Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Ciccuka #151099 üzenetére
és melyik a másik kettő?
egy linket tudsz, mit megvenni is érdemes, nem csak kukába dobni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ciccuka
veterán
Én abból már a 10-nél tartók. Van belőle 3-féle minőségű.
Amelyiknek az alja/csatlakozója ezüstös, az a kukába való.
Havonta érdemes belülről kimosni és vízkőóldózni.
Túl nagy nyomást nem szabad ráengedni és akkor sokáig jó.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
zsiz
őstag
Volt régen slágeremék a 300 lyukas zuhanyfej, biztos emlékeztek rá. Azóta van másik, jobb, olcsón? Vagy vegyek ugyanolyat?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
nagyúr
válasz Charlie Gordon #151092 üzenetére
Nekem a tv távirányító siman kezeli a kodit (Android box, LibreEleccel).
-
64gb samsung microsd-met szeretnem pendrivekent hasznalni, kellene nekem valami megbizhato atalakito, mert a mostani nagyobb fajlok masolasa kozben gyakran hibat dob, tudtok valami bevalt markat/helyet? koszi
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Wajk
addikt
válasz tobias40 #151091 üzenetére
pont fedett teraszon van kinn nálunk. Egy komolyabb cuccot nem hagynék kinn, pontosabban nem teszteltem volna, hogy bírja-e. De simán FYI: Nagyjából a konnektor amiben van 2m magasan van, kb. 2m-re az eresztől, a házfalon.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Charlie Gordon
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani olyan távirányítót rpi+libreelechez, ami olyan mint egy nagyimobil, baromi nagy különálló gombokkal ? Vettem egy ilyet amivel jól működik a KODI, de túl kicsi, esélytelen megtanítani a kezelését.
-
Minstrel
senior tag
Létezik 1000mAh feletti 14500 akku?
Alin vannak 1200 körüliek, de véleményeknél mindent írnak, vagy tényleg kicsi a kapacitásuk vagy csak rátöltenek a félig töltött akkura és beírják, hogy hö csak 300 ment bele. -
Sanyesz.
őstag
válasz s7evcsenko #151087 üzenetére
Ez a gyártó számomra ismeretlen.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sanyesz. #151084 üzenetére
Köszönöm, azok valóban olcsóbbak.
Közben rutánaolvastam kicsit és arra jutottam, hogy akkor már inkább 3.1 Gen2-est vennék, de ebből elég gyér a kínálat.
Lehet megrendelem ezt..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Spet
addikt
válasz Beni2360 #151082 üzenetére
Hat erdekes modon mas gyarto is kepes ra TP-Link RE200.
(eltudom olvasni es ertelmezni a dolgokat, bocs)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Sanyesz.
őstag
válasz s7evcsenko #151083 üzenetére
Esetleg a Baseus-t nézd még meg.
Pár napja jött két félméteres, QC4 töltéshez.
Linkelni nem tudom, mert Ali appal vettem.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Beni2360
félisten
Jól át olvastad azt az oldalt.
Mivel két különböző rendszer és csatorna sáv szerintem nem lehetséges 2.4-ről 5-re változtatni.
A táblázatban is külön van kezelve a két sáv vagyis tudja kezelni mindkét sávot.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Spet
addikt
válasz kekigyu #151079 üzenetére
Netgear AC750 (18. oldalon az opció
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
veterán
válasz wwenigma #151042 üzenetére
Én 2000-ért vettem az automata esernyő darabját, három is van már itthon, és teljesen más minőségi kategória az 1200Ft-os linkelt esernyőhöz képest. Belefér egy a laptop táskámba, egy az autó ajtózsebébe, így kéznél is van. Feleségem használja a harmadikat. Nekünk nagyon beváltak.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kekigyu
aktív tag
Van olyan wifi repeater ami 2.4 GHZ-es jelet szór tovább 5 GHZ-en? Tudtok ajánlani valami beváltat?
-
veterán
Jó (és nem túl drága) lítiumos, vagy grafitos zsírt vett valaki kintről?
100 gramm körüli adag kéne...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kigyi_23
addikt
válasz Visormail #151076 üzenetére
Nagyjából igen, de nem úgy. Ez nem jelent semmit csak a vásárló megnyugtatására van azoknál akik nem fizetnek a csomagkövetésért. Attól, hogy ilyen tracking van rajt még nagyjából ugyanannyi esélyed van arra, hogy megérkezzen nem szokott ebből több átverés lenni.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Gézengúz
addikt
Vetítős óra van valami ajánlott Aliról? Az se lenne baj ha 18650-el menne.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz UberMutant #151061 üzenetére
mást keresek, közben metaláltam, egy ilyesmi elvileg jó lesz. Azt még eldöntöm hányas "rekeszt" veszek.
CRF300L
-
Zola007
veterán
itt rendeltek többen is, hátha tudja valaki:
Honor AM04s headseten hogy kell nyelvet váltani?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Beni2360
félisten
válasz D0zeR #151060 üzenetére
Ki.
Az EU Priority Line -az áfamentes.
A Priority Line meg nem. Ott fizetni kell ha ..........Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Dinter #151047 üzenetére
Szerintem ez az egyik legjobb minőségű
Baseus Micro USB Cable Fast Charging Microusb Charger Cable
most 3.60$ a 2m-es.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
farkas-j
őstag
A Banggood-on az "European Railway Direct Mail" az ÁFA és vámmentes?
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
vince
őstag
válasz D0zeR #151053 üzenetére
Érdemes, mert ha elkeveredik a csomag (német postával Feuchton keresztül olykor (khm...) előfordul), akkor nem kell megvívni velük a resend/refund opciókért.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
D0zeR
tag
Sziasztok!
Ha gearbestről rendelek egy telefont, érdemes kérni a vásárláskor a 'szállítási garanciát' vagy felesleges hiszen a paypal úgy is biztosít? -
Zola007
veterán
Awei B922BL fülese van valakinek?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ot93
senior tag
Üdv, valaki vett-e már itt olyan 18650 akku tartót, amivel lehet tölteni is őket? töltőm van csak ugye valamiben rá kéne kötni őket. 1, 3 vagy 6 rekeszes érdekelne...
CRF300L
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Visormail #151049 üzenetére
Yanwen, kamu tracking.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
-
vacs
veterán
Szia.
Köszi szépen a tippet, én is valami hasonlóra gondoltam!
Kérdésem, hogy a tiédnek mennyire erős a wifi-je (mivel belső antennás)?
Egy ilyesmi esetleg nem lenne jobb, erősebb?
Illetve a Wavlink-nek is van külső antennás verziója.Emlékszem, hogy a Mantistek WR300 régebben nagyon népszerű volt a topikban.
(^)(>.<)(^)
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Legalább 2m-es micro USB kábelt keresnék. Az előző, amit vettem, nem illeszkedik olyan jól, mint az eredeti Xiaomi kábel ezért könnyen kiesik, szóval ahhoz hasonlót szeretnék, mit ajánlotok?
-
stickermajom
addikt
válasz pulutodurumo #151041 üzenetére
Köszi, akkor legalább nem izgulok, hogy elszalasztottam valamit, mert arra amire nekem kéne persze nem jó.
-
rushty
őstag
válasz macilaci78 #151036 üzenetére
Hazait tudtok linkelni? Esernyő
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
draco31
veterán
Aki esetleg eddig kételkedett a Blitzwolf kábelekben
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz macilaci78 #151036 üzenetére
Pont ezen gondolkodom, itthon 1000ft alatt van a szabvány eldobható esernyő, nekem se lesz kintrol szvsz...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
pulutodurumo
addikt
válasz stickermajom #151039 üzenetére
PSHIPUSA15
when buying selected items.
Szóval nem mindenre jó valszeg'."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
szabifotos
senior tag
válasz stickermajom #151039 üzenetére
Hogyan tudok szűrni, hogy USA only termékeket adjon? Sehogy sem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz stickermajom #151037 üzenetére
Én is kaptam, én is nyomtam, nekem is semmi.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
stickermajom
addikt
Ebay appban ti is kaptatok notifot, hogy 15 dolláros szállítási kedvezményt lehet kapni USA-ból, egy bizonyos kuponkód felhasználásával? Rányomtam a notifra, előhozta az eBayt és semmi. Talán valami PH15USA vagy valami ilyesmi volt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Donki Hóte #151034 üzenetére
Bármelyikkel megcsinálom, hogy az egyik kezemben lévő táskát, szatyrot leteszem a Nyugati aluljáró, vagy villamos kiváltképp esős időben dzsuvás padlójára és becsukom az esernyőt, vagy a vizes esernyőt a hasamhoz nyomva összekenem magam.
Amúgy meg botesernyőt használok, gombbal az is nyílik, csukni pedig a nyelét a hasamnak támasztva tudom egy kézzel. Továbbra sem értem, miért kell a hazainál kétszer drágábban olcsó kínai esernyőt venni? Ha olyan szél van, hogy tönkreteszi az esernyőt, akkor ernyő ide, vagy oda, tokától bokáig úgyis vizes leszek, kapucnis esőkabát kell.Részletkérdés, nem akarok esernyő témában hitvitát indítani.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Donki Hóte #151027 üzenetére
Szia!
Xiaomi repeaternél oda kell tenned a routeredhez egész közel és utána be tudod állítani (nálam legalábbis csak így volt hajlandó az első beállításhoz csatlakozni, utána már vihettem bárhová).
Mantisteknél meg van UTP csati, laptopra ráköt, menüben kiválasztod melyik hálózatot szeretnéd és kész.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
válasz macilaci78 #151033 üzenetére
Annyira össze lehet csukni egy ujjal is, hogy a buszra, villamosra fel tudj vele szállni.
Aztán meg ha fedett helyre értél, akkor két kézzel (vagy a hasadnak nekitámasztva egy kézzel is) össze tudod csukni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz petipetya #151021 üzenetére
Ahogy látom, ezt az automata esernyőt csak kinyitni lehet egy kézzel, összecsukáshoz már kettő kell. Nekem általában ha a nyitáshoz nincs két szabad kezem, akkor az összecsukáshoz sem, ezért tartom felesleges marketing bullshitnek az ilyen ficsőrt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz PainKiller13 #151026 üzenetére
De akkor mi értelme van igy árulni
-
veterán
Köszi a választ mindenkinek, rendelek egyet a wajk által ajánlott repeaterből
-
Astery
senior tag
Vagy mobil alkalmazás van hozzá vagy kábellel rácsatlakozol és fel fogja ajánlani az elérhető hálózatokat. Kiválasztod a tiédet, beírod az azonosítót és onnantól azt szórja.
-
Wajk
addikt
általában minden ilyen cuccnak van egy felülete, ahol kiválaszthatod az adott hálózatot, megadod a jelszót, stb. Ennél az eszköznél én LAN kábelen rákötöttem a számítógépemre, majd a leírásában megadott IP címet bepötyögtem egy böngészőben. Innentől értelemszerűen, pár kattintással beállítottam.
FYI: hmm, itt is volt már, hogy lekapcsoltam azt a hosszabbítót, vagy volt áramszünet, de nem felejtette el a beállítást.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Arcképgyáros
Xiaomi Amplifier 2-t használok. Teljesen jól működik csak akkor bolondul meg amikor van valami áramingadozás, vagy elmegy az áram. Szerencsére fél év alatt egyszer fordult elő, akkor kellett neki újra kézzel beállítani, hogy mit repeateljen.
-
veterán
Nem vagyok járatos az ilyen wifi repeaterek kérdésében, de most felmerült az igény egy ilyenre.
Az hogyan lehet ezen beállítani, hogy melyik wifi hálózatot erősítse?
Ahol használnám, ott a szomszéd wifijének már nagyobb a térereje mint a miénké, de nem a szomszédét kéne erősíteni, hanem a sajátunkat.
-
PainKiller13
őstag
válasz szabi__memo #151022 üzenetére
Elv minden ugyanúgy mint szimpla rendelésnél. Viszont ez még új dolog, kiderül.
-
citkar
addikt
Hordozható, saját akkuval bíró, USB-n tölthető, felakasztható szúnyogírtó lámpa, ha jól látom hagyományos fényforrásként is üzemelni képes (Xiaomi Mijia DYT-90) most jó áron (14.99 USD postával, alin 16-17 körül van postával) van Joybuy-on. Hasonlót (ami mindezt tudja) érdemben olcsóbban nem láttam és az is ismeretlen gyártótól volt.
3 volt nekik, 1-t vettem, maradt még 2 elvileg (ha hihetünk a visszajelzésüknek).[ Szerkesztve ]
-
-
nepszter1
addikt
Hali valaki talált már kényelmes bicikli nyerget?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz PainKiller13 #151020 üzenetére
Ilyenkor a postázás hogy működik? Vagy mi az értelme ennek a group buynak (nyilván a félár jó, de nem erre gondolok )
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #151015 üzenetére
Xmund XD-HK2 Automatic Umbrella
bertokl infóját csekkolva valóban: a banggood appból, a group requires gombra kattintva 2200-2300 HUF-ra jön ki. Vegyetek ketten így az egyikőtök linkjével (ne ezzel, amit fentebb betettem, mert ez csak az általános adatlap linkje).
A nyitása pofonegyszerű, a gombbal azonnal nyílik a teleszkóp és az ernyő rész egyaránt. A gombra viszont csak az ernyő rész csukódik össze 1 másodperc alatt, hogy fel tudjuk vele lépni a buszra, be a házba stb., a teleszkópot pedig kézzel kell összenyomni. Szélálló, és simán bírta, amikor a minap elkapott a monszumeső.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
mazsi
senior tag
válasz HornedReaper #150979 üzenetére
Köszi, akkor nem maradok le semmiről
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
GIJoe
addikt
K3W3 USB flash drive 64GB fém 4.36$
-
Watcher45
tag
válasz Mr.Csizmás #151001 üzenetére
-
Nikaré
őstag
válasz lsebestyen #151000 üzenetére
Legalább bubis borítékban volt?
Melyik típust rendelted? -
EXIEZ
senior tag
Lehet hülye kérdés, de valaki vett már AC-AC voltage transformer-t kintről? ( 220->110 ). Jól jönne pár tapasztalat, vagy bármilyen szaki a témában, vagy ajánlott termék.
-
Beni2360
félisten
válasz Digitalpimp #151002 üzenetére
Nekünk is ilyen van de még nem nagyon használtuk.
Vagyis asszonykám már igen és mondja, hogy szuper.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
válasz i-sti #150974 üzenetére
A Topx-ek jók, azokból már vettek többen is. Ha nem kell automata, akkor részemről ajánlott a Xiaomi FUN 90-es is. [link] Masszív, könnyű, gyönyörűen pereg róla a víz, hamar szárad. Máshol biztos van olcsóbban, csak a típust linkeltem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Watcher45 #150999 üzenetére
úgy voltam vele, hogy hónapok óta úgyse ér rá koccintani, úgyhogy a serezdepénzből ment, kb. ennyi lenne egy estés fogyasztásom is amúgy meg a színes + transzflektív kijelző miatt szavaztam meg.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban