Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#169041) _q


_q
addikt

Sziasztok!

Biztosan nem én vagyok az első és az utolsó se aki felteszi a kérdés, de nem találtam meg a keresővel a választ.

Vettem 34.66 dollárért valamit ingyenes postáköltséggel, ami tudtommal vámhatár alatt van. Az eredeti ár 39.99 dollár lett volna, de különböző kuponokkal levittem az árát. Ennek ellenére kaptam értesítőt, hogy ki kell tölteni a vámoláshoz szükséges dokumentumot. Én természetesen semmi vámot nem akarok fizetni, hiszem vámhatár alatt van az értéke a terméknek. Ilyen esetben mi a teendő, kitöltöm persze a dokumentumot, de az "A, B és C" pontokkal kell foglalkozni? "A" esetén 3500 Ft-os vámköltség van, B és C esetén magam illetve helyi nav intézi a vámolást. De mivel szerintem nem vagyok köteles vámot fizetni az értékhatár alatti összeg miatt, nem igazán tudom mit tegyek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.