Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
Aliról,van esetleg ajánlott forrasztó állomás+hegyek+ón ?készletben,vagy külön is akár. Sima otthoni felhasználásra kellene,semmi extra..
KösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
zeon.hu
nagyúr
-
GIJoe
addikt
Tefal Easy Fry Precision EY401840 £65.00
-
zeon.hu
nagyúr
Akciókamera mi a best buy?
Gyereknek kéne, de azért használható legyen[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
w.miki
veterán
Bakeey B5 wireless bluetooth 5.0 TWS Earbuds - CZ - 9 USD
Teszt (Jó, vagy csak reklám?)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tillatrilla
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
azbest
félisten
-
Imy
veterán
válasz janakbacsi #169080 üzenetére
Nem dob ki a storejukban semmi terméket....
-
Siriusb
veterán
E-bay-en sincerity vagy courtesy-re miért nem kapok találatot? Ha a tavalyi vásárlásomból rákattintok a termékre, akkor pedig felhozza a terméket és meg is vásárolható.
Persze használhatom a saját oldalát is, csak kíváncsi vagyok. -
Imy
veterán
Mixza pendriveokat és SD kártyákat rendeltem eddig, a jó ára, és a viszonylag jó sebessége miatt. SD-ből már 1db bedöglött, kb 10-12db-ot használok. Pendriveből van 5db, és már a 2. mondta be akulcsot.
Mi az ami ajánlott? 4Gb-tól már jó, mert 3D nyomtatóba menne.... Egy ajánlott eladó/pendrive jól jönne. -
DJGABI
addikt
válasz tillatrilla #169074 üzenetére
főleg ha jó lenne a link [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
cof
veterán
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi a fülhallgató minőségével,üzemidejével kapcsolatban. Valaki vásárolt közületek ilyet? Értékelések alapján nem olyan rossz. [link]
Üdv: Attila
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Ajánlott szájzuhany van Kínából? -
gyapo11
őstag
válasz MittuDomain_ #169064 üzenetére
Igen, ez használható, problémás a penge töve és a hegye, és csak szintentartásra ajánlott, élezésre nem. Arra kétoldalas kő (pl. 400/1000 finomságú), vizes köszörű, Lansky és másolatai pálcás, Sharpmaker és Lansky Turnbox ferde köves simogatós. És kő helyett lehet egy sima sík felület+gyémánypaszta, ebből sokféle finomságút lehet kapni.
Kifejezetten kerülendők a száraz elektromos motoros megoldások, a keményfém lapkás, acélkorongos és egyéb anyag lemaró késgyilkos szerszámok.
Nem csak leszed sok anyagot, hanem nem egyenletesen szedi le, hanem a tövénél többet, a hegynél kevesebbet. Ettől a szép domború ív homorú lesz, és nem vágja el a deszkán a dolgokat, rettentő bosszantó.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
bul07
nagyúr
válasz trebrona #169065 üzenetére
Amit linkeltem az is élesé teszi a késeket, csak közben rendesen forgácsolja a kés anyagát
És ez drága kés esetén nem igazán kívánatosDe nekünk nincs drága késünk így nekünk tökéletes
Amúgy én még rosegal 5$ időszakában vettem 0.72$-ért ([link])
Aki használ NoScript kiegészítőt nem vett olyat észre hogy blokkolja a BG és most hogy megnyitottam rosegal oldal normális betöltődését
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MittuDomain_
őstag
válasz sagesz93 #169060 üzenetére
Az ikea olcsó sajátmárkás élezőjét elvileg a Fiskars gyártja nekik, ha messze élsz az áruháztól, kérj valakit hogy vegyen egyet neked. Alap dolgokra elég és olcsó, gyorsan megvan.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
p.t.r
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz sagesz93 #169060 üzenetére
Nekem egy ehhez hasonló van (nem a zöld)
De drága késhez nem ajánlom mert rendesen faragja a fémet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Érdekes Kínából kés élezőt venni? Van valami bevált? Olvastam egy xiaomiról, valaki használ ilyet? [link] -
bul07
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #168852 üzenetére
Jelentem tényleg a DPD kézbesítette
Ilyen csomagszámmal adta fel UF3468*****YP, de mégis a DPD ma meg is hozta
Gyorsan ideér múlt hét csütörtök reggel vettem meg és péntek hajnalba jött hogy feladta a csomagot
7nap alatt ide is ért[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
Kínából mask 7 nap alatt jött meg.
-
MittuDomain_
őstag
Értem, köszi mindenkinek.
Elengedem ezt az oldalt.
Sajnos az "olcsó" alis variáns sem nixie, sem olcsó. Szállítással 70$, ami már BG ár, náluk pedig van áfamentes opció.Egy valódi nixie diy csomagra 40-50$ért vevő lennék. Nem kellenek nagy számok sem.
-
Imy
veterán
Blitz Wolf kapcsoló ha van akinek kell csoportban olcsóbb, már csak egy fonek kellene csatlakoznia
link -
petipetya
nagyúr
válasz MittuDomain_ #169049 üzenetére
Az átverések ugyanúgy megjelennek, mint egy normál hirdetés. Idehaza egy híres esetre emlékszem (persze volt több is), amikor ingyes Sansung telefont hirdettek 1 Ft-ért (és persze a bankkártya adataiért). Vicces, hogy a banggood-ra vivő hirdetésekben bízhatsz, de amúgy jobb ha elfelejted a facebook/insta ezen funkcióját, és telepítesz egy adblockert.
Ha letöltöd a fotót, akkor az alis appban simán rá tudsz keresni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
gtamate2
veterán
Nincs kontroll, aktívan hirdetnek scam oldalakat. Amíg nem reportolják őket, addig a FB magasról tesz rá. Egy vadiúj FB page is tud hirdetni azonnal.
A kinézett termék pedig 200 dollár a Millclock oldalán, szerintem átverésről van szó.
Az allin a tube clock kulcsszóra én találtam többet is, köztük egy olcsóbb variánst.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
fecus
őstag
Nem tudok neked garantáltan jó DIY szettet. Én magam építettem egyet 4 régi orosz műszerből kibányászott nixie-vel. Sajnos mostanra már kezdenek is halványulni, elmosódni (vagy csak öregszik a szemem )
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
MittuDomain_
őstag
válasz fecus #169047 üzenetére
Én is tudom, hogy a BG más. De a baj, hogy tényleg iszonyat tetszik, és a 6e igen jó ár. Túl jó.
Ha van valami rendes jó nixie DIY szett, linkeld be pls és elkezdem átgondolni.Nem tudom ezek a fb hirdetések hogy mennek, van-e bármi kontrol rajta, vagy bárki aki fizet, felteheti a hirdetését.
Az első vevői tapasztalatokat megvárnám...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
fecus
őstag
válasz MittuDomain_ #169045 üzenetére
Az oldalt nem ismerem, de az ár irreálisan alacsony. Egy cső is drágább mint ez az egész.
Amúgy amit a BG-ről linkeltél az nem ugyanaz. Az nem nixie."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a régivágású vintage cuccok.
A fb hirdetések egy hete ezzel a cuccal bombáz, gondolom mert egyszer rákattintottam.
Az oldalt megnéztem scamadviseren, elvileg okés, de nagyon friss cucc, 12 napos. Van paypal, rendes SSL tanúsítvány is akad.Kerestem a dolog kínai alternatíváját, de nem találtam. Amit viszont találtam, az nem 20$, hanem 100 környéke, ezért félek hogy pénzlenyúlás, nem értem.
A BG-n pl a DIY szett 20e huf, itt meg 6,5-ről beszélünk.
Ti rutinos vén rókák vagytok, mit szóltok, bele merjek vágni?Vagy ha kapok ugyanerre egy ali/ebay linket, az is oké, de hiába nézelődöm egyelőre, alig van találat, ami fura.
-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom
Nagyon nagyon kérdéses eladó 90% alatti
Így mindenki saját felelősségére
Én nem próbálok ráÉn 11.8$ rendeltem 100db-ot
10/200PC Disposable Face Mask Industrial 3Ply Ear Loop Reusable Mouth Cover Fashion Fabric Masks face cover mascarilla new
[link]
100db $6.70( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kulup
tag
Vámot biztos nem kell fizetned, ÁFÁ-t lehet.
Olvasd el az összefoglalót itt.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Biztosan nem én vagyok az első és az utolsó se aki felteszi a kérdés, de nem találtam meg a keresővel a választ.
Vettem 34.66 dollárért valamit ingyenes postáköltséggel, ami tudtommal vámhatár alatt van. Az eredeti ár 39.99 dollár lett volna, de különböző kuponokkal levittem az árát. Ennek ellenére kaptam értesítőt, hogy ki kell tölteni a vámoláshoz szükséges dokumentumot. Én természetesen semmi vámot nem akarok fizetni, hiszem vámhatár alatt van az értéke a terméknek. Ilyen esetben mi a teendő, kitöltöm persze a dokumentumot, de az "A, B és C" pontokkal kell foglalkozni? "A" esetén 3500 Ft-os vámköltség van, B és C esetén magam illetve helyi nav intézi a vámolást. De mivel szerintem nem vagyok köteles vámot fizetni az értékhatár alatti összeg miatt, nem igazán tudom mit tegyek.
-
bul07
nagyúr
Korona kezdete óta, kb akkor törölték ell az ingyenes szállítást
(#169035) w.miki
Azóta már megjött de A70 -re már nem a jó fajtátt árulja
A70-re több méret kapható, és sok kicsi rá akkár 3-4mm is lehet az eltérésDe A5 2016-ra csak tőle vettem, arra még nagyon jót küldött
Mobil link [link]
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Janaboy #169020 üzenetére
tomtopnál épp 10,29$ [WiFi-IR Remote IR Control]
nálam hasonló tuyás eddig mindent vitt.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nagyúr
BG-ről az eu priority-s rendelés 13 nap alatt ideért, GLS hozta ki. Nem gondoltam volna, szuper gyors volt
-
vargalex
félisten
válasz w.miki #169029 üzenetére
Éppen tegnap rendeltem a BG-ről a fogkeféket. Ma reggel jött egy levél, amiben ez (is) áll:
Note:
1.Tracking information of your order may not be immediately available.
2.Orders under $25 using standard shipping will not have a tracking code,view Shipping Section to know more.
Mondjuk a megrendelésnél látszik egy LL772428583LU követési szám...Alex
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #169029 üzenetére
Jó de egy 6$ cucc esetén a 2.5 felár a szállításra pofátlan dolog
Nem is beszélve a 2-3$ cuccokról
Viszont alin lehet keresni olyan eladót aki ingyen szállít, sőt van hogy levélbe megkérve leveszi a szállítási díjat ha kis értékű a cucc és másoknál sincs
(Volt ilyen nekem régi bevált eladó üveg fólia régen csak tőle vettem mert jó minőség volt, ráírtam hogy vennék teszt gyanánt hogy milyen de szállítási díjjal együtt már nem éri meg és levette a szállítási díjat)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én BG-ről addig nem rendelek míg újra nem lesz ingyenes szállítás, de hátha más megfizeti a sarcot
DIGOO DG-FR200 Smart LED Digital Display Alarm Clock with FM Radio Adjustable Volume Dual Daily Alarms
[link]
BGSE357
5.99$ +2.5$[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz bugizozi #169019 üzenetére
Én tovább nézegetem az akciós hírleveleket, és hogy hogy nem, sokszor azonnal akciós lesz, amit vettem. Ha én lennék boltos, inkább pár $-ral drágábbat tennék a hírlevélbe, hadd örüljön a vevő hogy jó boltot csinált. Az látszik, hogy olyan termékek lesznek akciósak, amiket nézegettem. Ez jó stratégia, de waze ha már megvettem akkor ne legyen kicsivel olcsóbb azonnal!
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz erer1000 #169024 üzenetére
Júniusi, júliusi rendelések begyorsultak. Az ajánlottak 2-3 hét alatt itt voltak re...cn , lt...nl . A simák 1-1.5 hónap. Úgy tűnik a kínaiak összekapták magukat.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
erer1000
őstag
Sziasztok.
Nagy átlagban most így nyáron a korona miatti dolgoknak a csomagok megérkezésére van valamilyen hatása?
Mert január februári rendeléseim 4/1 érkezett meg, az is májusban csak..
Most rendeltem még valamit, szept 2- október 25 közti dátumot ír, és korábbi években augusztus maga volt az uborka szezon, bármit rendeltem akar a tol ig határ eleje előtt megjött. Most az ilyen csodákat inkább felejtsem el?M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Beni2360
félisten
válasz Janaboy #169020 üzenetére
Nekem ilyen van 2 db originált becsomagolva, még nem tudom, hogy minek vettem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Janaboy
veterán
Távoli wifis infras cuccbol mi az ajánlott?
Broadlink?
Régi klímát vezérelne..Köszi
Janaboy
-
w.miki
veterán
Múlt héten rendeltem meg dupla ennyiért...
Deerma párásító - EU
43,99$Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Salex1
őstag
Gyerekeknek való digitális ébresztőórát tudnátok ajánlani? jó lenne eu raktár
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
Van bevált Aliexpressen vagy bárhol EU raktáras bolt ahonnan óra szíjakat lehet venni ?
Galaxy Watch -hoz szeretnék több színű és típusú 20mm széleset. -
roti86
őstag
válasz Zoli-bácsi #168548 üzenetére
Ez a csomag csodával határos módon megindult, de az ebay már visszafizette a pénzt. Ilyen esetben mit tudok venni? Ne vegyem át és visszaküldik a feladónak?
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #169007 üzenetére
Itt is köszönöm Silent77-nek a linket privátban. Megrendeltem!
[ Szerkesztve ]
:-)
-
Beni2360
félisten
válasz Janos250 #168999 üzenetére
A topikgazda is tud törölni az egyszerűbb. Írsz neki.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Létezik olyan FM transmitter, ami kellemes hangminőséget továbbít a rádiónak? Tudnátok ilyet ajánlani? Sajnos az autómban BT-n csak a hívásokat veszi át az autó, a zenét nem, azt csak USB-n.
Köszi!:-)
-
w.miki
veterán
Yeelight JIAOYUE YLXD04YL 450 LED Ceiling Light Smart APP WiFi bluetooth Control - EU
Kupon: BGAFF10OFF
Ár: 70.19$ML 195 Wireless Doorbell Smart Household DoorBell
Ár: 14.99$Xiaovv Q8 HD 1080P 360° Panoramic IP Camera Onvif Support Infrared Night Vision AI Mo-tion Detection Machine Panoramic Camera🔥
22,99 helyett 16,99 dollár
Kuponkód: BGSE570
..és még több kamera is akciós a napidroid szerintOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Wajk
addikt
válasz dugesz77 #168986 üzenetére
köszi szépen! találtam is belőle USB-s verziót. Valószínű a mikrofon gagyi, de cserélhető. Talán az van is itthon, de ha nem, erről egész jót írnak.... lehet összedobok egy szettet, hogy mi lehet kihozni. A telón úgy fel tudom venni a hívást ha úgy van a mikrofon meg oda vezetem el, hogy jó legyen és ne is látszódjon nagyon.
Na majd meglátjuk. köszi még1x
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Salex1
őstag
válasz Zsoleszhun #168998 üzenetére
Tényleg jó áron van, de pótfejet tényleg nem lehet kapni 3000Ft/2db alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony