Hirdetés

2020. október 2., péntek

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151025) citkar


citkar
(addikt)

Hordozható, saját akkuval bíró, USB-n tölthető, felakasztható szúnyogírtó lámpa, ha jól látom hagyományos fényforrásként is üzemelni képes (Xiaomi Mijia DYT-90) most jó áron (14.99 USD postával, alin 16-17 körül van postával) van Joybuy-on. Hasonlót (ami mindezt tudja) érdemben olcsóbban nem láttam és az is ismeretlen gyártótól volt.
3 volt nekik, 1-t vettem, maradt még 2 elvileg (ha hihetünk a visszajelzésüknek).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.