretem, meglepődtem milyen jó minőségű. ugyebár ez precíziós, nem berozsdált csavarokat tépünk fel vele, szerintem egész tartós is lesz. plusz én nagyon jó árban tudtam megvenni, 2.49$-t fizettem érte meg egy 5$-os kupontszerk.: azt ugye láttad, hogy licitálós? azért csak 500Ft még
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest